Favorieten Win

2x Winpakket Yoga International + natuurlijke producten

win-yoga-pakket

Sinds een tijdje probeer ik een gezondere levensstijl aan te nemen. En dit is niet onopgemerkt gebleven! Van Yoga Inernational mag ik namelijk twee tijdschriften weggeven en hierbij heb ik wat leuke producten van de Tuinen uitgezocht om het in twee winpakketjes te transformeren! Doe je mee?

Nieuw: Yoga International

Yoga International is een tijdschrift gericht op – je raadt het al – yoga. Toch gaat het niet alleen over yoga hoor. Eigenlijk staan er allerlei verhalen in over hoe je beter in je vel kunt zitten. Dus niet alleen met yoga, maar ook door middel van het trainen van je gedachten, op je ademhaling letten en het eten van gezond voedsel.

Allemaal erg interessant en bovendien ook nog eens leuk om de allerrrreerste editie te ontvangen, toch? Ik kan mensen die hun droom volgen en bezig zijn met bewuster leven alleen maar toejuichen. Daarbij is het tijdschrift zowel voor beginnende yogi (leuk woord hè! Ik dacht altijd dat het yogaers/yogamensen o.i.d. was) als voor gevorderden. Zo staat er een oefening in waarvan ik niet denk die ooit te kunnen, maar dat zie ik dan wel als een leuke uitdaging haha!

In deze drukke tijden denk ik dat we allemaal ook wel wat rust kunnen gebruiken. Wat rust in ons hoofd. En daar zorgt yoga voor! En natuurlijk voor spieropbouw en een betere conditie :-) Och, en de recepten. Er staat een daslooktaart in waar ik erg benieuwd naar ben. Ik ben van plan hem binnenkort uit te proberen! Ha, ik had dus nog nooit van daslook gehoord, maar er staan heel veel interessante dingen in over Koken met Kruiden. Nu ik vegetarisch eet en geen kant en klaar maaltijden meer koop, vind ik dit soort artikelen extra interessant!

winpakket-yoga

Win Yoga International pakketjes

Ben jij geïnteresseerd in yoga of wil je (meer) mindful worden? Dan is dit tijdschrift iets voor jou! Je maakt nu op mijn blog kans op een exemplaar samen met wat leuke extra’s. Dit zijn dus echt typische Kim-aankopen bij de Tuinen. Een masker, lipbalm, pepermuntjes en handcrème van natuurlijke ingrediënten. Het zijn twee winpakketten met dezelfde producten!

Wat moet je doen om mee te doen?

 • Volg mijn blog op Facebook
 • OF volg mijn blog op Follow (maar het mag natuurlijk ook allebei ;-))
 • Laat een reactie achter met een geldig  emailadres zodat ik, als je gewonnen hebt, contact met je kan opnemen!

That’s it! En wie weet is een van de twee (gezonde) pakketjes wel voor jou. De winactie loopt twee weken. Wanneer je niet binnen drie dagen reageert, kies ik een andere winnaar uit.

Fijne dag iedereen!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

31 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk dat je dit weggaat geven!
  Ik doe héél graag mee.

  Mijn fb.: Ike Hassankhan

  Bl.: chucky1012

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

  29 november 2016 at 07:14
 • Reply just

  Leuk zeg, ik doe graag mee

  29 november 2016 at 07:43
 • Reply Maria

  Leuk om te lezen over dat je zoveel (nieuwe dingen) probeert!

  29 november 2016 at 07:49
 • Reply Inge

  Wat leuk Kim! Ik bedacht mij gisteren dat ik het yoga weer wil oppakken (maar ik heb nog steeds last van mijn rug, dus ik durf niet zo goed) dus dit pakketje komt als geroepen! Tof dat je bewuster aan het leven bent, dat probeer ik ook te doen (iets met letterlijk niet lekker in mijn vel zitten). Ik heb alle stappen doorlopen :-)

  29 november 2016 at 07:53
 • Reply Jenn

  Leuk, ik doe graag mee! Ik volgde je al op bloglovin’ :)

  29 november 2016 at 08:02
 • Reply carola donkelaar

  Oohh heerlijk voor in mn kerst vakantie, eindelijk even vrij en rust :)

  ik volgde je al bij allebei

  fijne dag

  29 november 2016 at 08:40
 • Reply Stephanie

  Wat een leuk pakket!
  Ik houd van Yoga dus ik wil graag een kans wagen.
  Ik volgde je al op Bloglovin en Facebook :)

  29 november 2016 at 08:53
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wat een tof pakket, ik loot graag mee en wil wat meer mindful worden.
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook.

  29 november 2016 at 09:04
 • Reply Jamey

  Wat leuk!

  29 november 2016 at 09:09
 • Reply Wendy

  Een tijdschrift over yoga, daar ben ik benieuwd naar. Doe al best lang aan yoga, maar heb er nog nooit een tijdschrift van gelezen. Maak graag een kansje.

  29 november 2016 at 10:34
 • Reply marina

  Ik doe heel graag mee. Ik wil mij wel eens verdiepen in yoga. Nog nooit gedaan. Ik hoor verschillende verhalen . Misschien wat voor mij. Het is soms zo druk druk druk. Groetjes van marina. Ik volg je al een tijdje op verschillende kanalen.

