Favorieten

Favoriete The Voice Of Holland Deelnemers

favoriete-kandidaten-the-voice-of-holland

Ha, ik had niet gedacht ooit dit blogje te schrijven, maar hé, ik ga het toch doen! Ten eerste moet ik dus even bekennen dat ik niet echt een The Voice liefhebber ben. Of nou ja, ik keek het eigenlijk nooit. Behalve seizoen 2, want toen deed Erwin mee, en Erwin is geweldig. Maar goed, dit seizoen doet iemand mee die mijn vriend kent, dus wilde ik zijn auditie wel zien. En ja, na zijn auditie ben ik – helaas voor mijn vriend – blijven haken. Op Twitter merkte ik dat er meer mensen The Voice keken en het leek mij daarom wel leuk om mijn favorieten te delen!

FAVORIETE TVOH DEELNEMERS

Wat mij trouwens opvalt is dat er evenveel vrouwen als mannen bij mijn favorieten zitten! Normaal houd ik niet zo van vrouwelijke zangstemmen, maar nu is mijn nummer 1 favoriet een vrouw. Oja, en ik wil ook nog even klagen. Jongens… Zes auditie afleveringen vond ik wel erg veel hoor. De laatste afleveringen hield ik mijn aandacht er niet echt meer bij en er zaten ook geen deelnemers bij die echt veel indruk op mij maakten. Dus heb je aflevering 1 of 2 gemist, dan ken je ze waarschijnlijk niet, haha.


Kirsten Berkx – Seven Nation Army

Zo, ik begin dus even met mijn favoriet. Heerlijk nummer natuurlijk – Seven Nation Army, maar hoe zij hem zingt vind ik hem misschien nog wel mooier! Haar stem joh. Kon ik maar zo zingen haha! Volgens mij behoort ze niet tot de favorieten van het publiek, maar ik hoop dat ze ver gaat komen!


Dwight Dissels – End Of The Road

Dit is de man die mijn vriend kent. Het is een vriend van zijn broertje, dus we waren wel benieuwd hoe hij het zou doen! En ehh.. ja, erg goed. Hij is zelfs als grote favoriet bestempeld. Zelf vind ik End Of The Road een zeiknummer, maar je hoort natuurlijk wel dat hij kan zingen! Mijn vriend heeft hem al vaak horen zingen en zegt dat hij heeeel veel kan, dus ik ben benieuwd!


Baggio – Does Your Mother Know

Hier word ik nou heel vrolijk van! Zijn stem vind ik echt fijn klinken. Het stoort me niet eens dat hij een nummer van ABBA zingt! Sowieso vind ik het een pluspunt als iemand zelf nog een instrument erbij speelt :)


Dilana Smith – Roxanne

Liefde voor haar rauwe stem! Wat ik – naast haar GEWELDIGE stem – leuk vind, is dat ze er niet doorsnee uitziet. Haar herken ik in ieder geval tussen al die deelnemers. Soms heb je ook van die audities waarbij je denkt “Oh nee, gaat ze die noot wel halen?” Nou dat had ik bij haar geen moment. Volgens mij kan die vrouw niet vals zingen.


Dat waren mijn vier favorieten! Laten we nu even duimen dat ze er niet alle vier in de battles uitvliegen, haha, maar daar ga ik niet vanuit. Vooral Dwight en Dilana Smith zie ik ze niet zo snel lozen. Verder ben ik ook wel benieuwd of ik na de battles ineens hele andere favorieten krijg. We gaan het zien!

Kijk jij The Voice? Wie zijn jouw favoriete deelnemers van The Voice of Holland?

Leuke Waylon Foto Bron 

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

14 Comments

 • Reply Dalinka

  Ja straks weer kijken! Ik moet eerlijk bekennen dat ik alweer vergeten ben wie er door zijn en wie ik goed vond haha. De laatste 2 auditie afleveringen vond ik trouwens ook enorm saai en daarbij maakte ook niemand echt indruk op me. De 4 die jij noemt zijn inderdaad heel goed, maar volgens mij had ik andere favorieten. Misschien kom ik er vanavond achter wie dat ook alweer waren haha

  2 december 2016 at 20:08
 • Reply Irma

  Dwight.. echt, wauw!

