Bloggen

13 aparte zoektermen naar mijn blog

december

Zo, mijn scriptie heb ik voor een deel geschreven en ik heb gisteren ook een tentamen ingeleverd. Wat betekent: VAKANTIE. En om deze vakantie in te luiden, som ik wat leuke zoektermen op. Zoektermen die mensen invullen in een zoekmachine en vervolgens mijn blog vinden. De laatste keer is alweer een jaar geleden, dus het werd weer eens tijd!


Zoektermen naar mijn blog

Behaarde mannen/ behaarde man

Op deze zoekterm wordt mijn blog echt (iets te) vaak gevonden! En de grap is dat ze dan op een pagina over Demis Roussos uitkomen. Niet de man die ze willen zien denk ik, haha.

Drakenpak HEMA

Dit kon ik niet helemaal plaatsen. Ik heb dus even gegoogled op deze term, en wat blijkt? In een van mijn eerste blogjes heb ik geschreven over Chinees nieuw jaar. En dat er een man in een drakenpak was. Verder had ik ook wat HEMA aankoopjes laten zien, et voila: Drakenpak HEMA.

Voetenfobie

Zoals veel van jullie weten heb ik een fobie, maar dat is geen voetenfobie. Eigenlijk vind ik voeten helemaal niet vies of zo. Ik kan er alleen niet tegen wanneer iemand aan mijn voeten zit. Dan krijg je een trap.

Chagrijnige Moeder

Hahaha. Dit vond mijn moeder niet zo leuk om te horen. Ik kan mij eigenlijk niet herinneren dat ik ooit heb geschreven over mijn moeder die chagrijnig is? Ik ben ook wel benieuwd wat iemand wil bereiken met zo een zoekterm.

Ik kan niet goed autorijden

Ik kan inderdaad niet goed autorijden! Op wegen waar ik alles ken, lukt het wel, maar zodra ik in een nieuwe buurt moet rijden, is het zo een chaos in mijn hoofd. Daarbij vind ik het lastig in te schatten hoe breed de auto is, wat ook niet altijd even handig is hahaha.

De of het muziek

De muziek! Mijn blog is vaker op dit soort zoektermen gevonden. Ook op “de of het aanrecht”. En ik weet wel hoe dat komt. Op de een of andere manier is er in mijn hoofd wat misgegaan wat betreft lidwoorden. Het zit er niet in of zo. Woorden die ik vaak gebruik weet ik wel, maar bij weinig gebruikte woorden twijfel ik erg. Heel gek eigenlijk want ik was altijd goed in lezen en taal. In groep 4 mocht ik al groep 8 boeken lezen. Het is een raadsel!

Pyjama drol

Oh ik ben echt gek op pyjama’s, maar ik hoef geen pyjama drol hoor. Ben je nog op zoek naar leuke pyjama’s? Bekijk dan dit blogje!

Knappe donkere mannen/ Mooie donkere mannen

Zal ik hier gewoon een keer een blog over maken? Deze zoekterm kwam ik namelijk ook meerdere keren tegen. Ik vind het echt zonde dat de meeste films en series gedomineerd zijn door blanke mensen. Wat meer diversiteit zou wel leuk zijn.

Elfentaal leren

Hehe, ja. Ik heb dus een keer over een Lord of the Rings spel (aanrader!) geschreven en daarbij gezegd dat ik geen elfentaal kan. Hoef ik ook niet te kennen trouwens. Wel ben ik van plan in het nieuwe jaar Spaans en Duits te leren!

Boodschappen halen het is soms geen pretje

Hahahaha. “Het is soms geen pretje”, ik ben nu echt benieuwd wie dat zo heeft getypt, maar goed. Ik vind boodschappen halen best leuk! Vooral als je met allemaal lekkere dingen thuiskomt.

Gênante verhalen gemist

Ik houd ook wel van gênante verhalen. Als je gênante verhalen hebt gemist, zou ik eens op de blog van Sher kijken! Die kan daar leuk over schrijven.

Ik ben een huismus

Highfive! Ik ben ook een huismus. Niks mis mee toch?

Tips tegen misselijkheid door alcohol

De laatste jaren drink ik bijna geen alcohol meer, maar ik heb hier wel veel ervaring mee haha. Wat voor mij eigenlijk altijd wel hielp was iets te eten en thee te drinken. Daarbij kan Iberogast misschien ook wel helpen?

