Mijn leven

Waar ik mij over verbaas #2

waar ik mij over verbaas

Er zijn dus best veel dingen waar ik mij over verbaas in het leven. Niet alleen hoe ik bepaalde dingen zie of aanpak, maar ook hoe anderen bepaalde dingen wel kunnen en ik niet. Dit zijn een aantal dingen waar ik mij over verbaas!

Waar ik mij over verbaas

 • Oké wat ik dus niet snap aan mezelf is hoe ik zo bang kan zijn voor spinnen. WAAROM? Het zijn ook echt alleen maar spinnen (en krabben) hè. Muizen? Prima. Kakkerlakken? Prima. Motten? Schattig. Maar zodra ik een spin zie, flip ik. Soms denk ik dat ik een spin zie en dan begin ik al te gillen, maar zodra ik dan zie dat het een mier is, word ik weer rustig.
 • Haha dit is iets wat Tim niet begrijpt. Ik kan dus echt overal slapen. Wanneer ik moe ben, ben ik moe. En dan slaap ik. Laatst keken we een serie en er gebeurden blijkbaar allemaal horrortaferelen (er werd een oog uit iemands hoofd gelepeld en daar kwam een hoop geschreeuw bij kijken), maar ik sliep daar rustig doorheen. Ook wanneer het superlicht is in mijn kamer kan ik zo in slaap vallen. Zet mij op bed neer, speel een hoorcollege af en je hebt mij in slaap. Voor mijn vriend daarentegen moet het donker en rustig zijn. Tip: VELUX zonwering houdt de warmte buiten én maakt de kamer donker.
 • Mensen die hun kamer netjes houden. Ik heb daar echt heel veel respect voor. Vooral Instagram staat vol met foto’s van fotogenieke huizen waar het echt brandschoon is. Wie mij op Snapchat volgt, weet hoe snel ik een rommel maak van mijn kamer. Het is dan één dag opgeruimd en de rest van de week ligt mijn kleding weer overal.
 • Hoe vrouwen de hele dag op hakken rond kunnen lopen. Ik kan ze dus alleen aan als we ergens met de auto naartoe gaan, of wanneer ik maar hele korte afstanden hoef te lopen. En dan ook het liefst op sleehakken hè, maar dat begrijpen jullie wel.
 • Mensen die niet van dieren houden. Hoe dan?! Zelf ben ik zo iemand die zelfs een mier schattig kan vinden, dus ik begrijp het al helemaal niet wanneer iemand iets tegen de meer aaibare huisdieren heeft. Tim vindt honden bijvoorbeeld vies. Daar heb ik geen begrip voor, haha.

Zo dat was weer een lijstje met dingen waar ik mij over verbaas! Herken jij je hier een beetje in?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

26 Comments

 • Reply Mariska

  De hele dag op hakken lopen en dan vooral stiletto’s zal mij echt een eeuwig raadsel blijven. Niet alleen hoe, maar ook waarom? Wat een lijdensweg. Spinnen zijn gewoon vies en eng :P

  12 augustus 2016 at 08:43
 • Reply Kleine Prinses

  puntje 1… jak spinnen :D

  12 augustus 2016 at 08:51
 • Reply Ricardo

  Ik snap ook echt niet dat vrouwen op hakken kunnen lopen. Ik heb voor de gein eens een paar aangetrokken en brak zowat mijn enkels. Verschrikkelijk. Hahaha.

  12 augustus 2016 at 09:02
 • Reply sammie

  Ik ben ook een rommelkont, die super opgeruimde huizen op Instagram zijn ook maar moment opnames ;)

  12 augustus 2016 at 09:14
 • Reply Jenn

  Vroeger vond ik hakken heerlijk lopen, echt serieus, ik kon niet begrijpen dat sommige vrouwen het zo’n martelgang vonden. Tegenwoordig ben ik het helemaal eens met de meeste vrouwen, hakken doen pijn aan je voeten en het is onmogelijk om een hele dag op te staan. Ik vind ze nog altijd wel heel mooi, dus ik draag ze nog steeds, maar alleen als ik veel kan zitten. Of op een feestje, dan wil ik me nog wel even over de ellende heen zetten.

  12 augustus 2016 at 09:54
 • Reply Nina Simplynspecial

  Honden vies? Hoee dan?! Oké uitzonderingen daargelaten ;) Ik ben ook rommelig haha, heerlijk. Mits het niet te erg is..

  12 augustus 2016 at 10:02
 • Reply Darina

  Wat jij met spinnen hebt, heb ik met kikkers, ja raar misschien, maar als ik zo’n beest in de tuin zie, dan krijg ik gewoon de schrik. Ze doen niets, ik weet het, maar toch…en de hele dag op hakken lopen vind ik ook heel knap :)

  12 augustus 2016 at 10:02
 • Reply Kim - dansenindestorm

  Hoe mensen niet van dieren kunnen houden? Ik snap er niks van…… Dieren zijn zó lief en schattig!

  12 augustus 2016 at 10:25
 • Reply Henrieke

  Helemaal eens met het laatste punt. Mensen die niet van dieren houden daar begrijp ik echt helemaal niets van. Het is alsof ze zeggen dat ze geen zuurstof nodig hebben, het kan gewoon niet waar zijn!! Huizen zonder huisdiertjes vind ik ook altijd veel minder gezellig.

