Reviews

MAC Plumful Lipstick Review

mac plumful lipstick

Alweer een paar maanden geleden, kocht ik de MAC Plumful Lipstick. Mijn derde – en momenteel laatste – MAC lipstick. De foto’s had ik gelukkig meteen gemaakt, maar de review was er tot nu toe nooit van gekomen! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan verder!


MAC Plumful Lipstick

Het kiezen van een kleurtje was lastig. Er waren zoveel mooie kleuren, dat ik eigenlijk niet zo goed wist waar ik moest kijken. Na wikken en wegen had ik besloten dat ik een donker roze/paars kleurtje wilde. De lipsticks die ik al heb – Vegas Volt en On Hold – zijn namelijk koraal en roodkleurig en vond dit daarom wel een mooie toevoeging!

Uiteindelijk heb ik MAC Plumful gekozen en ik kan alvast verklappen dat ik er nog altijd erg blij mee ben!

mac plumful lipstick

mac plumful

Plumful Swatch & Look

mac plumful

Mac-plumful

Zoals je kunt zien is de kleur niet echt paars, maar gaat het wel die richting op. De MAC Plumful lipstick heeft een lustre finish, wat betekent dat het een dunne tot medium dekking geeft en semi glanzend is.

Wat vind ik ervan?

Eerlijk? Dit is mijn favoriete finish tot nu toe! Eén laagje is genoeg, maar de kleur is ook gemakkelijk op te bouwen. Wat ik zelf een enorme pluspunt vind, is dat je mogelijke velletjes nauwelijks ziet zitten. De lipstick blijft ongeveer drie uurtjes zitten. Een drankje overleeft het wel, maar na een maaltijd is het tijd om bij te werken. Verder is het een mooi kleurtje voor overdag. Zeker niet te heftig!

MAC Plumful is op dit moment mijn favoriete kleurtje. Nu heb ik er ‘pas’ drie, dus daar kan natuurlijk nog verandering in komen. Na het kopen van deze lippenstift heb ik zelfs een lijstje gemaakt met allemaal kleurtjes die ik nog wil hebben (of is dit normaal?). En dat wordt waarschijnlijk een rozige kleur :-)

Maar tips zijn altijd welkom, dus: wat is jouw favoriete MAC lipstick kleur?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

32 Comments

 • Reply Vanessa

  Wat een mooi kleurtje! Ik wil heel graag mijn eerste MAC lipstick kopen, maar vind het zo moeilijk om een kleurtje te kiezen. Nu ik deze swatches zie, zou het deze wel eens kunnen worden. Trouwens fijn dat hij geen velletjes benadrukt!

  5 augustus 2015 at 09:19
 • Reply Littlekeystohappiness

  Wat een prachtig kleurtje! Ook een leuke review!

  5 augustus 2015 at 09:22
 • Reply Littlekeysofhappiness

  Echt heel mooi!

  5 augustus 2015 at 09:23
 • Reply Mylou

  Hij is erg mooi! Zelf heb ik nog nul MAC’s, dus ik heb ook nog geen favoriet, haha :).

  5 augustus 2015 at 10:02
 • Reply Ysanne

  Ah paars-achtige lippenstiften zijn echt mijn favoriet. Deze is heeeel mooi, ik wil ik wil.

  5 augustus 2015 at 10:22
 • Reply Anne-Sterre

  Heel mooi kleurtje, die zou ik ook wel willen.. Ben altijd bang dat zo’n paarsige kleur mij niet zal staan.

  5 augustus 2015 at 10:42
  • Reply Kim

   Tot nu toe heb ik hem bij een paar vriendinnen én mijn moeder opgezien en bij iedereen staat hij mooi :) Dit komt ook mede doordat je hem kan opbouwen!

   5 augustus 2015 at 18:51
 • Reply Nicole

  Wauw wat een mooi kleurtje. De finish ziet er super mooi en fijn uit! De lipstick staat je ook echt goed.

  5 augustus 2015 at 11:35
 • Reply Lesley

  Wauw wat een prachtige kleur Kim! Ik kende deze kleur nog niet maar hij staat super mooi! Ik heb er ook nog een aantal op mijn wishlist staan hihi!

  5 augustus 2015 at 12:12
 • Reply Mariëlle

  Hij staat je goed hoor! Deze kleur kende ik nog niet!

  5 augustus 2015 at 12:33
 • Reply Sandra

  Wat een mooie kleur is dit! Hij staat je super leuk hoor! :)

  5 augustus 2015 at 12:49
 • Reply Nesrin

  Mooie kleur is dit! Ik heb enkel twee rode MAC’jes en moet binnenkort maar uitbreiden zo te zien ;-)

  5 augustus 2015 at 13:27
 • Reply Nathalie

  Wouw mooi!

