Mijn leven

Bekende Mooie Mannen #2

mooie mannen

Dit blogje was dus helemáál niet onplezierig om te schrijven. Al was het wel een beetje lastig hoor. Ik werd er zelfs wat kieskeurig door! Zelf vind ik het altijd interessant om te zien hoe iemands type (en of iemand überhaupt een type heeft) eruitziet, dus bij deze laat ik jullie een paar – naar mijn mening – mooie mannen zien.


Waar zijn de donkere mooie mannen?

Ik moet trouwens even vermelden dat ik het wel jammer vind dat er maar zo weinig bekende donkere mannen zijn. In mijn vorige mooie bekende mannen blogje hebben jullie Idris Elba en Michael B. Jordan al kunnen zien, maar veel meer kan ik er niet bedenken. Behalve Denzel Washington en Blair Underwood, maar die worden ook al een beetje oud. Daar mogen ze bij de castings wel wat aan doen, vind ik!

Nou, genoeg gezeurd, nu komt mijn lijstje!


Milo Ventimiglia

mooie mannen

Bron & Bron

Die naam moet ik altijd even googlen, haha. Maar oooooh wat vond ik hem leuk in Gilmore Girls. En daarna in Heroes. Ik was ook erg blij toen ik hoorde dat hij weer meedoet in het nieuwe seizoen van Gilmore Girls. Ik weet niet zo goed wat het met hem is, maar die scheve mond vind ik wel leuk.


Kit Harington

mooie mannengame of thrones men

Bron, Bron, Bron, Bron, Bron & Bron 

You know nothing John Snow. Bij hem duurde het in Game of Thrones eigenlijk een tijdje voordat ik hem aantrekkelijk vond. In seizoen 1 trok Khal Drogo eigenlijk meer mijn aandacht, haha. En Michiel Huisman niet te vergeten :-). Grey Worm is trouwens ook niet verkeerd. En dan heb ik het nog niet eens over Jaime Lannister (al lijkt hij wel net wat teveel op prince charming uit Shrek).


Black Sails acteurs

black sails men

Bron, Bron & Bron

Jongens, ga allemaal deze serie kijken! Niet alleen om de mooie mannen hoor, maar ook omdat het een hele goede serie is. De eerste twee afleveringen vond ik moah, maar daarna was ik verslaafd! Die acteurs vond ik trouwens ook niet meteen geweldig, bij Zach McGowan duurde het ook een tijdje voordat ik hem kon waarderen. Maar die uitstralingen – I like!


Norman Reedus

norman reedus

Bron & Bron

Ja, waarom eigenlijk? Als ik objectief kijk, vind ik hem niet erg mooi. Waarschijnlijk is het de uitstraling (dat doet gewoon zóveel). Haha, ik zat dus ook echt afbeeldingen te googlen en dacht: nehh, mehh, nee. Maar goed, in The Waling Dead is hij echt sexy.


Ik hoor wel vaker dat ik een aparte mannen smaak heb. Maar hé de veelgenoemde Channing Tatum, Jamie Dornan en Zack Efron (iel) zijn naar mijn mening gewoon een beetje saai :-).

Wat vind jij nou mooie mannen uit Hollywood?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

17 Comments

 • Reply Mariska

  Haha met Jaime Lannister kan ik maar niet vergeten dat ie ’t met Cersei doet xD Jon Snow is wel echt <3
  Die andere mannen houd ik me wat minder mee bezig maar zijn ook niet verkeerd :P

  14 juli 2016 at 08:13
  • Reply kim

   Oooooh ja vreselijk, ik probeer dat gewoon te verdringen haha!

   14 juli 2016 at 11:21
 • Reply Tessa

  Ik denk dat met Norman vooral zijn uitstraling is en vanwege de Walking dead. Het is gewoon een hele goede acteur die beetje gestoord is geweldig!

  14 juli 2016 at 10:01
  • Reply kim

   Ja, hè, het is zijn uitstraling! Ik moet zeggen dat ik wel een zwak heb voor (bijna) al die TWD personages, maar Daryl vind ik het leukst!

   14 juli 2016 at 11:22
 • Reply Sandra

  Ben ik nou zo’n doos dat mij er geen één bekend voorkomt? Hm, niet echt mijn smaak haha, maar de eerste kan er mee door. Al moet een man wel een baard hebben naar mijn mening! :p

  14 juli 2016 at 10:28
  • Reply kim

   Ik denk dat dat betekent dat je wat meer series moet kijken :D Haha, ik begrijp het wel! Als ik die foto’s zou zien, zonder dat ik ze kende zou ik ook denken neh….

   14 juli 2016 at 11:22
 • Reply Mylene

  Ik geloof dat ik op al deze man wel een crush heb, haha. Vroeger was ik ook helemaal verliefd op Heath Ledger. Dat vond ik echt een heeeele mooie man.

  14 juli 2016 at 10:30
  • Reply kim

   Yay! Je bent de eerste, haha! Een vriendin van mij ook op Heath Ledger, daar had ik dan weer weinig mee!

   14 juli 2016 at 11:23
 • Reply sammie

  Ohh helemaal niet mijn smaak haha, al vind ik Norman in the walking Dead super gaaf, zijn haar.. vreselijk.

  14 juli 2016 at 11:07
  • Reply kim

   Zijn haar inderdaad… Ik zie het door de vingers haha.

   14 juli 2016 at 11:24
 • Reply Saskia

  Oh wij hebben echt een HELE andere smaak. Leuk om te zien haha.

  14 juli 2016 at 11:54
 • Reply Amélie Cammeaert

  Haha! Grappig artikel!
  Ik ben toevallig nu echt in to Ronaldo en zijn zoon! Aah! Ik denk dat mijn vriendinnen hem zat zijn, zoveel praat ik over hem! haha :)

  14 juli 2016 at 14:15
 • Reply ricardo

  Milo is leuk! en Michiel Huisman ook zo fijn haha.
  Kijk je trouwens de serie Unreal? Daar zit echt een mooie donkere man in: B.J. Britt.
  Zoek maar eens op ;)

  14 juli 2016 at 18:21
 • Reply Galina

  Ik ga binnenkort maar eens beginnen aan Black Sails :P Milo vind ik ook wel een knappe kerel, maar ik hou van lange mannen en Milo is volgens mij niet veel groter dan ik haha en hetzelfde geldt voor Kit Harrington. Khal Drogo daarentegen… ;)

  15 juli 2016 at 09:16
 • Reply Melike

  Ik kan me voorstellen dat dit niet vervelend was om te maken haha! Ik ben zelf een beetje Ryan Gosling en mijn ultieme is toch wel Chaning Tatum. Je hebt wel gelijk inderdaad wat betreft de donkere mannen. Als ik dan zou moeten kiezen zeg ik Jamie Fox;)

  15 juli 2016 at 13:20
 • Reply Marlies

  We hebben duidelijk dezelfde smaak haha. Alleen bij Norman Reedus zie ik het niet zo.

  15 juli 2016 at 15:59
 • Reply Demi

  Wat een top selectie heb je gemaakt, haha! Vooral Milo Ventimiglia is ge-wel-dig. Ik kijk alle afleveringen Gilmore Girls nu terug, en hij is zo leuk en knap ♡♡

  17 juli 2016 at 17:09
 • Leave a Reply