Bloggen Mijn leven

5 meest gelezen artikelen 2016

artikelen

Nou jongens, het is alweer bijna 2017! Net als vorig jaar maak ik weer een overzicht van de blogjes die dit jaar het beste scoorden. Dit zijn artikelen die ik dit jaar heb geschreven (de winacties tel ik niet mee). Het valt mij op dat vooral persoonlijke artikelen het goed doen, dus misschien dat ik mij daar in 2017 weer meer op ga richten, naast lifestyle artikelen. Nog even over nadenken! Klik op de titels wanneer je ze wilt lezen.

Nummer 5: Therapie Update #3 

Haha, ja, twee therapie updates in de top 5. Ik bedenk me nu ineens dat ik er ook al een hele tijd niet over heb geschreven. Goed teken? Waarschijnlijk stop ik binnenkort. Eigenlijk vind ik het altijd wel gezellig om naar de psycholoog te gaan, maar de laatste tijd praten we echt bijna alleen nog maar over leuke dingen.

Nummer 4: En dan heb je ineens zwart haar

Achteraf gezien is dit misschien wel een beetje clickbait, want mijn haar was niet helemaal zwart. Maar het was wel heeeeeeel donkerbruin. En het leek bijna zwart. Waarschijnlijk had ik de verf er te lang in laten zitten, want de tweede keer dat ik het verfde, viel het iets lichter uit. Ben trouwens wel nog erg blij met mijn haarkleur, ik laat het nog een tijdje zo!

Nummer 3: Pokemon Go: Zo ga je meer bewegen! 

Oh dit is echt typisch iets voor mij! Als ik iets leuk vind, ga ik dat héél vaak en lang doen, en dan heb ik er ook weer snel genoeg van. Dat was ook zo met Pokemon Go. Na drie weken heb ik de app weer verwijderd. Maar via Google wordt mijn artikel nog steeds gevonden.

Nummer 2: Stoppen is voor Sukkels 

Hier mixte ik even een persoonlijk verhaaltje met een artikel uit het tijdschrift Psychologie Magazine. Ik denk dat dit voor veel mensen ook wel herkenbaar is, en het daarom zo goed scoorde.

Nummer 1: Therapie Update #1 

Dit was het eerste artikel over mijn ‘nieuwe’ therapie (inmiddels alweer bijna een jaar geleden). Oja, even een mini update: ondertussen heb ik eigenlijk helemaal geen probleem meer om naar kotsfilmpjes te kijken. En na 18 jaar heb ik nog steeds niet overgegeven :’)


Zo dat waren ze! De blogs die trouwens nog steeds het best scoren zijn die over mijn squatresultaten (mijn kont foto staat nog steeds als een van de eerste foto’s bij Google Afbeeldingen) en die over Sleek make-up bij de Etos.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply Jitske

  Wat een leuk idee om iets van voor- en nafoto’s te plaatsen van het sporten (squaten). Ook leuk om te horen wat jouw goed scorende blogs waren. Ze spreken me ook erg aan, qua titel alleen al, dus snap het wel. Ik vind het altijd knap als mensen iets persoonlijks durven te plaatsen en zich kwetsbaar durven op te stellen. Goed bezig!

  29 december 2016 at 13:49
 • Reply Inge

  Wat leuk om te zien! Ik denk dat ik toch wat blogjes gemist heb, want het is niet allemaal bekend voor mij (sorry!). Ik ga snel even lezen! :-)

  29 december 2016 at 15:03
 • Reply Nina Simplynspecial

  Leuk om deze resultaten te zien :) Moet bij mij ook eens kijken, eigenlijk wel leuk om hier eens tussen te kijken! Volgens mij heb ik alle bovenstaande artikelen al wel gelezen.

  29 december 2016 at 15:22
 • Reply Rachel

  haha stoppen is voor sukkels is een heel goed artikel, altijd leuk om zo’n overzicht te zien!

  29 december 2016 at 16:37
 • Reply Denise

  Wat leuk dat er twee blogs van je therapie in de top 5 staan! Daarnaast is Pokémon Go ook wel echt een hele grote hype geweest en door die hype staat hij waarschijnlijk ook in je top 5. Maar het was heel leuk, ik heb het ook heel even gespeeld en ook was het om dezelfde reden heel snel weer van mijn telefoon, haha.

  29 december 2016 at 18:36
 • Reply Romy

  Wat leuk om te zien! En zo goed om te horen dat je wat betreft therapie flinke stappen hebt gezet! Ik ga je artikel ‘Stoppen is voor sukkels’ even lezen. Je maakt me nieuwsgierig :)

  29 december 2016 at 19:15
 • Reply Nesrin

  Heel leuk zo een overzicht, hoort er toch bij vind ik nu we bijna klaar zijn met 2016.

  29 december 2016 at 20:23
 • Reply Sammie

  Leuk om te zien bij iedereen deze dagen wat het best gescoord heeft! Persoonlijke verhalen doen het goed zo te zien!

  29 december 2016 at 21:14
 • Leave a Reply