Freebies

Winter Wallpapers 2017

Christmas wallpaper socks

Zolang ik mij kan herinneren is tekenen een hobby van me. Op de basisschool en middelbare school tekende ik regelmatig, maar de laatste jaren nam ik er weinig voor. Nu ik klaar ben met mijn studie, probeer ik het weer een beetje op te pakken. Ik merk dat ik nog steeds veel bezoekers via Pinterest krijg. Zij vinden me via de winter wallpapers van vorig jaar en dat is leuk om te zien! De afgelopen week ben ik weer begonnen en heb ik een paar kerst wallpapers gemaakt. Want: nu de winter eraan komt, wordt het natúúrlijk wel weer tijd om te switchen naar een winterse wallpaper!


Kerst wallpapers 2017

Winter wallpaper hert

Christmas wallpaper deer

Winter wallpaper huisjes

winter wallpaper socks

Winter wallpaper sokken

Christmas wallpaper socks

December 2017 Wallpaper desktop

december 2017 wallpaper

December 2017 Wallpaper desktop

kerst4


Zo, het zijn er tot nu toe pas vijf, maar dat komt omdat ik pas weer net begonnen ben! Ik ben van plan de komende tijd wat vaker te illustreren en meer winter wallpapers te creëren. Op mijn Pinterest account heb ik een mapje met ‘Christmas wallpapers‘, hier zal ik ze allemaal verzamelen, of je kunt meteen op deze link naar mijn artikel van vorig jaar klikken en ze downloaden! (Opslaan is trouwens eenvoudig, gewoon op de afbeelding klikken en dan ‘opslaan als’).

Op dit moment voel ik me niet zo lekker: ongesteld, hoofdpijn, verkouden-achtig, dus ik zit niet zoveel achter de laptop. Dit komt niet zo goed uit, want ik heb ook nog een paar deadlines waar ik aan moet werken, haha. Maar goed, wanneer ik meer tijd heb én me beter voel, ga ik meer tekeningen maken!

Zijn jullie trouwens al aangestoken door het kerstvirus? Twee weken geleden was ik in de Intratuin en toen werd ik wel heel blij van al die kerstspullen. De afgelopen week is dat weer een beetje ingekakt. Tim gaat nu eerst twee weken naar Amerika voor zijn bedrijf, daarna gaan we de kerstboom opzetten en dan komt het vast wel weer terug!


Ben jij al overgestapt op een winterse wallpaper?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

12 Comments

 • Reply Tara

  Ah, wat leuk dat je dit zelf maakt! Die sokken zijn mijn favoriet… Ik ben ook nog niet echt in de kerststemming, maar dat komt vanzelf wel

  1 december 2017 at 12:31
 • Reply Irene

  Zo tof dat je ze zelf maakt! Wou dat ik het ook kon! Ik zit echt al helemaal in kerststemming! Zeker sinds we dinsdag onze kerstboom versierden. Zo gezellig!

  1 december 2017 at 20:07
 • Reply Ivon

  Wauw super knap dat je die zelf gemaakt hebt!! Echt prachtig. Vooral die met de huisjes is leuk.
  Ik kom ook al wel weer meer in de kerstsferen ja! Alleen door de verbouwing wordt het erg krap om daarna de kerstboom nog te zetten, fingers crossed!

  1 december 2017 at 21:32
 • Reply Fleur

  Oh wat een schattige wallpapers! En dat je ze gewoon zelf maakt, heel tof! Die sokjes zijn mijn favoriet!

  1 december 2017 at 21:42
 • Reply Jenn

  Oh wat leuk gemaakt!

  2 december 2017 at 19:56
 • Reply marleen

  Heb je die zelf gemaakt? Súperleuk!!! Kan je er geen maken van Jason Momoa met een kerstmuts? Merryyyyy Xmasssssssssssssss! :P

  4 december 2017 at 15:15
 • Reply Sandra

  Wow Kim, ik wist niet dat jij dit zó goed kon joh. Wauw! Zo vet! Ik vind ze serieus allemaal leuk haha. Opslaaaaaan! Dan ga ik gewoon afwisselen hihi. Toffffff

  4 december 2017 at 19:38
 • Reply Jessica J.

  Heb je die zelf gemaakt?! Wauw, mooi! Ik heb momenteel nog steeds een herfstwallpaper, ik ga hem onmiddellijk veranderen, haha. Ik hing blijkbaar nog vast in de herfst. :’)

  5 december 2017 at 17:04
 • Reply Merel

  Ohh wat schattig! Ik heb de sokjes nu als achtergrond haha.

  9 december 2017 at 17:13
 • Reply Anna

  Wauw, echt heel mooi gelukt zeg! Zeker die met de huisjes, die vind ik echt super mooi <3. Heerlijk, dat winterse sfeertje!

  9 december 2017 at 22:14
 • Reply Eva

  Och wat een lieve! Ik dacht bij elke “ohh die is het leukst” “nee die!”, maar de sokjes en huisjes zijn echt favoriet <3

  12 december 2017 at 13:51
 • Reply Nienke

  Zo leuk dat je ze zelf maakt. Ze zijn echt heel erg mooi. Vooral met die sokjes is erg leuk.

  14 december 2017 at 22:07
 • Leave a Reply