Mijn leven

2016 was het jaar dat….

2016-was-het-jaar-dat

Bij deze wil ik jullie nog even een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad. Op Twitter las ik veel over hoe naar 2016 was, maar voor mij was het eigenlijk wel prima. In dit blogje zal ik wat highlights geven uit 2016 en een paar doelen die ik in 2017 wil bereiken, bespreken.


2016 was het jaar dat ik….

 • Aan mijn scriptie ben begonnen
 • Door mijn schildkliermedicijnen eindelijk weer energie heb gekregen!
 • Voor het eerst mijn haar heb geverfd
 • Veel meer op hakken ben gaan lopen
 • Mijn één na laatste tentamen heb gehaald
 • Een beetje verliefd ben geworden op Limburg en Aken
 • Gestopt ben met vlees eten
 • Na zes jaar weer een keer naar de Heineken Music Hall ben geweest!
 • Na zeven jaar een musical heb bezocht
 • Een geweldige camera heb gekocht <3
 • Voor het eerst naar een spa ben geweest
 • Een YouTube kanaal heb aangemaakt
 • Voor het eerst naar een festival ben gegaan

Zo dat waren even 13 puntjes uit 2016. Nu ben ik niet echt van de goede voornemens, maar ik wil toch even delen wat ik in 2017 wil bereiken:

 • Mijn Bedrijfskunde diploma halen
 • Een baan vinden
 • Nog rustiger in mijn hoofd worden
 • Duits leren
 • Uit huis gaan

Dat eerst puntje vind ik het belangrijkst, maar ik heb er ook vertrouwen in dat dat gaat lukken :) Voor de rest wil ik het lijstje niet te lang maken, want je weet nooit wat er gebeurt. Het kan zomaar anders lopen dan je het gepland hebt – en dat is ook oké.

Doe jij aan goede voornemens?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

15 Comments

 • Reply Inge

  Het loopt waarschijnlijk altijd anders dan je het voor ogen hebt, maar dat is prima. :-) Het zijn sowieso fijne dingen om je op te focussen! Zo heb ik ook wel een aantal punten waar ik op wil focussen. :-)

  2 januari 2017 at 11:24
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat een leuke voornemens! Mijn voornemen is meer uitjes! Ik heb al kaartjes voor drie concerten en 1 musical in 2017 <3

  2 januari 2017 at 11:29
 • Reply ricardo

  Het heet niet voor niks voornemens. Iets wat je wilt doen of bereiken maar wat natuurlijk heel anders kan gaan.
  Raar trouwens dat HMH nu Afas heet, ik ga er in maart Emeli Sande zien. Heel veel zin in !

  2 januari 2017 at 13:11
 • Reply Rachel

  Wat een mega tof en mooi jaar heb je gehad. Wat fijn dat die medicijnen je meer energie geven en je haar voor het eerst verven is spanennd he haha! Een youtube kanaal is ook niet niets, ik weet hoeveel tijd liefde en geld erin zit! X

  2 januari 2017 at 13:39
 • Reply Sandra

  13 hele mooi dingen zijn dit Kim! Ik vind het zo knap en fijn voor jou dat je naar een musical bent geweest, naar de HMH en de spa. Je gaat lekker zo!! :)
  Ik hoop dat je je doelen mag gaan bereiken dit jaar. Ik heb er vertrouwen in dat het je gaat lukken hoor! :D

  2 januari 2017 at 14:19
 • Reply sammie

  Dat zijn mooie doelen voor 2017! Duits leren, poeh. Ik vond Duits op school al een drama en ook al kom ik nu regelmatig in Duitsland ik vind het nog steeds erg lastig.

  2 januari 2017 at 15:33
 • Reply Jenn

  Gelukkig nieuwjaar! Mooie doelen :)

  2 januari 2017 at 16:38
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Heel veel geluk voor het nieuwe jaar meis. Je diploma halen gaat je zeker lukken!

  2 januari 2017 at 18:30
 • Reply Femke

  Wat heb je een mooie punten kunnen benoemen over 2016. Mooie doelen voor komend jaar, met ruimte voor nog veel meer. Ik doe nooit aan goede voornemers, maar heb genoeg om komend jaar naar uit te kijken: verhuizen, verbouwen, trouwen en de eerste verre reis die wij samen gaan maken nadat we getrouwd zijn!

  2 januari 2017 at 18:32
 • Reply Romy

  Wat een mooie dingen om op terug te kijken! Zo fijn dat de nieuwe medicijnen effect hebben! Ik hoop dat je alle vijf de punten in 2017 kunt waarmaken :) Gelukkig 2017!

  2 januari 2017 at 18:44
 • Reply Florentine

  Wauwie wat een gebeurtenissen!! En wat een mooie dingen die je dit jaar wilt bereiken <3
  Ik hoop dat het een geweldig jaar wordt! Liefs, Florentine

  2 januari 2017 at 21:13
 • Reply Romy

  Wat een leuk lijstje. Leuk dat je een youtube kanaal hebt aangemaakt, ik ga gelijk even een kijkje nemen! En tof zeg, je eerste festival. Een heel fijn 2017 toegewenst, op dat als je wensen uit mogen komen <3

  3 januari 2017 at 13:47
 • Reply Kimberly

  Wat een goed jaar heb jij gehad zeg! Ik heb alles gevolgd via je blog, haha, dus veel komt me bekend voor. Een heel fijn 2017 toegewenst <3 Mijn 2016 was niet zo erg leuk, dus ik hoop op een beter 2017!

  3 januari 2017 at 14:57
 • Reply Denise

  Wow! Je hebt best veel bereikt in 2016 en dat vind ik heel mooi om te lezen. Ook heel veel succes en natuurlijk heel veel plezier met je doelen voor 2017.

  5 januari 2017 at 22:48
 • Reply Paul

  Veel succes met de laatste loodjes van jouw studie. En voor wat betreft het leren van Duits: ik vind het dapper, ik vind het zelf echt verschrikkelijk moeilijk met al die naamvallen.

  9 januari 2017 at 14:52
 • Leave a Reply