Video

5X dingen die bij mij passen

dsc_1275-2

Zo, mijn ouders zijn er weer hoor! Ze hebben het ook wel goed – twee keer per jaar op vakantie. In het voorjaar gingen ze naar Curaçao en de afgelopen twee weken zaten ze op het strand in Turkije. Zoals ik al eerder aangaf vind ik het wel fijn om het huis voor mezelf te hebben, maar ik vind het ook fijn als ze er weer zijn. En ik de planten geen water meer hoef te geven.


Vandaag heb ik weer een video voor jullie klaar staan. Een korte video waarin ik mijzelf beschrijf aan de hand van vijf dingen die bij mij horen/passen. Qua afsluiting van de video ging het weer niet helemaal goed, haha. Maar zoals Galina op mijn vorige blog zo lief zei: “Jouw video’s kijk ik met plezier, juist omdat ze niet zo gelikt en overgestyled zijn, maar omdat ze persoonlijk en leuk zijn.” Dus daar houd ik mij maar aan vast wanneer de camera midden in een zin uitvalt haha! En een shoutout naar Sher, die lieve reacties onder video’s achterlaat :)

Ik ben trouwens aan het sparen voor een goede compacte camera. Op dit moment film ik met mijn spiegelreflex en dat is niet zo handig. Hopelijk kan ik over een maandje een nieuwe camera aanschaffen!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

7 Comments

 • Reply Galina

  Ik heb zoveel punten waar ik iets over wil zeggen dat ik het maar even ga opsommen ;-)
  – Ik heb precies hetzelfde met series!!! Lost heb ik ook schandalig vaak gezien, SoA, The Wire, Oz, The Sopranos, SATC en op dit moment the Gilmore Girls :D
  – Je hebt zo een stretchbanden achtige dingen, kosten echt drie keer niks bij een sportwinkel en die kun je gebruiken om beenoefeningen te verzwaren. Blogilates heeft er een paar video’s mee opgenomen.
  – Wat lief dat je me hebt gequote <3
  – Ik heb geen compactcamera maar een systeemcamera en die raad ik je echt aan. Hij is klein en licht en maakt goede foto's. Het is de Sony Alpha A5000 (volgens mij is er inmiddels een A6000) met een opklapbaar schermpje zodat je jezelf kunt zien tijdens het fotograferen of filmen (alleen opletten dat je naar de lens blijft kijken ipv het schermpje :P).

  29 september 2016 at 13:18
  • Reply Kim

   Gilmore Girls en SATC heb ik ook heeel vaak gezien. Ik wil ook graag weer SATC vanaf het begin zien, maar helaas staat het niet op Netflix of HBO :( The Wire heb ik ongeveer twee keer gezien!
   Van die stretchbanden heeft Tim inderdaad voor mij gekocht. Alleen lagen die in mijn kamer en ik was te lui om ze te pakken haha!
   Yes, ik zal hem in gedachten houden! Ik zat te denken aan de Canon g7x, die mag ik misschien van iemand overnemen, maar anders wordt het inderdaad een Sony denk ik! Ik ben ook echt super benieuwd naar jouw filmpje :D

   30 september 2016 at 12:44
 • Reply Anne-Sterre

  Ik sluit me aan bij Galina, mijn voorkeur gaat ook uit naar de minder gestylede video’s, veel persoonlijker, houd mijn aandacht veel langer vast. Ik herken je punt over het kijken van series, alhoewel ik lang niet elke serie nog eens zou kunnen zien, maar er zijn er een aantal waarvan ik meerdere seizoenen gewoon nog eens heb gekeken na twee jaar oid.

  29 september 2016 at 20:02
 • Reply Charelle

  Jammer dat je ouders weer terug zijn, haha! Maar aan de andere kant ook altijd weer fijn inderdaad. (: Dat eerste met die series herken ik wel, maar dan met name met films. Dan heb ik een film gezien en wil ik hem graag aan iemand anders ‘laten zien’ en kijk ik hem nog een keer! Leuke video weer! (:

  30 september 2016 at 06:47
 • Reply Fleur

  Wat een leuk filmpje! Dat van dat koppig dat komt mij gek bekend voor, haha!
  Ik zou het wel interessant vinden om iets te lezen / zien / horen (ligt er net aan hoe je het gaat doen) over je fobie!

  1 oktober 2016 at 18:51
 • Reply Melike

  Ik vond dit filmpje echt heel erg leuk om te zien. Op de een of andere manier, ondanks dat je maar vijf feitjes verteld, krijg je hierdoor inderdaad echt het idee dat je je beter leert kennen. Je komt heel natuurlijk over en je hebt kleine ‘ongelukjes”niet weggeknipt. Ik denk dat dat het zo echt maakte, super leuk gedaan!

  2 oktober 2016 at 19:17
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Helemaal leuk weer deze vlog! Ik ben echt heel erg benieuwd waar jullie uiteindelijk naartoe gaan verhuizen.

  8 oktober 2016 at 14:30
 • Leave a Reply