3 leuke dingen om thuis te doen met vrienden

We zitten tegenwoordig met z’n allen een stuk meer thuis dan voorheen. Dat betekent natuurlijk ook dat wanneer je wat leuks wilt gaan doen met vrienden dit ook binnenshuis plaatsvind. Maar wat doe je dan zoal? Om je wat inspiratie te geven wat je kunt doen met je vrienden hebben we hieronder 3 dingen voor je uitgekozen, veel plezier ermee!

Speel een bordspel

Pak een stapel kaarten, ga zitten en speel wat woordspelletjes, kaarten of andere interessante spellen. Het is een perfecte manier om een band te smeden met vrienden terwijl je geniet van een drankje. Je kunt ook een echt bordspel uitproberen. Hier kun je je strategisch vermogen en geheugen testen door het uit te vechten in een tactisch spel. Ben je nog op zoek naar het juist spel voor jouw avond? Bekijk dan een deze bordspellen top 10. Zelfs als je niet zo dol bent op bordspellen, kun je ervoor kiezen om een kansspel of poker te spelen. Het is een geweldige manier om je mentale reflexen en concentratie te testen.

Bekijk een film of een filmmarathon

Netflix heeft vooral veel geweldige films en series die hoog gewaardeerd worden. De meeste series op Netflix bestaan al enkele jaren. Het is misschien goed om iets te zien wat je in lange tijd niet hebt gezien, of iets dat je dacht dat je al gemist had. Natuurlijk is dit ook het uitgelezen moment om de echte klassiekers weer uit de kast te halen, dan heb je gegarandeerd een leuke avond!

Bak een zelfgemaakte taart

Het is erg leuk om overdag in de keuken een taart te bakken. Zorg ervoor dat je je fornuis of oven schoon houdt voordat je je taart bakt. Snij de taart aan en bak hem een paar minuten. Haal de taart uit de oven en laat hem een beetje afkoelen. Het opeten is natuurlijk het allerleukste, vooral als je hem met z’n allen hebt gemaakt!

Bron: https://bordspelprijzen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *