Mijn leven Video

25 questions TAG | Auto-ongeluk & huilen

DSC_0357 (2)

YAAAY, vandaag is de dag aangebroken dat ik op mini-vakantie ga! Zes dagen naar Limburg, met een veeeel te grote koffer en veeeel te veel kleding. Maar goed, daar ben je een vrouw voor. Ik ben nog nooit in Limburg geweest, maar als ik veel mensen mag geloven, is het er erg mooi :-)


De afgelopen week voelde ik mij niet zo goed, echter we hebben besloten toch lekker te gaan. We zitten zes dagen in een hotel, er even tussenuit dus. Daarbij is het maar twee uur rijden, dus wil het echt niet gaan, kunnen we altijd even naar huis (waar ik helemaal niet vanuit ga!).

Gisteren kwam mijn video al online waarbij de vragen van de 25 questions TAG beantwoord. Vragen die onder andere gaan over een auto-ongeluk en de vraag wanneer ik voor het laatst heb gehuild. Het antwoord van dat huilen klopt overigens niet helemaal meer (video is alweer anderhalve week geleden opgenomen), ik had eergisteren even een mini mental breakdown, haha!

Ik heb nu trouwens 98 abonnees, op naar de 100! Je kunt je HIER abonneren :-)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

10 Comments

 • Reply EmilyLotus

  Leuk om een keer een filmpje van je te zien! Je katten zijn zo mooi. <3
  Mijn telefoon staat ook altijd op stil trouwens. Geen idee welke ringtone ik heb. Doen mensen dat nog? :p

  4 augustus 2016 at 07:27
  • Reply Kim

   Dankjewel Emily! :) Haha ik denk dat ook altijd over jouw katten! Nee he.. Vroeger was het echt een ding om een leuke nummer als ringtone te hebben, maar tegenwoordig helemaal niet meer.

   4 augustus 2016 at 08:54
 • Reply Sandra

  Oeeh bijna ook de 100!! Jij gaat lekkerrrrrr. Vervelend datchet even niet zo lekker gaat. Wel goed dat je toch lekker op vakantie gaat! Je zult er zeker veel plezier hebben en beter rhuiskomen dan dat je nu weggaat. :) Geniet er van!
  Leuke tag is dit om op te nemen voor de camera trouwens. Had hem gisteravond al bekeken. Haha, dat van die slaapmedicatie is heel herkenbaar. Helpt echt niet… :’)

  4 augustus 2016 at 07:35
  • Reply Kim

   Jaa en ze hebben daar ook gewoon apotheken en huisartsen voor als het minder gaat :) Haha nee he! En het schijnt ook nog eens erg verslavend te zijn.

   4 augustus 2016 at 08:59
 • Reply Evelien

  Leuke video! :-) Had hem ook gisteren al bekeken. Ik ben een tijdje geleden voor het eerst in Limburg (Maastricht) geweest en het is er echt mooi! Ik kreeg een beetje het gevoel alsof ik in het buitenland was door de natuur/ huizen/ bourgondische sfeer. Veel plezier!

  4 augustus 2016 at 08:42
  • Reply Kim

   Ja dat heb ik meer gehoord! En ook heel leuk dat je dichtbij België en Duitsland zit :) Wij zijn in ongeveer 15 minuten in Maastricht, dus ik denk dat we daar ook even gaan kijken!

   4 augustus 2016 at 09:01
 • Reply Kim

  Wauw, wat heb je een hoop volgers op YouTube! :-) Hele fijne vakantie. Geniet ervan.

  4 augustus 2016 at 11:31
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Heel erg leuke gedaan. Ik wens je een fijne vakantie!

  5 augustus 2016 at 18:36
 • Reply Nina Simplynspecial

  Je zit alweer dik over de 100 zag ik, wat leuk :) Ik ga binnenkort ook eens zo’n soort video opnemen, een keer geen shoplog hihi. SMS is niet meer echt van deze tijd hoor, haha.

  8 augustus 2016 at 20:59
 • Reply Gea

  Een hele leuke video! Limburg is zo prachtig, wil er zelf ook graag weer eens heen.

  11 augustus 2016 at 15:03
 • Leave a Reply