Wie ben ik?


Hoi, ik ben Kim, 25 jaar en woon in Amsterdam. Op dit stukje internet blog ik voornamelijk over persoonlijke en lifestyle gerelateerde onderwerpen. Daarnaast vind je hier ook af en toe een recept en/of reviews over beauty producten terug. Mijn blog bestaat nu bijna twee jaar, en je kunt ongeveer twee artikelen per week verwachten. Na mijn studie hoop ik dit te kunnen uitbreiden!

Momenteel zit ik in het vijfde jaar van de studie Bedrijfskunde. Deze studie volg ik aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Wat ik hierna wil gaan doen, is eigenlijk nog een raadsel. Wellicht in een bedrijf aan de slag, maar ik zou het ook niet verkeerd vinden om mijn blog uit te breiden en freelancewerk te doen, haha! Waar je mij blij mee maakt, is met veel thee, series en een laptop. Daarnaast vind ik tekenen en fotograferen erg leuk. Normaal gesproken spendeer ik mijn tijd het liefst shoppend, of chillend in een bos of park. En in de zomer ga ik graag naar het strand of zwembad!

Nou, als je nog wat wilt weten, hoor ik het graag!


5 Comments

 • Reply yoni van ekkendonk

  Leuk blog meid! Jij bent ook een prachtig meisje om te zien wauw!
  Veel sucses met je blog!
  X
  Yoni

  28 oktober 2015 at 20:43
 • Reply kim

  Dankjewel Yoni! Wat lief :)

  2 november 2015 at 11:24
 • Reply Lynn

  Wat een leuke blog heb je! Ik hou ervan wanneer iemand veel persoonlijke posts plaatst!
  Niet dat ik zoooo nieuwsgierig ben hoor, maar het is leuk wanneer je jezelf herkent in sommige berichten! Je voelt je onmiddellijk iets minder eenzaam met je probleempjes :D
  Je hebt een trouwe volger bij! ;)
  Liefs, Lynn

  3 januari 2016 at 13:10
  • Reply kim

   Wat een leuke reactie Lynn! En haha ik snap helemaal wat je bedoelt, herkenning is altijd fijn :)

   3 januari 2016 at 22:57
 • Reply Paul Simons

  Hoi Kim, wat een leuke blog heb je! Gewoon lekker persoonlijke zaken, daar hou ik van. Ik ga het vast vaker lezen! Groetjes

  20 maart 2017 at 11:17
 • Leave a Reply