Mijn leven

Hoe gaat het?

Studeren buiten

Hey, daar ben ik weer. Gaat lekker op mijn blog hè? Nee. Klopt. Niet echt. Daar is wel een reden voor hoor. Er zitten allemaal blogideeën in mijn hoofd, maar doordat ik zoveel met mijn studie bezig ben, wil het er op de een of andere manier niet uitkomen. Vandaag vertel ik daarom even meer over mijn studieperikelen. 

Scriptie bijna af

In de vorige persoonlijke artikelen kon je al lezen dat ik op dit moment bezig ben met afstuderen. Dit brengt de nodige drukte en stress met zich mee. De eerste versie van mijn scriptie heb ik ingeleverd en heb daar positieve feedback op ontvangen. Gelukkig valt het hele scriptieproces mij wel mee. Maar goed, dit kan er ook aan liggen dat het bij ons maar 9 studiepunten is.

Het tentamen dat ik eind januari naast mijn scriptie zou maken, heb ik verkloot. Wat mijn eigen schuld is, want ik had er beter voor kunnen leren. Zo had ik bijvoorbeeld het boek kunnen kopen, of een samenvatting kunnen doornemen. Dat laatste deed ik op de dag van het tentamen zelf en kwam er toen achter dat ik eigenlijk niet zo veel wist. Haha. Misschien ben ik er ook gewoon nog helemaal niet klaar voor om af te studeren. Dan ben ik ineens geen student meer en val ik in een zwart gat. En moet ik de bio’s van mijn blog, Twitter en Instagram gaan veranderen. Nee, daar heb ik nog helemaal geen zin in.

Veegtentamen onzin

Nu was dat tentamen ook nog eens een veegtentamen. Echt zo veel liefde voor de overgangsregeling waar ik in zit, maar niet heus, dus moet ik een ander vak uitkiezen. Ik heb voor Organizational Culture gekozen en daar heb ik wel zin in! Begint volgende week en lijkt me een stuk interessanter. Verder moet ik nog een groot essay maken in het Engels. Dit maak je normaal gesproken met zijn vieren, maar omdat ik niet tot mei wil wachten, ga ik dit proberen in mijn eentje te fixen. Daar denk ik zes weken de tijd voor nodig te hebben. Hopelijk ben ik eind maart eindelijk klaar! En anders wordt het april. Of mei. Of juni. Ook allemaal prima.


Hoe gaat het met jullie?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

12 Comments

 • Reply Kelly Mulder

  Wat balen dat je je tentamen niet zo goed hebt gedaan. Hopelijk dat het allemaal goed komt, maar dat zal vast wel zo zijn! :)

  2 februari 2017 at 10:27
  • Reply Kim

   Ja, duurt wat langer, maar komt wel goed :)

   3 februari 2017 at 01:09
 • Reply sammie

  Kan me voorstellen dat bloggen nu even niet gaat, geen prioriteit heeft! Succes met je studie nog! Fijn dat je scriptie in ieder geval goed gekeurd is :)

  2 februari 2017 at 11:18
  • Reply Kim

   Bedankt Sammie!

   3 februari 2017 at 01:10
 • Reply Inge

  Jeetje wat balen zeg! Hier schijnt vandaag de zon, hopelijk bij jou ook?! :-)

  2 februari 2017 at 13:12
  • Reply Kim

   Jaa, was super lekker weer vandaag :) Kijk er echt naar uit dat dat alleen maar meer gaat worden.

   3 februari 2017 at 01:10
 • Reply Rachel

  Jeetje wat mega balen maar oh die tentamens zijn ook echt verschrikkelijk.. succes verder meid!

  2 februari 2017 at 16:57
 • Reply Eva

  Jaa het mag inderdaad wel lente worden! Ik ben de kou wel een beetje zat. Wat jammer trouwens dat je tentamen niet goed ging :( Volgende keer beter?

  2 februari 2017 at 17:22
 • Reply Wendy

  Jammer van je tentamen. Extra veel succes dus dan nog met de andere dingen waar je nu druk mee bent. En dat bloggen dat komt dan wel weer. ;)

  2 februari 2017 at 23:17
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Ik ben echt zo blij dat ik niet meer op school zit als ik dit lees, hahaha! Wel kak dat het allemaal zo gaat! You can do it ;)

  3 februari 2017 at 10:41
 • Reply Dalinka

  Veegtentamen…is het erg als ik daar nog nooit van gehoord heb? Wel fijn dat je nu een vak hebt dat je interessanter vindt. Dat helpt ook wel mee bij het leren. Ik vond de laatste lootjes van mijn opleiding echt het zwaarst maar het is het wel waard als je uiteindelijk je diploma hebt.

  3 februari 2017 at 17:32
 • Reply Florentine

  Jammer van je tentamen, wel leuk dat je zo’n persoonlijke update schrijft!!!
  Veel liefs, Florentine

  9 maart 2017 at 19:21
 • Leave a Reply