Freebies

Kerst Wallpapers 2016 | FREEBIES

kerst-wallpapers

Jaaa, het is tijd voor deel twee! Eens in de zoveel tijd wil ik wallpapers met jullie delen die ik zelf maak en op Pinterest plaats. Het is nog allemaal een beetje nieuw voor me, dus ik moet er nog handigheidjes in vinden, maar ik vind het een leuke, ontspannen bezigheid! Klik verder voor de kerst wallpapers. 

Nou hè hè, Sinterklaas ligt weer achter ons. En het zal jullie niet ontgaan zijn dat het bijna kerst is. En omdat het bijna kerst is, heb ik kerst wallpapers gemaakt. Ik vind het wel leuk om daar mee te spelen hoor – sierlijke letters, sneeuwvlokjes en sterren! Niet iedereen houdt van wallpapers met tekst erop, maar omdat het bijna kerst is, heb ik mij daar wel op gefocust! Wil je eentje downloaden? Klik er op en sla hem op :)

Kerst wallpapers

Can’t Wait For Christmas Wallpaper

Kerst wallpaper

Dear Santa Wallpaper

Dear Santa wallpaper

Ho ho ho Wallpaper

ho ho ho wallpaper

Merry Christmas Wallpaper

Merry Christmas wallpaper

It’s Christmas Time Wallpaper

its-christmas-time

Merry Christmas Wallpaper

Merry Christmas wallpaper


Deze kerst wallpapers heb ik al een paar weken geleden gemaakt en sindsdien heb ik ‘ho ho ho’ als laptop achtergrond. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet echt een kerstgevoel heb. Wél heb ik al de helft van de cadeaus bij elkaar gesprokkeld. Maar ik denk dat het gevoel nog een beetje mist, omdat ik dit voornamelijk online deed. Op dit moment heb ik het zo druk met mijn studie dat ik nogal als een kluizenaar leef, haha. Over een paar dagen is de eerste deadline van mijn scriptie en tussen 9 en 19 december moet ik een take home exam maken (en inleveren). Verder staat mijn agenda van 17 december tot en met 27 december helemaal volgepland. Dus dat wordt nog wat!

(Mijn hemel, ik werk zoveel aan mijn scriptie dat ik hier een bronvermelding aan wilde toevoegen, hahaha).

Nou dat waren mijn kerst achtergronden én gebrabbel! Fijne dinsdag iedereen :)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

14 Comments

 • Reply Inge

  Wat een leukerds weer, ze zijn heel mooi! :-)

  6 december 2016 at 08:50
 • Reply Rowan

  Wat een prachtige wallpapers! Ik heb echt zin in Kerst, maar heb ook nog niet echt het Kerstgevoel, ook te druk met andere dingen. Succes met je deadline!! Even doorbijten!

  6 december 2016 at 10:27
 • Reply Sandra

  Ze zijn weer zo tof Kim! Ik zou niet eens kunnen kiezen welke ik nu de leukste vind haha. Ze zijn allemaal net zo leuk! Mijn kerstgevoel komt langzaamaan een beetje tevoorschijn. Zal wel écht komen als de kerstboom staat. :)

  6 december 2016 at 10:41
 • Reply sammie

  Erg mooi zijn ze! Ik heb het kerstgevoel al te pakken :)

  6 december 2016 at 10:59
 • Reply Sarah

  Oeh, heel mooi! Die twee laatste zijn mijn favorietjes :) Veel succes nog met je drukke agenda!

  6 december 2016 at 13:14
 • Reply Kimberly

  Oh leuk zeg! Leuk om alles in de kerstsferen te versieren, dus ook je wallpaper inderdaad haha.

  6 december 2016 at 13:53
 • Reply Rebecca

  Echt een first world problem, niet kunnen kiezen welke achtergrond je wilt.
  Ze zijn allemaal ontzettend leuk!

  6 december 2016 at 19:49
 • Reply Kim

  Ooh zo leuk! Ik ga d’r zo eentje uitkiezen voor op m’n laptop. :) ik zit nu op mijn telefoon, maar ik surf zo gewoon nogmaals naar je site haha. Ik ga voor de eerste denk ik, m’n favoooo!

  6 december 2016 at 20:46
 • Reply ricardo

  Leuk zeg! Dat je er nog tijd voor hebt tussen je scriptie door ;)

  7 december 2016 at 17:02
 • Reply Sher

  Haha zo leuk! vooral die dear Santa!

  8 december 2016 at 16:37
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Heel erg leuk gedaan! De eerste spreekt mij het meest aan qua kleuren. Ik ga hem meteen instellen als achtergrond! :)

  8 december 2016 at 17:26
 • Reply Marlies

  Zo leuk! Ik verander vaak van wallpaper, dus het is nu wel tijd voor een kerstige!

  8 december 2016 at 19:55
 • Reply Djuli

  Mooi! Ik heb de vierde als achtergrond ingesteld. Love it!

  8 december 2016 at 22:08
 • Reply Saskia

  Erg leuke freebies! :-) Altijd leuk, vooral zo met de aankomende kerst/winter.

  10 december 2016 at 14:02
 • Leave a Reply