Mijn leven

Daar is ze weer

P107074000

Zo, en dan is het ineens een half jaar later! Best raar eigenlijk hoe snel de tijd kan gaan. Eerst vond ik een week geen artikel plaatsen al lang. Het wordt wel even wennen hoor, maar ik ben van plan het bloggen weer op te pakken. Nu is er het afgelopen half jaar het een en ander gebeurd, dus dat zal ik in dit artikel kort samenvatten!

Klaar met studie?

Op mijn blog heb ik het regelmatig over mijn studie gehad en in mijn intro zie ik nog steeds ‘Bedrijfskunde studente’ staan. Nou, ik kan jullie vertellen dat ik ein-de-lijk klaar ben. Na 5 jaar. Tenminste, dat denk ik. Mijn diploma heb ik nog steeds niet ontvangen, maar de 183 (ha, 3 teveel zelfs) studiepunten zijn binnen. Deze week ga ik even een herinneringsmail sturen, maar ik denk dat het wel goed zit.

Relatie verbroken

Misschien hadden jullie dit via Twitter al meegekregen, maar misschien ook niet. Na een relatie van ruim zes jaar hadden Tim en ik besloten om verder te gaan als vrienden. Ik vond het een moeilijk besluit, maar op dat moment voelde het juist. Ha, dit duurde alleen niet lang. In het begin drukte ik mijn spijtgevoelens weg, maar op een gegeven kon ik er niet meer tegen en sprak ik het naar Tim uit. We hebben besloten om samen verder te gaan en dat we (vooral ik) moeten gaan werken aan onze communicatieskills :-). Nu wonen we zelfs samen en dat gaat heel goed!

Eindelijk verhuisd

Dat brengt me naar het laatste puntje: deze chick is eindelijk het huis uit! Dat werd tijd hoor na 25 jaar. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het lastiger vind dan ik had verwacht. Want, hallo: wat is het leven duur! Nu merk ik pas hoe erg ik verwend werd door mijn ouders en ben ik ze nóg meer gaan waarderen. Maar goed, verder bevalt het me heel goed en ben ik blij dat we deze stap hebben gezet. Hier zal ik vast meer over schrijven in de toekomst!


PS: deze foto is echt heel random, maar de herfst is nou eenmaal zo mooi.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

28 Comments

 • Reply Jessica J.

  Ik heb compleet gemist dat jij en je vriend terug samen zijn! Gefeliciteerd met jullie samenwonen!

  25 oktober 2017 at 12:51
  • Reply Kim

   Dit had ik ook nog niet echt vermeld op Twitter, dankjewel! :)

   31 oktober 2017 at 19:23
 • Reply Anne

  Hoi, welkom terug!

  25 oktober 2017 at 13:03
  • Reply Kim

   Dankjewel!

   31 oktober 2017 at 19:24
 • Reply marleen

  Ja hoooooooooooooi, wat gezellig <3

  25 oktober 2017 at 13:34
  • Reply Kim

   Jaaaaaa! <3

   31 oktober 2017 at 19:24
 • Reply Romy

  Ha, wat leuk om weer een artikel van je te lezen :) Fijn om te horen dat je je diploma nu echt bijna hebt! Hopelijk krijg je snel een bevestiging dat je je papiertje nu echt hebt gehaald. Ik had wel gelezen op Twitter dat je relatie uit was, maar ik wist niet dat jullie nu terug zijn bij elkaar en zelfs samenwonen. Supergoed nieuws! :) Alhoewel ik me kan voorstellen dat het huis uit gaan best wel een stap is. Ik moet daar met mijn 24 jaar toch ook echt binnenkort aan gaan geloven ;)

  25 oktober 2017 at 17:32
  • Reply Kim

   Bedankt Romy! Ja het leek mij altijd easy peasy, maar ik merk dat ik ook wel mijn ouders mis, haha. Maar dat komt misschien ook omdat ik naar een andere stad ben verhuisd. Ben benieuwd hoe het jou gaat bevallen in de toekomst!

   31 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Helemaal leuk dat je terug bent!

  25 oktober 2017 at 17:46
  • Reply Kim

   Vind ik ook!

