Films en series

Series waarbij ik ben afgehaakt

Series afgehaakt

Zoals waarschijnlijk veel van jullie kan ik mij echt úúúren vermaken met series. Films vind ik vaak te lang duren, maar drie serieafleveringen kijken? Waarom niet! Helaas waren er een paar series die mij niet zo pakten. Waarbij ik van sommigen wel meerdere seizoenen heb gezien, maar toch ben afgehaakt. En dat komt niet zo vaak voor bij mij!


Arrow

Laten we beginnen met Arrow. In mijn vorige serie-favorieten blogje konden jullie lezen dat ik Daredevil, Jessica Jones en Gotham aanraad. Ook kijk ik erg uit naar Lucas Cage! Echter, het duurde een tijdje voordat ik met deze series begon, omdat Arrow mij zo tegenviel. Mijn vriend en ik hebben het een paar seizoenen geprobeerd, maar ik vond er echt weinig aan. Het is dat Tim graag door wilde zetten, maar op een gegeven moment had hij er ook genoeg van. De personages interesseerden mij niet echt en ik vond de serie weinig karakter hebben.


Breaking Bad

HOE DAN? Een van de best bekeken series. Ik denk dat hierbij ben afgehaakt, omdat ik het alleen keek. Wanneer ik alleen ben, neem ik vaak de moeite niet om een serie aan te zetten en ga ik sneller lezen of op de laptop. Op een gegeven moment zat ik niet meer in de serie en hoefde het voor mij niet meer. Sommige afleveringen vond ik ge-ni-aal en anderen vond ik weer langdradig. Het is dat ik nu al weet hoe het afloopt, anders had ik misschien wel verder gekeken. In seizoen 3 ben ik gestrand.


Blacklist

Oh wat vond ik deze serie een teleurstelling. Heeel veel jaar geleden keek ik samen met mijn ouders Boston Legal – een grappige advocaten programma en James Spader speelde daar een geniale rol. Ik zie nu trouwens dat Blacklist een 8,2 krijgt op IMDB. Dat verbaast mij een beetje – misschien had ik toch nog even moeten doorzetten. Na een paar afleveringen was ik gestopt. Ik irriteerde mij vooral aan de vrouwelijke hoofdpersoon.


Under the Dome

Dit is een serie die ik wel verder had willen kijken, maar mijn vriend niet interessant genoeg vond. We hebben twee seizoenen gezien en ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het afloopt. Vond ik het heel goed? Nee. Maar wel vermakelijk. Ik volg alleen al teveel series in mijn eentje – die ook echt beter zijn – om deze nog te kijken. Wie weet ooit in de toekomst!


Ha, nou, gelukkig blijven er nog genoég series over hè! Series die ik op dit moment volg, of waarvan ik nog wacht op nieuwe seizoenen zijn Homeland, Walking Dead, Bates Motel, Suits, Game of Thrones en dus de Marvel series. Benieuwd naar andere favorieten? Kijk dan eens bij mijn categorie Films en Series :)

Volg jij een van de series waarbij ik ben afgehaakt? Of heb je een andere series waarvan je veel hebt gezien en toch niet van plan bent verder te kijken?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

29 Comments

 • Reply Femke

  Jaaaaaaa, herkenning hier! Ik haakte ook af bij Under The Dome en bij Breaking Bad. Vooral bij de laatste ben ik vaak voor gek verklaard. Ik vond sommige scènes gewoon te langdradig en bij mij moet er gewoon een beetje tempo in zitten! Blacklist daarentegen heb ik helemaal gezien, toffe serie vind ik dat.

  27 mei 2016 at 06:44
  • Reply kim

   Haha ik ben wel blij dat de Breaking Bad hype nu een beetje over is!

   28 mei 2016 at 22:48
 • Reply Galina

  Breaking Bad vind ik begrijpelijk, die serie vind ik een beetje zoals de nieuwe kleren van de keizer, iedereen roept dat het goed ie omdat de rest het ook doet, maar eigenlijk valt het allemaal wel mee. Zelf ben ik laatst gestopt met Twin Peaks na vijf afleveringen en The Bridge. Dat laatste lag overigens niet aan mij maar aan manlief die er niets aan vond ?

