Mijn leven Video

Vakantie Limburg | Ik ben er weer!

DSC_0649

Hoi, daar ben ik weer! Terug van Limburg en terug op mijn blog. Een weekje niks posten valt natuurlijk heel erg mee, maar eigenlijk was ik al wat langer afwezig. In mijn hoofd dan. Ik merkte dat ik nauwelijks nog blogjes las en zelf ook niet zoveel meer schreef. Daar komt verandering in!


Vakantie Limburg

Over Limburg kan ik eigenlijk heel kort zijn: het was HEERLIJK. We zijn twee dagen naar Aken geweest, een paar keer kort naar Maastricht, naar de spa in Valkenburg en in kleine dorpjes rondom ons hotel. Ik moet bekennen dat ik een beetje verliefd ben geworden op het Zuiden. Nu was het ook wel erg lekker weer, wat natuurlijk meehelpt. Vooral Aken (in Duitsland) vond ik trouwens prachtig.

Vlog Limburg en Aken

Ik heb een vlog gemaakt van de afgelopen week, dus als je het leuk vindt, kun je daar naar kijken :-) Verder heb ik ook wat foto’s toegevoegd van de fotogenieke gebouwen in Aken en Maastricht. We kwamen er trouwens gisteren achter dat we zelf helemaal niet op de foto’s stonden, haha! Daarom hebben we last minute nog ergens even een foto gemaakt. En die foto is meteen bestempeld tot mijn nieuwe FB profielfoto. Want ja, na een jaar werd dat weleens tijd.

Nu ga ik lekker slapen op mijn heerlijke eigen kussen(de kussens daar waren wel echt een minpuntje) en morgenochtend mijn nagels knippen. Goh, wat heb ik dat gemist. Note to self: neem volgende keer een nagelschaar mee.

Foto’s Aken

DSC_0631DSC_0641 DSC_0644 DSC_0646 DSC_0655 DSC_0649 DSC_0668

Foto’s Maastricht

DSC_0675 DSC_0676 DSC_0680 DSC_0683 DSC_0690 DSC_0681

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

21 Comments

 • Reply Jenn

  Wat een mooie foto van jou! Fijn dat je zo hebt genoten :)

  10 augustus 2016 at 07:42
 • Reply Darina

  Wat ziet het er gezellig uit! Jaren geleden ben ik ook in Aken geweest en ik vind het een geweldige mooie stad.

  10 augustus 2016 at 07:43
 • Reply Eva

  Wat een heerlijke foto’s! Je ziet er uitgerust uit op de foto. Fijn dat je er weer bent!

  10 augustus 2016 at 07:46
 • Reply Evelien

  Leuke video weer Kim! Het ziet eruit als een hele fijne week :-) Mooi is het daar in het zuiden hè?! Ben nog nooit in Aken geweest, ga het onthouden.

  10 augustus 2016 at 10:04
 • Reply Nina Simplynspecial

  Volgens mij hebben jullie heerlijke dagen gehad saampjes :) Het is mooi in het zuiden he! In Aken ben ik nog nooit geweest volgens mij. Wie weet in de toekomst nog :)

  10 augustus 2016 at 10:56
 • Reply Sandra

  Je vlog was weer onwijs leuk om te kijken Kim!! Jullie hebben leuke dingen gedaan. Aken is inderdaad een leuke stad! Ben daar ook een keer geweest. Heb toen die sokkenwinkel helemaal niet gezien, boeeeh! Oeh en dat broodje zag er érg lekker uit. :)
  Vind die foto van jou erg leuk trouwens!

  10 augustus 2016 at 11:15
 • Reply Nienke

  Leuk dat je het zo naar je zin had. Hele mooie foto’s.

  10 augustus 2016 at 13:21
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuke foto’s!! Limburg is super leuk! Wij gaan er ook vaak een paar weekenden per jaar naar toe.

  10 augustus 2016 at 14:44
 • Reply Anne

  Ik ben opgegroeid in limburg!
  Heb je de ‘bergen’ ook nog gezien? Ik juist vooral van de natuur en de heuvels daar. De steden trekken mij helemaal niet zo.
  Tof om te zien dat je een leuke vakantie hebt gehad! Geniet er nog maar lekker van na…

  10 augustus 2016 at 14:51
  • Reply Kim

   Nee niet gezien! We hadden ons eigenlijk ook helemaal niet in de omgeving verdiept, gewoon de borden naar de wat grotere steden gevolgd. De volgende keer wil ik meer zien :)

   11 augustus 2016 at 19:41
 • Reply De Hoestende Avonturier

  NOG een vlog, girl you’re on fire! Heel leuk weer :) Die keuze stress hahaha. Plus, ik besef nu pas dat jullie Kim en Tim heten. Bonus! Wat parkeren betreft, je moet eens naar Hoofddorp rijden vanuit Amsterdam. Ik zette de auto daar laatst voor het eerst neer, midden in het centrum in een parkeergarage, en het was maar 50 CENT per uur. Wut?!?! Ongekend als randstadter ;) Maargoed, om dat nou als reden te nemen om ergens heen te rijden is misschien wat nutteloos. Hele mooie foto’s trouwens ook – van de stadjes maar ook die van jou! x

  10 augustus 2016 at 17:38
  • Reply Kim

   Yes, ik ben op dreef!! Hahaha, eigenlijk heten we Timothy en Kim, maar ik noem hem alleen Timothy als ik boos ben :D. Oh Hoofddorp, goede tip :) Ik heb daar één keer geshopt en toen vond ik het leuk!

   11 augustus 2016 at 19:42
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Wat ziet Aken er ontzettend leuk uit! Maastricht ben ik al een aantal keer geweest en ik word altijd zo blij van die stad!
  Ik vind trouwens dat je super leuk vlogt. :)

  10 augustus 2016 at 18:01
 • Reply Dalinka

  Die keuzestress in grote winkels herken ik. Ik wil altijd zo effectief mogelijk alle kleding in een winkel kunnen zien maar dat is soms best lastig dus dan raak ik in de war:-p Ik zie een foto van Taart. Vers zit er om de hoek hahaha. Maar gelukkig dat de salade van The Salad Bar ook lekker was. En leuk om Aken terug te zien in je vlog!

  10 augustus 2016 at 18:28
  • Reply Kim

   Oooooh ik was zo dichtbij! Haha! Ja Tim wordt altijd gek van mij, want ik loop kriskras de winkel door. En dan zegt hij ook, hallo we lopen alleen maar rondjes. Maar ja, in mijn hoofd is het eigenlijk allemaal heel logisch wat ik doe :P

   11 augustus 2016 at 19:43
 • Reply Stephanie

  Wat fijn zo een paar dagen weg! :) Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

  10 augustus 2016 at 18:45
 • Reply Tamara TS

  Fijn dag je het zo leuk hebt gehad in “ons” Limburg!

  10 augustus 2016 at 19:14
 • Reply Anne-Sterre

  Wat leuk, zo’n vakantie. Typisch toch dat je zo vlakbij, je toch in het buitenland kan wanen. Leuke foto’s!

  10 augustus 2016 at 19:39
 • Reply sammie

  Mooie foto’s en wat een geluk dat jullie heerlijk weer hebben gehad!

  11 augustus 2016 at 10:38
 • Reply Galina

  Ah mijn hometown ? hele mooie foto’s en super dat je het naar je zin hebt gehad!

  11 augustus 2016 at 15:09
 • Reply Anna Gerrie

  Ziet er uit als een heerlijke vakantie!

  11 augustus 2016 at 15:13
 • Leave a Reply