   31 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Nikita

  Ik kende je blog nog niet, leerde hem kennen door door te klikken op andere blogs. Leuke blog en succes met het alleen wonen!

  25 oktober 2017 at 18:21
  • Reply Kim

   Bedankt Nikita :)

   31 oktober 2017 at 19:30
 • Reply Fleur

  Wat een positieve berichten!
  En wat goed dat je nu (als het goed is) klaar bent! Eindelijk en dan kan, omdat je nu op jezelf woont, het échte échte leven beginnen;p. Veel geluk in jullie huisje:).

  25 oktober 2017 at 18:29
  • Reply Kim

   Hahaha ja zo voelt het inderdaad wel een beetje! Bedankt! :)

   31 oktober 2017 at 19:25
 • Reply EmilyLotus

  Ah, wat mooi dat jij en Tim weer samen zijn gekomen zeg! Zo te horen weten jullie waar het probleem ligt. Dan kan je eraan werken. :)
  Gefeliciteerd met alle mooie momenten.

  26 oktober 2017 at 09:09
  • Reply Kim

   Ja, klopt! Het gaat nu ook zoveel beter. Denk dat we ook echt al lang toe waren aan samenwonen en omdat dat steeds niet gebeurde werd het steeds lastiger. Bedankt Emily!

   31 oktober 2017 at 19:26
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik begon je artikelen al te missen hoor ;) Welcome back! Via Twitter had ik idd iets opgevangen over je verbroken relatie, maar dat jullie weer samen zijn had ik gemist. Super fijn dat het weer goed is en jullie zelfs samenwonen. Heel veel geluk!

  26 oktober 2017 at 09:25
  • Reply Kim

   Thanks Nina! Ik had het samenkomen ook nog niet echt vermeld op Twitter, haha. Maar heb zin om weer te bloggen!

   31 oktober 2017 at 19:27
 • Reply Silke

  Ooh, wat leuk dat jullie terug samen zijn! Geniet maar van het samenwonen en het leven als niet-meer-student! Blij je hier terug te zien :D Liefs!

  26 oktober 2017 at 10:01
  • Reply Kim

   Lief Silke! Jaaa ga ik doen :)

   31 oktober 2017 at 19:27
 • Reply Sandra

  Jaaa je bent teruuug! Vind ik leuk. :D Wat een grote veranderingen allemaal zeg! Dat het uit was wist ik wel, maar niet dat het weer aan is (yay!) en jullie zelfs samenwonen. Wat een super leuk nieuws! Ik herken het, dat je je ineens beseft dat het leven duur is. Zit nu zelf ook midden in het klussen van ons huis en volgende week (waarschijnlijk) gaan we er wonen. Super in ieder geval dat je blij bent met deze stap die jullie gemaakt hebben. En nogmaals: leuk dat je weer terug bent op je blog! :D

  26 oktober 2017 at 22:11
  • Reply Kim

   Aaaah zo leuk ook San! We zitten dus beetje in zelfde situatie qua net gaan samenwonen met vriend, haha. Ben heel erg benieuwd hoe je huis eruit komt te zien! Bij ons stonden er al veel meubels en zijn we het wel een beetje aan het opvrolijken. Tim woonde er al, dus ben ook niet met alles heel blij, maar dat is ook juist wel weer grappig, haha.

   31 oktober 2017 at 19:29
 • Reply Jenn

  Ah leuk weer iets van je te lezen! Gefeliciteerd met je diploma en met het samenwonen, geniet ervan!

  28 oktober 2017 at 22:57
  • Reply Kim

   Lief, dankjewel Jenn!!

   31 oktober 2017 at 19:29
 • Reply sammie

  Leuk om weer eens iets van je te lezen! Welkom terug :)

  29 oktober 2017 at 15:39
  • Reply Kim

   Thanks Sammie! :)

   31 oktober 2017 at 19:29
 • Reply Lies

  Wat leuk dat je ook weer van plan bent om het bloggen op te gaan pakken! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma en dat jullie nu samenwonen!

  31 oktober 2017 at 20:53
  • Reply Kim

   Ja, vind ik ook! Thanks Lies :)

   1 november 2017 at 10:55

  Leave a Reply