  29 november 2016 at 12:52
 • Reply Irene | Tussenmarsenjupiter

  Oh leuk! Ben nog niet zo lang bezig met een beetje bewuster leven én yoga (met Adrienne :D). Lijkt me wel een fijn tijdschrift ter ondersteuning dus ik doe graag mee :)

  29 november 2016 at 13:12
 • Reply Jolijn

  Wat een leuke actie, ik maak graag kans ! Ik volg je op facebook en bloglovin’

  29 november 2016 at 18:09
 • Reply Claire

  Gave actie! Ik zit nu in mijn afstudeerjaar dus ik kan wel wat zen gebruiken haha. Ik volg je op beide kanalen.

  29 november 2016 at 20:49
 • Reply Anita H.

  Ik ben absoluut geïnteresseerd in yoga. Ooit heb ik ook een tijdje les gevolgd. Helaas nogal prijzig…. Ik doe graag mee.

  30 november 2016 at 01:06
 • Reply Marije

  Hoi hoi!
  Wat een toffe winactie! Ik stond maandag al met het magazine in mijn handen in de winkel, maar ik kocht het toch niet. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar het magazine, dus ik zou het dolgraag winnen. Ik volg je al een hele tijd via bloglovin en volgens mij ook via facebook (maar dat gebruik ik eigenlijk helemaal niet). Anyway als yogi zou ik het magazine graag willen winnen en na mij zou mijn moeder (yogadocente) het natuurlijk ook graag willen lezen, dus het wordt dan goed gebruikt!
  Liefs!

  30 november 2016 at 10:16
 • Reply carolien

  Ik doe sinds begin dit jaar (bijna) elke dag yoga en vindt het zo fijn! Ik doe graag mee met je winpakketje. Ik volg je via Bloglovin. Groetjes Carolien

  30 november 2016 at 11:34
 • Reply Patricia de Slegte

  Wat een superdeluxe leuke winactie! Ik die heel graag mee :) lekker zen pakketje, love it! wist niet dat je ook op Facebook zat, ook leuk om te volgen naast instagram ;)

  30 november 2016 at 15:56
 • Reply Lorenza

  Wat een leuke winactie!
  Ik doe heel graag mee! Ik ben sinds kort bezig met een opleiding tot yogadocente, en daarom zou hij mij zeker heel erg van pas komen!

  1 december 2016 at 06:53
 • Reply Anne-Wil Kraan

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee

  1 december 2016 at 15:14
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Super super leuk! Ik doe eigenlijk niet snel mee met winacties, maar het lijkt met echt een geweldig leuk tijdschrift. Yoga geeft me altijd zoveel rust. Ik maak dus een keer een uitzondering en doe heel graag mee aan jouw winactie. :)

  1 december 2016 at 15:59
 • Reply Denise

  Ooh wat is dit leuk zeg! Ik doe graag mee en heb je gevolgd op bloglovin. Facebook heb ik niet, anders had ik je daar ook wel gevolgd :) Succes iedereen! En dankjewel Kim voor de mogelijkheid om dit pakketje te mogen winnen <3

  1 december 2016 at 16:53
 • Reply Annelien

  Super leuk ik doe zeker mee ik heb aleen geen facebook

  1 december 2016 at 18:48
 • Reply ricardo

  Ik deed altijd aan yoga, zelfs nog voor mn opleiding over geschreven en dat is toen ergens op school voor research voor andere studenten gepubliceerd. Wil eigenlijk het weer gaan oppakken dus denk dat ik dit wel interessant zal gaan vinden. Ben sowieso al wat bezig met meer mindfull bezig te zijn dus ik doe graag mee. Ik volgde je overal al !

  1 december 2016 at 23:10
 • Reply Bettie

  Ik doe graag mee! Ik zit al ruim 2 jaar niet helemaal lekker in mijn vel en ik merk als ik iets Yoga/meditatie probeer te doen dan me wel beter ga voelen.

  2 december 2016 at 10:36
 • Reply Renske

  Daslooktaart? Ik heb het woord drie keer moeten lezen, haha. Ik wist trouwens helemaal niet dat je vegetarisch eet. ;-)

  Ik doe graag mee met de winactie! :-) Echt benieuwd naar het tijdschrift!

  3 december 2016 at 17:19
 • Reply Lise

  Wat ontzettend leuk! Ik waag heel graag een kansje :)

  6 december 2016 at 12:42
 • Reply Rozemarijn

  Ik volgde je nog niet op Bloglovin, maar nu wel en ik ben benieuwd naar je volgende berichten. Ook doe ik graag mee met deze prijsvraag.

  6 december 2016 at 14:55
 • Reply Maaike

  Wat een fijn pakketje! Ik doe graag mee!

  8 december 2016 at 11:59
 • Reply birgit

  Leuke actie! Ik doe graag mee ?

  11 december 2016 at 11:29
 • Reply Sylvia

  Leuk! Graag waag ik een kansje! Volg je op beiden, FB onder mijn eigen naam en Bloglovin’ onder TurtleBookwurm

  12 december 2016 at 16:27
 • Leave a Reply