  27 mei 2016 at 06:45
  • Reply kim

   Klopt! Voor mij zat er toch te weinig tempo in. Twin Peaks wilde ik graag nog zien, maar op de een of andere manier houdt iets mij tegen.

   28 mei 2016 at 22:47
 • Reply Daniëlle

  Ha, ook hier breaking bad niet vol kunnen houden. Ik werd ook vaak afgeleid en ging dan zitten lezen ofzo. Under the dome staat nog wel op mijn lijstje wat ik wil kijken dus ik ben benieuwd!

  27 mei 2016 at 06:48
 • Reply Mariska

  Go Game of Thrones! Bij under the dome ben ik ook afgehaakt, het leek zo gaaf maar viel toch tegen.

  27 mei 2016 at 08:22
 • Reply Niels

  Ik herken het gevoel bij je eerste twee series. Arrow vond ik het eerste seizoen leuk, daarna veel van hetzelfde waardoor ik halverwege het tweede seizoen ben gestopt met kijken. Breaking Bad vond mijn vriendin niet leuk, waardoor ik er ook mee gestopt ben. Misschien binnenkort toch maar eens oppakken. Ik vond het best aardig, die eerste zes afleveringen.

  The Blacklist en Under the Dome volg/volgde ik wel helemaal. Under the Dome zou ik zeker afkijken. Na het derde seizoen stopt het. Dertien afleveringen en je bent er doorheen. The Blacklist is een leuke wegkijker voor tussendoor.

  Mocht je trouwens Under the Dome niet willen kijken kun je ook gewoon bet boek lezen. Het leuke aan verfilmingen van Stephen King is dat hij er altijd aan meewerkt en dat hij af durft te wijken van het originele verhaal. Zo blijven tv series altijd interessant, ook wanneer je het verhaal al kent. Daarbij direct een tip: check de serie 11.22.63. Het is een miniserie van acht afleveringen waarna het stopt. Makkelijk en snel te kijken dus!

  27 mei 2016 at 08:41
  • Reply kim

   Ah één seizoen valt inderdaad mee! Dan gaan we het derde seizoen nog wel even kijken, denk ik. Over 11.21.63 heb ik gelezen, die wil ik ook nog graag zien. Bedankt voor de tip!

   28 mei 2016 at 22:50
 • Reply Kelly

  Bij Arrow ben ik na twee seizoenen ook gestopt. Het begin was supertof, daarna werd het echt met de aflevering minder interessant.

  27 mei 2016 at 09:13
 • Reply Leonie van Mil

  Breaking bad en Under the dome ben ik ook afgehaakt. Vooral bij de laatste snapte in het concept nou wel. Unbreakable Kimmy Schmidt ben ik ook bij afgehaakt. Zij is vreselijk irritant en dus kan ik daar gewoon echt niet naar kijken. Ik zit ook te wachten op de nieuwe walking dead en Pretty little liars.

  27 mei 2016 at 09:36
 • Reply Susan

  Under the dome ben ik toevallig net aan begonnen. Ik ben gestrand met gossip girl in seizoen vier. Af en toe kijk ik nog een aflevering, maar als ik eerlijk ben kijk ik alleen soms nog om de kop van Chuck te zien. Verder kan ik me aandacht er niet bij houden.

  27 mei 2016 at 10:09
  • Reply kim

   Gossip Girl keek ik iets van 10 jaar geleden. Maar heb ook niet alle seizoenen gezien, vond het niet zo geweldig. De boeken daarentegen vond ik wel erg leuk! Maar goed, toen zat ik op de basisschool, haha!

   28 mei 2016 at 22:52
 • Reply Karen

  Breaking Bad ben ik ook bij afgehaakt. Net als bij Californication kon ik er niet goed tegen dat alles maar continu misging.