  5 augustus 2015 at 13:43
 • Reply Margo

  Oeh wat mooi! Lekker zomers kleurtje hoor! Ik heb er ook pas 1, Twig, maar ik wil nu ook al fellere voor de zomer haha. Vind de kwaliteit echt top!

  5 augustus 2015 at 14:16
 • Reply Renske

  Wauw! Prachtige lipstick. Jij, mooie vrouw! :)

  5 augustus 2015 at 16:11
 • Reply Iris

  Kimmie hoe zijn deze lipsticks met droge lippen? Bij mij is lipstick altijd zo droog dat je echt velletjes ziet zitten :( zijn deze ook een beetje voedend ofzo of heb je dat met die velletjes bij elke lipstick wel?

  5 augustus 2015 at 16:32
  • Reply Kim

   Qua finish is dit ideaal met droge lippen! Ze zullen denk ik niet voedend zijn, zoals Purol bijvoorbeeld, maar omdat ze glanzend zijn, vallen de velletjes echt weinig op! Wanneer je een lipstick koopt zou ik daarom voor een Lustre of Cremesheen finish gaan.

   5 augustus 2015 at 18:56
 • Reply Angelique

  Wat een prachtige kleur! En wat een mooie product foto’s

  5 augustus 2015 at 17:36
 • Reply Lisa

  Oeeh, wat een enorm mooi kleurtje zeg! Ben echt verliefd.

  5 augustus 2015 at 18:25
 • Reply Femke

  Wauw, deze vind ik mooi! Wil ik ook!!

  5 augustus 2015 at 19:12
 • Reply Wildcard

  Mooi kleurtje :)
  Mooie groene ogen :p

  5 augustus 2015 at 20:37
 • Reply Nina Simplynspecial

  Jaa daar is ie ;) en ik vind ‘m mooi! Paarsig, maar niet té. Ik ben zelf heel blij met de Please me. Maar die is wel matt, en daar moet je van houden.

  5 augustus 2015 at 20:56
 • Reply Kaylee Roxanne

  MAC lipsticks zijn ook eigenlijk gewoon een kunstwerkje op zich hè? Ik heb er zelf geen een, ik ben meer van de lipgloss (en vaseline als glimmertje, ik zou de worlds worst beauty blogger zijn). Ik ben wel heel benieuwd met welke kleurtjes je je stash aan gaat vullen! Deze staat je in ieder geval top.

  5 augustus 2015 at 21:26
 • Reply debby

  Prachtig staat hij je. Ik ben zelf een fan van Russian red en Girl about town.

  6 augustus 2015 at 07:16
 • Reply sunny mama

  Complimenten voor de foto’s, ik vind ze prachtig!

  Wat is dat toch me die MAC producten en vooral de lipsticks? Ik kom ze werkelijk overál tegen op blogs en werkelijk iedereen is er laaiend enthousiast over.

  Leuke naam trouwens, ‘Plumful’ voor deze kleur.

  Hij staat je heel mooi, dus ik kan me voorstellen dat je er zo blij mee bent.

  6 augustus 2015 at 07:34
  • Reply Kim

   Dankjewel! De prijs-/ kwaliteit verhouding is top! En het wordt natuurlijk erg gehypet. Hiervoor droeg ik alleen budget lipsticks en ik merk daadwerkelijk verschil :)

   6 augustus 2015 at 20:09
 • Reply kelly

  Erg mooi Kim. Staat je zeker goed! Ik heb echt niks van MAC . Hema, Etos en make-up studio , die drie smeer ik op mijn lippen.

  6 augustus 2015 at 08:03
 • Reply Rianne

  Wauw mooie kleur! Ik heb eigenlijk nog niets van MAC, maar wordt wel altijd enthousiast als ik het bij anderen zie!

  6 augustus 2015 at 12:34
 • Reply Renate

  Een heel mooie kleur, die je ook heel mooi staat! Ik heb nog nooit MAC lipsticks gehad, maar vooral omdat het helaas niet dierproefvrij is!

  6 augustus 2015 at 16:54
 • Reply Marlies

  Mooie kleur lippenstift! Ik draag echt nooit lippenstift want ik ben bang dat ik het vergeet en het dan tot achter men oren zit!

  Marlies aka Magnificent Escaoe

  6 augustus 2015 at 22:45
  • Reply Marlies

   Magnificent Escape natuurlijk. haha

   6 augustus 2015 at 22:45
 • Reply Stephanie

  Wauw, wat een prachtig kleurtje! Staat je goed!

  7 augustus 2015 at 20:13
 • Leave a Reply