Mijn leven

30 graden, tentamens en sporten!

zonnen tuin

Zo, daar ben ik weer! Ik denk dat ik sinds ik ben begonnen met bloggen (zo een anderhalf jaar geleden) nog nooit zo lang afwezig ben geweest. Maar goed, met dit weer valt dat ook niet echt kwalijk te nemen, toch? Vandaag vertel ik wat mij de afgelopen tijd heeft bezig gehouden :) Lees je mee?

Working on my tan

Dit hebben jullie waarschijnlijk al een triljoen keer gehoord, maar: WAT WAS HET EEN LEKKER WEERTJE JOH. Echt, de afgelopen dagen heb ik vooral in de tuin voor pampus gelegen. Eén dag werd het mij wat te heftig en heb ik een voetenbadje gemaakt, maar voor de rest was het nog best te doen! Ik woon in de stad en dan ook nog eens in een complex waar allemaal huizen omheen staan, waardoor er meestal geen wind staat. Nou, de afgelopen dagen gelukkig wel! Hallo bikinilijntjes. En kijk die foto nou! Al die vrolijke bloemetjes vanaf mijn schommelstoel- zo een leuk uitzicht

Ook ben ik een dag naar het Amsterdamse Bos geweest met mijn vriend. Heerlijk! Op de een of andere manier vond mijn hoofd het nog een iets te raar idee om begin mei naar het buitenzwembad te gaan, dus werd het het bos! Ook prima. Vooral met veel te dure verse koekjes en sapjes van het restaurantje in de buurt.

DSC_0004[1] (2)

Daar komen de tentamens weer aan

Het studeren staat dus op een laag pitje. Terwijl ik over anderhalve week al tentamens heb, hellup. Daarnaast moet ik ook nog een paper inschrijven waarbij ik nu op de helft ben. De periodes voor de zomer/kerst vakantie verlopen bij mij vaker niet zo soepeltjes. Maar oké, eigen schuld dikke bult. Wanneer ik het niet haal, kan ik het altijd nog herkansen!

Dit weekend komt familie uit Duitsland op bezoek! Heel gezellig, alleen denk ik niet dat ik er veel van mee ga maken (want: studeren) en heb ik ook een verjaardag van een vriendin. Ik vind het trouwens wel fijn dat het weer wat kouder wordt. Nu heb ik echt zo een zomer gevoel. Niet heel handig, haha.

Sporten gaat lekker!

En om lekker positief af te sluiten: het sporten gaat goed! Ik ben nu bezig met de Ab en Squat Challenge en dat bevalt mij :) De spieren op mijn buik worden nu na bijna twee weken zelfs al zichtbaar, yay! Mijn vriend had voor ons eiwitshakes gekocht en die doen volgens mij hun werk! Ik heb tot nu toe nog geen spierpijn gehad, terwijl ik normaal  wel een week spierpijn heb na een zware workout haha. Aanrader dus!

Hoe gaat het met jou? Ook zo van het weer genoten?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

20 Comments

 • Reply Darina

  Net als jij heerlijk genoten van het weer! Kreeg er een vakantie gevoel van! Ik ben ook begonnen met Abs en Squats, ben benieuwd hoelang ik het ga volhouden :) Succes met je tentamens!

  10 mei 2016 at 06:31
  • Reply kim

   Succes! Ik vind het nu wel wat zwaarder met het benauwde weer haha!

   11 mei 2016 at 10:32
 • Reply Mariska

  Komt wel goed met de tentamens! Van dat heerlijke weer mag ook wel even genoten worden :D

  10 mei 2016 at 07:36
 • Reply Sanne

  Oeh veel succes met je tentamens! Gaat zeker en vast lukken. Ik heb ook eens genoten van het goede weer aan de zee. Maar ook ik moest eigenlijk leren voor een tentamen, woops!

  10 mei 2016 at 08:05
 • Reply Jenn

  Succes met je tentamens!

  10 mei 2016 at 09:17
 • Reply Monica

  Lekker toch even rustig aan doen. Ik was in Portugal en het was daar echt bagger. Blijkbaar heb ik de bewolking mee genomen want de zon is nu hier ook afwezig. Voor mij nog geen zomerstintje helaas.