  27 mei 2016 at 10:19
 • Reply Marieke

  Ik kijk eigenlijk geen van allen, behalve Breaking Bad heb ik een poging gedaan. Alleen ik kwam er niet goed in, ik raakte afgeleid en ging steeds andere dingen doen. Ik zit met smart te wachten op de nieuwe afleveringen van Pretty little liars (ik moet gewoon weten wie A is) en orange is the New Black. Momenteel kijk ik naar Game of Thrones (duh), vinyl en flesh & bones.

  27 mei 2016 at 10:31
 • Reply Shannon Sheila

  Under the Dome werd opeens superslecht. Just like that. Toen haakte ik af. Bij Blacklist had ik al gelijk zoiets van… nee! Suites daarentegen, Geweldig!! Ik krijg al kriebeltjes in mijn buik als ik eraan denk.

  27 mei 2016 at 11:21
 • Reply Irene

  Under the dome vond ik echt heel slecht dus daar heb ik denk ik maar 2 afleveringen van gezien. Ik ben afgehaakt bij Game of thrones :p Verklaart ook iedereen me voor gek maar het interesseert me niet meer. Verder moet ik heel veel moeite doen om niet af te haken bij Orphan Black. Ik vond dit echt geweldig maar tegenwoordig vind ik het allemaal te ingewikkeld worden. Ik heb elke keer het gevoel alsof ik een random aflevering in een random serie aan het kijken ben en totaal geen idee heb waarover het gaat. Maar toch blijf ik kijken omdat het apart is en nog wel vermakelijk. Ik denk dat ik binnenkort nog een keer opnieuw ga beginnen, misschien dat het dan beter gaat :) Unbreakable Kimmy Schmidt heb ik ook opgegeven om dezelfde reden als hier al eens werd genoemd; vreselijk irritant mens! Maar gelukkig heb ik nog een boel series die ik wel met veel plezier kijk!

  27 mei 2016 at 12:20
  • Reply kim

   Haha! Maar weinig vriendinnen van mij zijn geïnteresseerd in Game of Thrones, dus ik vind het niet heel gek. Al moet ik zeggen dat ik het wel een geweldige serie vind! Van Orphan Black heb ik volgens mij twee seizoenen gezien. Ik ben nog niet officieel afgehaakt, want ik ben nog aan het nadenken of ik verder ga kijken, haha. Hetzelfde geldt voor Orange is the new Black!

   28 mei 2016 at 22:54
   • Reply Irene

    Ja ik vind het denk ik soms gewoon te bloederig ofzo en dan droom ik er al snel van. Ben een echte baby op dat vlak :p van orange is the new black heb ik alleen de eerste aflevering gezien. Kom er maar niet aan toe om eens verder te kijken maar ’t lijkt me wel een fijne serie!

    29 mei 2016 at 16:28
 • Reply Carolien

  Ik ben bij precies dezelfde series ook afgehaakt. Na 10 minuten pakte het nog niet en heb ik het uitgezet. Momenteel kijk ik once upon a time en Nashville. Biede hele leuke series vind ik zelf :)

  27 mei 2016 at 17:55
 • Reply Ricardo

  Aan The Blacklist nog nooit begonnen! Bij de anderen ook afgehaakt. Breaking Bad na seizoen 1, Under The Dome na seizoen 2 en Arrow ben ik dit seizoen afgehaakt, al wil ik nog wel verder kijken, denk ik…

  27 mei 2016 at 18:06
 • Reply kimmetjekims

  Jammer dat je hierbij afhaakt. Ik haak altijd af bij series (oeps). Ik kan me niet zo lang concentreren op iets!

  27 mei 2016 at 19:19
 • Reply Marion

  aah the blacklist is echt heel spannend! Jammer dat je bent afgehaakt! Ik hou altijd wel van dit soort misdaadseries. En under the dome was ook heel tof, je moet er inderdaad van houden. Hoop dat daar snel een nieuw seizoen van komt!

  27 mei 2016 at 19:30
 • Reply Bettie

  Bij ‘under the dome’ en ‘Breaking bad’ ben ik ook afgehaakt.