  2 december 2016 at 20:40
 • Reply Benthe

  Jaah, Dwight en Dilana waren echt zo goed! Ik vind eigenlijk alleen de Blind Auditions leuk van The Voice, dus voor mij zit ’t seizoen er weer op haha. Maar ik hoop voor jou dat deze vier doorgaan ?!

  2 december 2016 at 21:02
 • Reply Monica

  Ja er zitten wel een paar goeie tussen weer. Ben nu ook aan het kijken. Deels ook wel voor Waylon. Doet geen pijn aan mijn ogen haha.

  2 december 2016 at 22:35
 • Reply Ricardo

  Haha ik zag juist in een preview Waylon tegen Dilana zeggen dat ze vals zong, kan dus blijkbaar wel.
  Ik volg het dit jaar niet echt, heb twee auditie afleveringen gezien, waaronder die met Dilana. Wie ik persoonlijk heel leuk vind is Jordan Roy, die ook in de groep Adlicious zit. Fantastische stem heeft hij.

  3 december 2016 at 14:02
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Dwight is zeker heel erg goed! De battle gisteren was echt genieten.

  3 december 2016 at 16:48
 • Reply Nesrin

  Ik heb nog nooit naar TVoH gekeken. Ik ben na 1e editie van Idols gestopt met dit soort talentenjachten.
  Toch met plezier jouw post gelezen ;-)

  4 december 2016 at 21:35
 • Reply Kim

  Dwight is echt een favoriet van mij! Wat kan die man fantastisch zingen. Kirsten vond ik niet super, maar dat is meer een smaakkwestie, want zingen kan ze inderdaad zeeeker! Ik bedoel; mij zo’n stem, haha.

  4 december 2016 at 23:50
 • Reply Lisa

  Jaaa Dwight was ZO goed! Enne…Baggio vond ik ook gewoon echt een hele toffe en spontane jongen. Had van tevoren niet verwacht dat hij zo kon zingen, maar jeetje, het was gewoon goed en hartstikke leuk :) Ben het trouwens helemaal met je eens dat 6 afleveringen voor audities VEELS te veel zijn… Ik kon mijn aandacht er ook niet meer bijhouden. Liefs

  5 december 2016 at 08:31
 • Reply Klaske

  Ja, dit zijn ook mijn favorieten! Ik keek ook nooit naar de voice haha, maar dit jaar volg ik het fanatiek samen met m’n vriend. Al Ben ik het met je eens dat zes blind auditions afleveringen veels te veel is, de laatste twee vond ik ronduit saai haha. Nu de battles begonnen zijn, is het weer leuk! :)

  6 december 2016 at 23:18
  • Reply Kim

   Oh wat toevallig! Tot nu toe zijn ze allemaal door hè- nu Baggio nog! Ik kijk het ook met mijn vriend. Hij moppert altijd van tevoren, maar stiekem vindt hij het volgens mij wel leuk hahaha.

   10 december 2016 at 12:27
 • Reply Tineke

  Ze zijn allemaal goed, maar Pleun is mijn grote favoriet! Ik vind haar stem zo mooi!
  Liefs

  10 december 2016 at 10:35
 • Reply Evelien

  Neeeeeee Kim!!! Neeeee!!! Het is dat we allebei zo van Waylon zijn, maar mijn faves staan hier niet tussen hoor. Maar hé, we tweeten!

  10 december 2016 at 14:12
 • Reply Wanda

  Ik volg het sinds twee jaar weer, vooral vanwege Waylon eigenlijk maar dat terzijde. Dwight is inderdaad ook wel mijn favoriet, zijn stem raakt je echt, zelfs bij zo’n zeiknummer.

  14 december 2016 at 21:40
 • Leave a Reply