Bloggen Favorieten

Jullie artikelen in het zonnetje #1

artikelen-in-het-zonnetje

Erg origineel is het misschien niet, maar ook bij mij begon het te kriebelen om andere bloggers in het zonnetje te zetten. Regelmatig kom ik artikelen tegen, die mij zo aanspreken, dat ik vind dat ze nog wat extra aandacht verdienen. En hé, laat ik nou net een blog hebben waar je dat kan doen – dus bij deze een nieuwe rubriek! 


artikelen-in-het-zonnetje

Stuur een kerstkaart naar eenzame ouderen

Dit was het blogje waardoor ik de knoop doorhakte deze rubriek te maken. Dit vind ik zó een mooi initiatief. Dus dat Inge hier aandacht aan besteed, vind ik erg goed. Ik zit er nu over na te denken met deze actie van het Ouderenfonds mee te doen, en ik hoop dat zij andere mensen hier ook mee heeft geïnspireerd :)

Mijn favoriete dierproefvrije merken

De afgelopen tijd probeer ik zoveel mogelijk dierproefvrije merken te kopen. Met make-up en huidverzorging ben ik al goed op weg, maar eigenlijk zou ik álles dierproefvrij willen kopen. In dit artikel van Merel worden vijf mooie merken genoemd die niet op dieren testen én je vindt er het (bekende) dierproef-vrije-lijstje van Sofie terug, waar ik zelf graag gebruik van maak!

blogs-in-het-zonnetje

Mijn alternatief op de traditionele kerstboom

Een blogje van Laura op Nina’s blog! Zelf kan ik niet wachten totdat ik de kerstboom mag optuigen, maar ik vind de alternatieven eigenlijk ook erg leuk. En veel creatiever! Dit jaar vier ik nog kerst bij mijn ouders, maar volgend jaar woon ik (hopelijk) niet meer thuis, dus ik heb eigenlijk geen idee hoe we het huis dan gaan versieren!

Sites voor (o.a.) studie ontwijkend gedrag

Oké, ik kom er dus net achter dat SOG voor Studie Ontwijkend Gedrag staat, haha! Ik zag het altijd gewoon als een los woord: “soggen”. Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud van Sher’s artikel! Allemaal interessante websites waarmee je je tijd kan verdoen verdrijven. Zo ben ik er door een van de websites achter gekomen dat ik eigenlijk een schaamlip correctie ben.

Van de aardbodem willen verdwijnen

Een heel ander soort blogje, maar erg mooi geschreven door Ricardo. Puur en eerlijk, zoals ik zijn blog ken. Voor veel mensen ook wel herkenbaar denk ik. Dat het zo tegenzit, dat je er gewoon eventjes niet meer wilt zijn. Niet voor altijd, maar wel voor even.


Zo, dat waren de blogjes die ik vandaag wilde uitlichten! Ik weet trouwens niet of de titel helemaal correct Nederlands is. Je zet mensen in het zonnetje, maar kan dat ook bij artikelen? Nou ja, het zal wel. Het was in ieder geval leuk om te doen!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

14 Comments

 • Reply Inge

  Ah wat lief dat mijn blog de knoop heeft doorgehakt! Ik ga deze week een velletje zegels kopen en een aantal kaarten schrijven. Ik heb niet veel te besteden, maar dit is toch het minste dat ik voor een ander kan doen. :-)

  12 december 2016 at 07:58
 • Reply Ricardo

  Wat lief Kim! Dankjewel voor het benoemen! Ik ga de andere blogjes ook even lezen, leuk :D

  12 december 2016 at 09:14
 • Reply sammie

  Ik vind dit altijd leuk om andere bloggers te ontdekken. Deze ken ik bijna allemaal al :)

  12 december 2016 at 11:13
 • Reply Sandra

  De blogs over alternatieven voor een kerstboom en dierproefvrije merken heb ik al gelezen, maar de rest nog niet! Leuk dat je artikelen in het zonnetje zet. Is altijd leuk om inspiratie uit op te doen! :)

  12 december 2016 at 14:02
 • Reply Sher

  Hahaha lieeeef <333

  12 december 2016 at 14:15
 • Reply Rachel

  wat een spannende titels al haha! ik ga snel eens verder kijken, wat leuk dat je dit doet!

  12 december 2016 at 14:25
 • Reply Darina

  wat een leuke nieuwe rubriek. Ik ga ze allemaal lezen.

  12 december 2016 at 15:39
 • Reply Evelien

  Heb die van Sher even bekeken, had ‘m nog niet gezien. Vet grappig! Kan me hier zo mee vermaken. Tof dat je andere artikelen uitlicht :)

  12 december 2016 at 17:23
 • Reply Romy

  Daar zitten echt leuke artikelen bij! Ik heb weer wat leesvoer voor het komende uur :)

  12 december 2016 at 18:14
 • Reply Paul

  3 voor mij onbekende blogs! Alleen Ricardo kende ik al. Leuk!

  12 december 2016 at 23:12
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk! Helemaal als ik op deze manier weer nieuwe blogjes leer kennen. Wat lief dat je het artikel van Laura hebt genoemd :) Thanks!

  14 december 2016 at 09:13
 • Reply Denise

  Wat lief dat je blogs van een ander in het zonnetje zet! Zelf heb ik er al een paar gelezen maar ga de rest natuurlijk ook lezen.

  14 december 2016 at 15:19
 • Reply Sherry

  Wat lief van je. Leuke blogpost.

  14 december 2016 at 23:40
 • Reply Demi | StudioKOOK

  Wat leuk om op deze manier andere bloggers en specifiek hun artikelen extra onder de aandacht te brengen!

  19 december 2016 at 09:49
 • Leave a Reply