Afvallen Nijmegen

Personal Trainer

Ik vond al even dat het tijd was om af te vallen, maar dan wel onder deskundige begeleiding van een personal trainer. Daarom ging ik op zoek op het internet met de zoekterm afvallen Nijmegen. Op deze manier kwam ik bij deze instantie terecht.

Hoe heb ik dit alles ervaren?

De eerste indruk kreeg ik uiteraard door de website. Deze zag er niet enkel zeer verzorgd uit, bovendien was het ook zeer helder en duidelijk. Zo wist ik bijvoorbeeld meteen hoeveel alles maandelijks zou kosten. Dit was al een voordeel. Bovendien zag ik staan op de website dat ik de eerste maand niet hoefde te betalen indien ik niet tevreden was over het resultaat. Ik had dus niets te verliezen. Daarom besloot ik om het te proberen. Ik ging naar daar en liet me informeren. Deze mensen waren zeer vriendelijk en eerlijk. Hierdoor wilde ik het toch proberen.

Intussen zijn we enkele maanden verder en ben ik er nog steeds. Ik ben er zo tevreden over, dat ik heb verlengd. Ik zie intussen echt wel al resultaat. Zo ben ik intussen al meer dan 5 kg afgevallen, voel ik me fitter en zie ik er ook fitter uit vooral. Wanneer ik toch eens een slechte dag heb, proberen zij me er door te halen en me te motiveren om toch door te zetten. Eigenlijk net wat ik dan op dat moment nodig heb. Kortom, wil je ook graag afvallen in Nijmegen? Dan is dit zeker en vast een aanrader!