  27 mei 2016 at 21:47
 • Reply Sandra

  Al deze series heb ik nog nooit gezien, maar van Breaking Bad één aflevering dus kan daar nog niet echt over oordelen haha. Ik vond Orange Is The New Black zó stom! Daar ben ik afgehaakt bij de 6e aflevering…

  28 mei 2016 at 10:59
 • Reply Saar

  Leuke blog! IK ken ze geen van allen (of ik heb ze nooit gezien zeg maar) maar ik hoef er niet aan te beginnen dus. Ik ben trouwens afgehaakt bij Orange is the New Black.

  28 mei 2016 at 11:13
 • Reply Djuli

  Leuk om te lezen haha! The Blacklist vond ik wel goed, maar na een tijdje werd het een beetje saai. Ik heb de eerste 2 seizoenen gezien, maar ik ga de rest misschien nog wel kijken. Bij Homeland ben ik afgehaakt in seizoen 4. Zo jammer want het was eerst heel spannend! Bij Making a Murderer was ik eigenlijk na 10 minuten al afgehaakt, maar ik heb toch de hele eerste aflevering gekeken. The Fall vond ik ook een super slechte serie en bij Orphan Black heb ik hetzelfde als Irene, haha. Het wordt zo ingewikkeld nu, maar ik wil wel weten wat er gaat gebeuren. Mijn favoriete series zijn trouwens Narcos, Fargo en Game of Thrones.

  29 mei 2016 at 15:24
 • Reply Tessa

  Bij deze series ben ik na een tijd ook afgehaakt. Arrow begon leuk, maar na een paar seizoenen is het gewoon veel van hetzelfde en het boeit me allemaal niet meer zo. Breaking Bad ben ik de eerste aflevering geen eens doorheen gekomen, suuuuuper langdradig en té langzaam voor mij. The Blacklist kon me eigenlijk ook niet langer dan één seizoen boeien, en vindt haar een beetje irritant. Under the Dome begon super leuk en verrassend.. Maar na seizoen 1 werd het eigenlijk alleen maar slechter.

  Las hier boven reacties over Orphan Black, dat kijk ik nu ook nog. Vond de eerste paar seizoenen super goed en spannend. Alleen het wordt nu toch allemaal wel een beetje heel erg vaag, en je moet goed blijven nadenken. Want ik weet eigenlijk niet meer zo goed waar ik nu precies naar kijk. Maar ben wel benieuwd naar ‘the bigger picture’ dus blijf toch wel kijken.

  De enige series waar ik nu ‘hooked’ aan ben zijn; Game of Thrones, iZombie, Bates Motel, Modern Family, Suits, Pretty Little Liars en Teen Wolf.

  Once Upon a Time wordt ook een beetje te langdradig wel jammer, vond juist zo bijzonder dat ze me 5 seizoenen lang nog steeds konden boeien omdat ze telkens met iets nieuws kwamen.

  En ben stiekem ook wel benieuwd naar het nieuwe seizoen van Prison Break!

  29 mei 2016 at 16:15
 • Reply Maaike

  Neeeee, ik kan niet geloven dat je bent afgehaakt bij Breaking Bad! Het eerste seizoen is een beetje saai, dat is meer ter introductie van de karakters, maar het wordt echt met ieder seizoen beter. Mijn man en ik hebben hele marathons gehouden en vonden het zo jammer toen we aan het einde kwamen.

  Nu zitten we iedere zondagavond vol spanning klaar voor de nieuwste aflevering van Game of Thrones. The Walking Dead ben ik halverwege het derde seizoen afgehaakt, toen had ik wel genoeg zombies gezien al hameren vrienden erop dat het echt nog héél spannend wordt later in de serie.

  Van Orange is the New Black vond ik het eerste seizoen heel leuk, maar daarna vond ik het niet meer zo briljant. Toch ga ik wel weer kijken :-)

  31 mei 2016 at 20:14
 • Reply Lisa

  Met Arrow ben ik ook gestopt, ik vond het echt bij seizoen 2 al minder worden. Het verhaal werd steeds slechter en ik ergerde me heel erg. TBL vind ik wel echt heel goed, het plot is ijzersterk.

  3 juni 2016 at 15:20
 • Leave a Reply