Overige zoektermen

Voor de rest word ik nog steeds het vaakst gevonden op squat resultaten. Elke dag krijg ik daar weer bezoekers mee. Verder is Sleek makeup ook een veelgebruikte term en ben ik op knusse onderwerpen gevonden zoals pyjama’s en badjassen haha. Ach, als ik over een tijdje weer leuke zoektermen zie, post ik ze weer!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

19 Comments

 • Reply sammie

  Leuk om te zien waar je allemaal weer op gevonden bent! Vind dit soort blogjes altijd leuk om te lezen. Ik moet me toch eens verdiepen waar ik de mijne nou precies kan vinden. Ik ben wel benieuwd waar ze precies op zoek naar waren bij pyjama drol :D

  20 december 2016 at 11:00
 • Reply Romy

  Zo leuk om eens in je zoektermen te duiken! Er zijn echt grappige termen uitgekomen! Naar de pyjamadrol ben ik wel nieuwsgierig geworden nu ;)

  20 december 2016 at 11:01
 • Reply Teddy

  Haha enorm leuk om te lezen!

  20 december 2016 at 12:03
 • Reply Sandra

  Haha! Wat een termen staan er tussen joh. Pyjama drol, drakenpak Hema, elfentaal leren… Ik lig zelf ook altijd in een deuk als ik zie hoe mensen op mijn blog terecht komen. :’)
  Gaaf dat je in het nieuwe jaar een andere taal wilt gaan leren!!

  20 december 2016 at 12:54
 • Reply Henrieke

  Leuk om te lezen!

  Ben je in de zomer nog meer gaan rijden zoals je in je artikel vermeldde?

  20 december 2016 at 13:16
  • Reply Kim

   Ja in de zomer wel! Maar daarna is dat helaas weer ingekakt. Een goed voornemen voor 2017, haha!

   20 december 2016 at 20:47
 • Reply Jenn

  Altijd leuk om te zien, die zoektermen! Er zitten weer pareltjes bij.

  20 december 2016 at 14:35
  • Reply Jenn

   En nu wil ik dus dat LOTR spel. En bedankt :P

   20 december 2016 at 14:39
 • Reply Galina

  Hahaha zo random dit, geweldig! En ik stem voor de post over mannen, ongeacht kleur ?

  20 december 2016 at 14:40
  • Reply Galina

   O en dat LOTR spel staat nu dus op de verlanglijst, dat snap je natuurlijk ;)

   20 december 2016 at 14:41
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Het blijven leuke dingen die zoektermen. Fijne vakantie meid!

  20 december 2016 at 15:57
 • Reply Nesrin

  Haha heel leuk, vooral de drakenpak. Ik zie een heel zielig kind voor me die chagrijnige moeder intikt ;-)

  20 december 2016 at 16:12
 • Reply Inge

  Hahahaha wat zitten er leuke resultaten over! Zo bijzonder inderdaad hoe sommige mensen dan bij je blog uitkomen.

  20 december 2016 at 16:37
 • Reply Paul

  De eerste is inderdaad wel een giller. En ik zou dit ook eens moeten uitzoeken. Daar zit vast weer een mooi stukje in.

  20 december 2016 at 22:26
 • Reply Nicole

  Haha ik vind dit soort artikelen altijd zo grappig om te lezen! Wat een aparte zoektermen. “Chagrijnige moeder”, laat dat je moeder maar niet lezen haha!

  21 december 2016 at 00:04
 • Reply Silke

  Die Pyjama drol is zo grappig! Vraag me af wat ze dan uitkomen bij afbeeldingen, hahaha. Echt hilarische dingetjes om te lezen, ik hou van dit soort artikels :D Liefs!

  21 december 2016 at 13:22
 • Reply Denise

  Hahaha wat raar hoe mensen dan je blog weten te vinden, toch? De pyjama drol en harige mannen zijn toch wel de toppunt van zoekacties naar je blog, hahaha.

  22 december 2016 at 20:10
 • Reply Nina Simplynspecial

  Dit blijft leuk, haha! Kijk eigenlijk veel te weinig bij zoektermen, toch maar weer eens doen. Pyjama drol, hoe komen ze erbij?!

  22 december 2016 at 21:49
 • Reply Jeanet

  Haha ik ga dat toch ook eens checken hoor. Echt zo gelachen om je artikel!

  2 november 2017 at 16:19
 • Leave a Reply