  Ik kan ook echt niet op naaldhakken lopen. Blokhakken loop ik wel heerlijk op, en als het moet dan doe ik dat de hele dag. ;-)

  12 augustus 2016 at 10:25
  • Reply Kim

   Dat heb ik dus ook! Al ben ik natuurlijk ook opgegroeid met huisdieren. Ik vind het wel altijd heeeel moeilijk wanneer ze doodgaan, maar goed, dat is niet te voorkomen!

   17 augustus 2016 at 10:40
 • Reply Chloé

  Heel leuke post, ik herken me echt in alles eigenlijk, haha. Behalve die spinnen dan. :)
  Maar vooral dat van in slaap vallen. Ik kan echt gewoon tijdens het studeren in slaap vallen op mijn bureau. Wel grappig dat je in slaap valt tijdens een horrorfilm ;)

  12 augustus 2016 at 11:02
 • Reply Sandra

  Ik ben zó moeilijk als het gaat om ergens anders slapen dan in bed. Ik kan echt niet overal in slaap vallen, dus ik ben wat dat betreft wel jaloers op jou haha! En uhh, je gaat mij nu stom vinden maar ik ben het met Tim eens over honden. Haha, sorry! :’)

  12 augustus 2016 at 11:05
  • Reply Kim

   Hahaha ik hoop dat Tim nog een beetje bijdraait. Een hond lijkt me zo leuk!

   17 augustus 2016 at 10:41
 • Reply Marieke

  Ah de serie met dat oog moet haast wel Gotham zijn (zag het toevallig eergisteren gebeuren, heel goor). Ja herken het lijstje wel. Op hoge hakken lopen kan ik echt niet. En een opgeruimd huis, vergeet het maar :-) Ik heb natuurlijk ook jonge kinderen, dus dat scheelt ook. Maar toch, ik vraag me altijd af hoe anderen dat toch doen.

  12 augustus 2016 at 11:36
  • Reply Kim

   Ja, Gotham! Met kinderen lijkt het me helemaaaal moeilijk. In mijn geval geef ik mijn kamer de schuld. Het is echt lastig om al je spullen in één kamer op te bergen. Ik hoop dat het wat minder erg wordt als we uit huis gaan haha.

   17 augustus 2016 at 10:42
 • Reply Rachel Kromdijk

  haha ik kan ook niet de hele dag op hakken lopen hoor.. ben er nu mee bezig en heb ze al drie keer uitgetrapt onder mijn bureau!

  12 augustus 2016 at 14:35
 • Reply Evelyne

  Spinnen.. AAAAAAAAAARGH
  & ‘k Snap dus ook niet hoe mensen hun huis piekfijn kunnen houden. Hier ligt ook overal rommel *oeps*

  12 augustus 2016 at 17:32
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Mijn kamer netjes houden is ook echt niet mijn ding!

  12 augustus 2016 at 18:12
 • Reply Esmay

  Yuk, spinnen! Laatst zat ik er bijna één te aaien toen ik de lamp aan wilde doen. Ik ben bijna huilend naar beneden gerend. Verschrikkelijk! Zulke onaardse wezens. Verder herken ik mezelf in bijna elke situatie. Ik val alleen niet zo makkelijk in slaap (en ik baal daar nog steeds van).

  13 augustus 2016 at 01:19
 • Reply Galina

  Die serie met dat oog uitlepelen, was dat heeeeel toevallig Sons of Anarchy? ;) haha
  Ik snap btw ook niet hoe je niet van dieren kunt houden, ze zijn zo mooi, lief en maken deze planeet de moeite waard (behalve spinnen dan, dat ben ik volledig met je eens).

  14 augustus 2016 at 15:42
  • Reply Kim

   Nee, dat was Gotham! Maar in Sons of Anarchy zit dus ook al zo een vreselijke scene haha? Er is trouwens een nieuwe serie van de makers van The Wire: The Night Of. Hij komt op HBO en is super goed!

   17 augustus 2016 at 10:44
   • Reply Galina

    Oeh sorry, spoiler ? maar heb niets noemenswaardigs verraden verder hoor, geen zorgen. Ik ga zeker ff die serie opzoeken, ontzettend bedankt voor de tip!!

    18 augustus 2016 at 11:42
 • Reply Paul

  Het opruimen herken ik een beetje, het is bij mij vooral een gebrek aan discipline. Ik verbaas me dus altijd over bloggers die dagelijks bloggen, en fulltime werken, en een gezien met weet ik hoeveel kinderen hebben. Dan voel ik me altijd iemand die echt heel onhandig zijn tijd indeelt omdat hij nooit aan bloggen toekomt.

  14 augustus 2016 at 19:22
  • Reply Kim

   Dat begrijp ik inderdaad ook niet goed. Maar volgens mij ben ik ook heel onhandig met tijd indelen, haha. Soms betrap ik mezelf er ook op dat ik gewoon een paar uur lang helemaal niks (nuttigs) heb gedaan.

   17 augustus 2016 at 10:45
 • Reply Evelien

  Haha, best wel herkenbaar! Mijn kamer netjes houden en op hakken lopen is ook niet zo mijn ding. En wat handig dat je overal kunt slapen!

  14 augustus 2016 at 19:36
 • Reply Silke

  Hihi zelf ben ik niet zo’n fan van dieren, eerlijk gezegd. Maar da’s meer omdat ik vroeger eens werd nagezeten door een hond, en dat heeft wel zijn indruk op me nagelaten ;) Een nette kamer kan ik ook nooit krijgen, maar m’n studentenkamer is dan weer wel opgeruimd! Misschien omdat daar minder prulletjes liggen, haha. Liefs!

  20 augustus 2016 at 17:41
 • Leave a Reply