  10 mei 2016 at 10:05
  • Reply kim

   Ahh dat is balen zeg! En je had nog wel zo een mooi uitzicht :( Hier schijnt vandaag de zon, hopelijk kan je er een beetje van genieten!

   11 mei 2016 at 10:33
 • Reply Lesley

  Succes met de aankomende tentamens en je paper! Ik heb ook heerlijk genoten afgelopen tijd zeg! Wat een dagen echt zo lekker. Bij mij in de tuin stond dus echt geen wind dus het was echt mega warm daar. Af en toe wel lekker maar ik ben ook gevlucht naar het strand voor wat wind haha. Wat zijn dat voor lekkere koekjes die je op de foto laat zien? :-)

  10 mei 2016 at 10:14
  • Reply kim

   Oh wat heerlijk zeg naar het strand! Ik kijk er ook naar uit om naar het zwembad te gaan, lekker zwemmen :)
   Die koekjes had ik bij Boerderij Meerzicht gekocht, was hartstikke druk daar, haha. En ze kostten 2,50 per stuk. Afzetters! :P

   11 mei 2016 at 10:35
 • Reply Bodi Féline

  Ik heb ook genoten van het weer! Veel succes met je tentamens!

  10 mei 2016 at 10:23
 • Reply Sandra

  Jaaaa, het weer was zo heerlijk de afgelopen dagen! Ik heb ook in de tuin gelegen en lekker genoten. Wat goed trouwens dat het sporten met die nieuwe challenge heel goed gaat! :)
  Succes met je tentamens!!

  10 mei 2016 at 11:17
 • Reply Eva

  Ah wat lekker dat je van de zon hebt genoten! Fijn!! En nu hup aan de slag om je tentamens te halen. Je kunt het!!

  10 mei 2016 at 16:16
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Ja, echt super fijn dit weer. Mooi om te lezen dat je ervan genoten hebt. Ik herken het overigens wel dat je met dit fijne weer geen zin hebt om iets aan je opleiding te doen. Wat dat betreft is het inderdaad positief dat het weer wat kouder wordt.

  10 mei 2016 at 17:06
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik denk dat iedereen het er lekker van neemt ;) Zo lang het duurt moeten we ervan genieten toch?! Het sporten gaat hier gelukkig ook goed. Behalve vorige week, toen heb ik maar 1 x gesport. Verder doe ik al ruim 5 weken braaf zo’n 3 of 4 keer in de week sporten. Fijn! Succes met de tentamens meid.

  10 mei 2016 at 17:13
 • Reply Saar

  Het weer was heerlijk!

  10 mei 2016 at 17:25
 • Reply Anne-Sterre

  Moet kunnen af en toe, zo’n pauze houden. Succes met de tentamens!

  10 mei 2016 at 19:14
 • Reply Daenelia

  Ik heb mijn beste tentamens en examens gedaan terwijl het zweet over mijn rug liep en de zon hoog in de lucht brandde. Maar misschien was juist wel het geheim: dat ik lekker genoot van het weer en vaak pauze nam :) Succes!

  10 mei 2016 at 20:00
 • Reply ricardo

  Totaal niet van het weer genoten, want de griep. Gaf me wel de tijd om even de ik als blogger tag in te vullen, dus die komt morgen online. Verder songfestival gekeken en ik hoop dat ik morgen nog even wat van het mooie weer kan mee pikken.

  11 mei 2016 at 13:44
 • Reply Neelke

  Jaa leuk al die snapchats van jou uit de tuin. Het was heerlijk weer! Niet zo van kunnen genieten door het gebrek aan tuin :(

  12 mei 2016 at 18:46
 • Reply Melike

  Wat leuk om te lezen!Zo grappig, ik had ook laatst weer even zin in de kou. Ons huis is zo warm met dit weer haha. Maar zo heerlijk ook deze temperatuur. Alleen dat kan me al zo veel blijer maken!

  12 mei 2016 at 19:26
 • Leave a Reply