Favorieten

4x Mooie Bekende Mannen

mooie mannen (2)

Dit blogje was dus helemáál niet onplezierig om te schrijven. Al was het wel een beetje lastig hoor. Van alle mannen op de wereld er maar vier uitkiezen. Ik werd er zelfs wat kieskeurig door! Zelf vind ik het altijd interessant om te zien hoe iemands type (en of iemand überhaupt een type heeft) eruitziet, dus bij deze laat ik dat aan jullie zien! Kijk je mee?

Tim heeft trouwens meegeholpen met het uitkiezen van mijn mannen, want ik vergeet vaak na een tijdje wie in knap vind. Hij blijft dat onthouden :’)


Jason Momoajason momoa

Bron & Bron

Ha, wie had dat gedacht? Dat er achter Khal Drogo (voor de mensen die geen Game of Thrones kijken – op het rechter plaatje is hij dus verkleed hè) zo een mooie man zou zitten? Het was mijn vriend overigens die hem tof vond tijdens GoT, terwijl ik er eerst niks mee moest. Totdat ik hem googlede :D.


Josh Holloway

josh holloway

Bron, Bron & Bron

Oooooh, ook al heb ik Josh Holloway al eeuwen niet in een serie of film gezien, hij móet gewoon op mijn lijst. Aangezien ik bijna 10 jaar lang Lost verslaafd was – ja deze diehard heeft vanaf het begin tot het eind gekeken! – en Josh Holloway, a.k.a Sawyer daar zeker wat mee te maken had. Kijk die lach nou. Hij is ook wel bekend van die Davidoff reclame.


Idris Elba

idris elba

Bron, Bron & Bron

Er gaan geruchten rond dat hij de nieuwe James Bond wordt. Nou één ding is zeker, als Idris Elba James Bond gaat spelen, ga ik zeker James Bond (voor het eerst) kijken! Zoals ik in dit blogje al heb geschreven zag ik hem voor het eerst in de clip van Mumford and Sons. Daarna ben ik door hem aan Luther en The Wire begonnen – twee van mijn lievelingsseries.


Michael B. Jordan

Michael b jordan

Bron & Bron

Eh ja, iemand van mijn eigen leeftijd dit keer. Ik vind Michael B Jordan niet per se erg knap, maar bij hem is het meer de uitstraling (sowieso vind ik uitstraling erg belangrijk) waardoor ik hem leuk vind. In The Wire zag ik hem voor het eerst (Wallace) en later speelde hij ook in bekende films als Fruitvale Station en That Awkward Moment. Toch blijf ik hem als Wallace zien!


Niet echt een standaard smaak hè? Op de een of andere manier poppen er (naast mijn vriend) meteen oude mannen in mijn hoofd op wanneer ik denk aan mooie mannen. Nu moeten jullie niet denken dat ik met iemand zou daten die meer dan 20 jaar ouder is hoor, haha. Tim is keurig een half jaartje ouder dan ik!

Welke bekende mannen vind jij mooi?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

33 Comments

 • Reply Sanne

  Leuk artikel, Kim! Ik kan begrijpen dat dit artikel een beetje moeilijk was om te schrijven, aangezien ik er geen een kan kiezen tussen de vele knappe mannen op deze aardbol.

  1 februari 2016 at 08:17
 • Reply Eva

  Haha leuk artikel! Een mooie man kan ik wel waarderen. Heb je even, Jamie Dorian (mr. Grey mijn hemel), Arie Booms (hij is zo lekker lang), Ryan Gosling….ik kan nog wel een tijdje doorgaan :-)

  1 februari 2016 at 09:01
  • Reply kim

   Jamie Dorian vond ik ook leuk! Al heb ik 50 shades of Grey nooit gezien (of gelezen). Hij speelde ook in Once upon a Time haha! Ryan Gosling kan ik ook wel blij van worden haha.

   1 februari 2016 at 14:48
 • Reply Mariska

  Khal Drogo! Dat moet mijn favoriet zijn uit dit rijtje.

  1 februari 2016 at 09:05
 • Reply Lonneke

  Mooie mannen en vooral Josh Holloway vind ik een hunk.

  1 februari 2016 at 09:05
 • Reply Lies

  Waar zou Josh Holloway uithangen eigenlijk. Ik was ook een enorme Lost-fan, maar van veel acteurs en actrices zie je nu niks meer (of toch niet bij ons in Vlaanderen).

  1 februari 2016 at 10:19
 • Reply Kim

  Leuke post! Grappig dat het ook allemaal verschillende types zijn. Ik vind mijn vriend toch nog altijd het knapst :) Haha

  1 februari 2016 at 10:48
 • Reply Charelle

  Haha wat grappig Kim, bij mij zou deze lijst er héél anders uitzien! :’D Maar Josh Holloway is inderdaad wel een mooie man ja. ^^

  1 februari 2016 at 11:08
  • Reply kim

   Hahaha ja! Nu ben ik wel benieuwd wie op jouw lijstje zouden staan!

   1 februari 2016 at 14:52
   • Reply Charelle

    Haha OK ehm… :’D Luke Pasqualino, Andrew Garfield, Alex Pettyfer, Douglas Booth, Ian Harding… Beetje meer softy watjes eigenlijk. (A)

    2 februari 2016 at 12:37
 • Reply Henrieke

  Haha, eindelijk nog iemand die Josh Holloway knap vind! Jason is ook niet verkeerd. Michiel Huisman zou van mij ook wel in dit rijtje mogen, wat betreft GoT acteurs :)

  1 februari 2016 at 11:56
  • Reply kim

   Michiel Huisman wilde ik ook toevoegen! Maar toen ik zijn foto’s zag dacht ik.. meh… Ik denk ik hem knapper vind op bewegend beeld dan op foto’s :)

   1 februari 2016 at 14:53
 • Reply Mandy

  Oh wauw, de eerste twee mannen uit dit lijstje mogen best een beschuitje bij me komen eten <3

  1 februari 2016 at 13:56
 • Reply Madelon

  Oke de acteur van Khal Drogo ziet er inderdaad heel anders uit. Veel knapper en charmanter inderdaad :)

  1 februari 2016 at 15:18
 • Reply Ilse

  Oh ja, Josh Holloway, die vind ik ook knap! Echt mijn type qua uiterlijk. :-)

  1 februari 2016 at 17:26
 • Reply Frédérique

  Lijkt me zeker niet onplezierig om dit te schrijven inderdaad, hihi! ;)
  Ik vind sommigen (Khal Drogo/Jason Momoa) in het echt veel leuker en op tv ook wel maar er mist toch iets. Nummertje 2 en 4 daarentegen kan ik op elke plek elke manier wel waarderen; of het nou in een film/serie of in het echt is! Haha

  1 februari 2016 at 18:54
 • Reply Galina

  Oke, afgezien van de prachtige mannen in het artikel ben ik zó enthousiast hierover, waaaaaaaaant je kent The Wire!!!! Buiten mijn man en mijn moeder ken ik niemand die The Wire heeft gezien en die serie is zó goed. Mijn crush op Idris Elba ontstond ook erdoor. By the way, ik denk dat je Sons of Anarchy ook leuk zou vinden, alleen al vanwege de hottie die erin zit (Charlie Hunnam).

  1 februari 2016 at 20:54
  • Reply kim

   Yaaaaay! Ik ken dus ook bijna niemand die The Wire heeft gezien (behalve mijn vriend en ouders). Een vriendin heeft aflevering 1 gezien, maar was toen afgehaakt – zo zonde, want het werd alleen maar beter! Verder prijs ik het ook eens in de zoveel tijd op mijn blog aan hahaha.
   Daar heb ik al veel goede dingen over gehoord :) Het leek me alleen zo een mannelijke serie, maar misschien dat ik er gewoon aan moet beginnen!

   3 februari 2016 at 20:17
   • Reply Galina

    Sons of Anarchy is een soort soap, maar dan met bikers. En Katey Sagal (die vrouw uit Married with Children) steelt de show. From one The Wire fan to another: ik raad hem je echt aan ;)

    3 februari 2016 at 20:43
 • Reply heidi

  Wauw deze vind ik best knap Josh Holloway

  1 februari 2016 at 21:07
 • Reply Jolet

  Ja, daar zitten zeker knappe koppies tussen!

  1 februari 2016 at 21:39
 • Reply Jinn

  I APPROVE <3 In mijn tienerjaren had ik heel lang allemaal Josh Holloway posters aan mn muur hangen! :D mede lost-verslaafde hier <3 En wow, halloooo Khal Drogo *zwijmel*

  2 februari 2016 at 00:05
  • Reply kim

   Ha! jij hebt duidelijk een goede smaak ;)!

   3 februari 2016 at 20:13
 • Reply Susan

  Inderdaad geen standaard namen die je noemt. Kan wel zien dat ze knap zijn, maar meer heb ik er dan ook niet mee ;) . Mijn ultieme favorite in de knappe mannen wereld is helaas al dood, oftewel the joker uit batman. Oftewel : heath ledger. Heb je hem wel eens zien lachen? Je smelt, letterlijk.

  2 februari 2016 at 09:51
 • Reply karlien

  Heel leuk gedaan :)

  2 februari 2016 at 21:05
 • Reply Ysanne

  Haha, helemaal geen probleem mee om deze post te lezen. Leuke… exemplaren heb je uitgekozen!

  3 februari 2016 at 12:30
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Heel erg vervelend deze blog!

  3 februari 2016 at 15:40
 • Reply Paul

  Ryan Eggold vind ik een leuke gast (speelt in de blacklist).

  3 februari 2016 at 20:05
 • Reply Daenelia

  Jason Momoa, mister Lisa Bonnet, ken ik dan weer van Stargate Atlantis :) Ook leuk. Ben verder helemaal tevreden met je andere keuzes: Josh is leuk, Idris is leuk. … maar wie is dat broekie? :P
  Fijn postje :)

  5 februari 2016 at 15:09
 • Reply Nienke

  Ahhhh je hebt echt knapperds uitgekozen joh! Toevallig zapte ik net langs Luther op de tv (ik kende heel die serie en deze man niet) en wauw! Dat is de knapste van jouw lijstje, haha.
  Zelf heb ik nog steeds een enorme crush op Johnny Depp, haha. Echt zo fangirl-achtig, een beetje beschamend. :’) Oké, hij is een beetje oud maar ik vind hem (meestal dan) heeeel knap.

  6 februari 2016 at 22:21
  • Reply kim

   Yay! Nog iemand met een zwak voor oude venten :P Ooooh Luther is zoo leuk Nienke! De meeste seizoenen staan op Netflix, maar in december hebben ze – nadat het een paar jaar gestopt was – weer een vervolgseizoen gemaakt. Die moet ik nog zien :)
   Met Johnny Depp heb ik nooit wat gehad, maar een vriendin van me was ook helemaal gek op hem!

   7 februari 2016 at 18:10
 • Reply ricardo

  Ik vind Josh Holloway met langer haar zoals hier wel knap, maar met korter haar vind ik hem toch minder.
  Doe mij trouwens maar Michiel Huisman of Armie Hammer :)

  9 februari 2016 at 11:50
 • Leave a Reply