Mijn leven Muziek

Favoriete nummers #5

let it be beatles

Muziekblogjes vind ik eigenlijk best lastig om te schrijven. Zelf heb ik nogal een diverse smaak. Je maakt me blij met oudere nummers van Bruce Springsteen, Bob Dylan, Guns N Roses etc., maar ik ben ook wel van de foute hiphopmuziek. De laatste tijd luister ik vooral naar de radio en daardoor hoor ik voornamelijk hits. Vandaag deel ik mijn favorieten van dit moment!


Disclosure ft. Lorde – Magnets 

Dit liedje ontdekte ik vorig jaar via Spotify, maar ooh wat blijft dit lekker. Laatst hoorde ik hem in de auto en heb ik het weer herontdekt. De tekst vind ik wat minder (gaat over vreemdgaan), maar echt waar, liefde voor haar stem en de beat.


Awolnation – Sail

Dit nummer kreeg ik van een studievriend te horen en vond ik meteen tof klinken. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf en gebruikt dit nummer ook regelmatig om de geluidskwaliteit van speakers te testen.


Justin Bieber ft. MØ – Cold Water 

Oké op dit moment hoef je er niet eens meer een statement van te maken dat je naar Bieber luistert. Het wordt gewoon geaccepteerd. Dit vind ik een van de fijnere hits op dit moment. Vooral de stem van Mø kan ik heel erg waarderen.


Calvin Harris Ft. Rihanna – This Is What You Came For

Tim en ik hebben nogal lopen discussiëren over dit nummer. Zoals ik al schreef, luister ik vooral naar de radio en zie ik de clips niet meer. Ik was ervan overtuigd dat dit Rihanna was, maar Tim geloofde het niet. Ha, wie had er weer gelijk!?


Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons – Sucker for Pain 

Oh jongens, ik heb een zwak voor Lil Wayne. Dus toen ik zijn stem na een heeele lange tijd weer eens op de radio hoorde, werd ik blij. Erg blij. Op dit moment geniet ik nog van dit nummer, al denk ik wel dat ik er snel genoeg van zal krijgen.


Sia ft. Sean Paul – Cheap Thrills

Hahaha zodra je Sean Paul hoort, word je gewoon vrolijk. Toch? In een ver verleden ben ik naar zijn concert geweest en ik vind het leuk dat hij nog muziek maakt! Dit is echt mijn zomernummer.


Dat waren een paar van de nummers die ik momenteel veel draai! Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

10 Comments

 • Reply Elles

  Leuke lijst Kim! Zelf ben ik echt fan geworden van Cold Water. Vind het zo’n leuk liedje!
  Liefs,
  Elles

  1 augustus 2016 at 09:27
 • Reply Ricardo

  Die van Sia blijft zo fijn, heerlijk nummer.
  Dat nummer van Major Lazer is ook echt wel een jam hoor.
  Ik hoop zelf snel op nieuwe muziek van Lorde, toch wel heel benieuwd hoe dr nieuwe album zal klinken!

  1 augustus 2016 at 11:17
 • Reply Sandra

  Uit dit rijtje heb ik alleen die van Imagine Dragons wel eens gehoord, haha. Op dit moment luister ik veel naar Editors en Bear’s Den. Of eigenlijk alleen maar haha!

  1 augustus 2016 at 12:23
 • Reply Dalinka

  Magnets vind ik ook een tof nummer! Awolnation kende ik nog niet, maar het nummer heeft zeker wel wat. Ik ga eens kijken wat voor nummers ze nog meer hebben.

  1 augustus 2016 at 12:31
 • Reply Paul

  Ai. Ik kende er dus geen enkele. Dat krijg je als je de hele dag radio 1 luistert.

  1 augustus 2016 at 14:33
 • Reply Kleine Prinses

  dat laatste liedje <3

  1 augustus 2016 at 19:24
 • Reply Rachel Kromdijk

  Rihanna en Sia I love it!

  2 augustus 2016 at 15:32
 • Reply Evelien

  Leuke lijst! Haha, ik heb ook zo’n diverse smaak :-) Heb net M83 herontdekt, dus dat luister ik veel. Verder zijn op dit moment Cold Water en Perfect Strangers (van Jonas Blue & JP Cooper) favorieten.

  3 augustus 2016 at 11:43
 • Reply Anna Gerrie

  SAIL is zo’n gaaf nummer!

  3 augustus 2016 at 12:34
 • Reply sammie

  Sail vind ik zo’n gaaf nummer! Heb ‘m regelmatig op vol volume in de auto aan staan :)

  4 augustus 2016 at 14:08
 • Leave a Reply