Mijn leven

Bezoekje aan de kapper: voor en na #2

DSC_1391 (2)

Wat gaat de tijd toch snel. Bijna drie maanden geleden schreef ik een blogje over mijn geknipte haren en nu komt er al een vervolg. Dit keer is mijn haar zelfs nóg korter geknipt. Zo kort, dat ik het in 20 jaar nog niet zo kort heb gehad. Benieuwd hoe het eruit ziet?


De afgelopen weken ben ik weer flink aan het zeuren over haaruitval (wat bij mij gepaard gaat met stress). Mijn vriend had daar een beetje genoeg van en stelde voor dat ik het kort zou laten knippen. Zelf heb ik altijd meer met lang haar gehad, maar nu het redelijk is uitgedund, vond ik het wel het proberen waard. Tegen mijn haaruitval heb ik overigens ook wat middelen gekocht, maar daar wil ik binnenkort nog een uitgebreider blogje over schrijven.

Vol goede moed gingen we naar de kapper (Tim ging mee, lief hè?). Ik liet foto’s zien, we overlegden wat en de schaar ging erin! Het was allemaal zo gepiept. Voor mij is het nu vooral nog even wennen allemaal. Wel ben ik blij dat het nu erg gezond aanvoelt en er vol uitziet.

Verder kreeg ik een paar keer de opmerking of ik moest huilen. Ja, echt. Toen ik klein was moest ik namelijk regelmatig huilen, wanneer ik bij de kapper vandaan kwam en er een flinke stuk vanaf was gegaan, haha! In dat opzicht ben ik dus al enorm gegroeid ;)


Drie maanden geleden na kapper

10 weken geleden na kapper

Dit weekend

Dit weekend

Nu


Maar goed, zoals je op de bovenstaande foto’s kunt zien, groeit mijn haar ook weer snel. Dus voor ik het weet, is het weer lang! Wel zit ik er over na te denken om er een kleurspoeling in te doen. Misschien rood-bruin? Nou ja, eerst hier even aan wennen, haha!

Volg je me al op Bloglovin‘, Instagram en Twitter?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

48 Comments

 • Reply Lena

  Het staat je gewoonweg prachtig, Kim….
  Wel vervelend van die haaruitval, hopelijk helpen de middelen er wat tegen :) xx

  14 oktober 2015 at 07:55
  • Reply kim

   Dankjewel Lena! Jaa het is vervelend, maar met mijn korte haar ziet het er in ieder geval weer voller uit :)

   14 oktober 2015 at 11:34
 • Reply Dina

  Zo mooi! :D

  14 oktober 2015 at 08:24
 • Reply Celine

  Wauw! Het staat je echt heel mooi!

  14 oktober 2015 at 08:27
 • Reply debby

  Wauw Kim wat mooi. Ik moet ook echt zo nodig naar de kapper maar weet nog niet wat ik wil. Ik heb zelf ook mega veel haaruitval, heel vervelend.

  14 oktober 2015 at 08:32
  • Reply kim

   Moeilijk is dat hè! Volgens mij heb ik mijn hele middelbare school periode hetzelfde kapsel gehad. Nu werd het weleens tijd voor wat anders!

   14 oktober 2015 at 11:35
 • Reply Susan

  Leuk hoor, staat je erg goed!

  14 oktober 2015 at 08:33
 • Reply Lizzy

  Het staat je zo mooi, kort haar! :) Het staat heel fris en je straalt helemaal! Geniet van je mooie, nieuwe coupe!

  14 oktober 2015 at 09:01
  • Reply kim

   Bedankt Lizzy! Het voelt ook zo gek tijdens het douchen haha! Het is ineens super makkelijk te wassen en föhnen :)

   14 oktober 2015 at 11:36
 • Reply BySilke

  Het staat je zo ontzettend goed! Echt waar, je gezicht is gemaakt voor zo’n haar! Of omgekeerd haha :D Supermooi!

  14 oktober 2015 at 09:23
  • Reply kim

   Haha lief Silke!! Mijn vriend zei al steeds dat hij helemaal voor zich zag hoe kort haar bij mij zou staan. Hij vindt dit zelfs leuker dan het langere haar :)

   14 oktober 2015 at 11:36
 • Reply Moniek

  Oh staat je ontzettend goed! Je kan dit kapsel en goed hebben!

  14 oktober 2015 at 09:31
 • Reply Vlijtig Liesje

  Oh leuk, ik ben dól op voor en na foto’s. Ik vind je haar hartstikke mooi. Het is volwassener en wat chiquer. Dat langere is wat meisjesachtiger, hoewel ik dat ook heel mooi vind.

  14 oktober 2015 at 09:35
  • Reply kim

   Daar houd ik ook altijd van! En je zegt dat echt precies goed. Dat is wat ik gisteren ook bij de kapper zei: chique. Het is nog even wennen, maar het is ook wel leuk om er eens niet meer als een meisje uit te zien!

   14 oktober 2015 at 11:37
 • Reply Mariëlle

  Ik vind het je ontzettend goed staan! :) Ik ben ook eens tot net over mijn schouders gegaan en ben wel blij dat het nu weer langer is. Lang haar hoort toch echt bij me!

  14 oktober 2015 at 09:49
  • Reply kim

   Ik denk dat ik het nu ook wel wat langer laat groeien en niet zo kort meer ga! Maar het was een leuke experiment haha!

   14 oktober 2015 at 11:38
 • Reply Simone

  Mooi hoor! Staat je heel goed. Ik vind het ook altijd even slikken, maar wel weer heel fijn als het mooi valt.

  14 oktober 2015 at 10:53
 • Reply Annelies

  LEUK!! Staat je echt heel erg goed. Lekker vlot, hip en gewoon heel mooi.

  14 oktober 2015 at 11:07
 • Reply Dalinka

  Er is een flink stuk vanaf zeg, maar het staat je heel mooi! Vervelend dat je zo’n last hebt van haaruitval. Hopelijk helpen de middelen die je hebt een beetje. Ben in ieder geval benieuwd naar het artikel. Zelf heb ik er ook enorm last van (en mijn vriend ook..van mijn haren die overal liggen haha). Het verbaasd me soms dat ik nog haar op mijn hoofd heb?

  14 oktober 2015 at 11:40
 • Reply Iris

  jaaa mooi!

  14 oktober 2015 at 12:03
 • Reply sammie

  Staat je goed, leuke lengte zo!

  14 oktober 2015 at 12:07
 • Reply Inge

  Staat je echt super mooi! En je haar groeit inderdaad snel! Ö

  14 oktober 2015 at 12:11
 • Reply Lesley

  Jouw haar groeit inderdaad snel zeg! Ik vind het knap van je dat het je afgeknipt hebt staat je super goed. Ik had vorige jaar ook erg last van haaruitval en heb mijn haar toen ook kort geknipt. Nu het weer wat dikker is geworden wil ik het weer laten groeien. Mijn haar groeit helaas niet heel hard ;-)

  14 oktober 2015 at 12:16
 • Reply Esmeralda

  Wat staat het je goed! En als je er niet aan kunt wennen is het zo weer aangegroeid. Maar ik zou het bijhouden, looking good!

  14 oktober 2015 at 12:20
 • Reply Renske

  Beauty! :) Het staat je echt ontzettend leuk, maar dat wist je al, hihi. Ik weet heel goed hoe het is om ineens te moeten wennen aan een kort kapsel. Stiekem ben ik er nu pas een beetje aan gewend, haha!

  14 oktober 2015 at 12:34
 • Reply Nina Simplynspecial

  Snap dat je moet wennen hoor, dat heb ik ook altijd! Ik vind het wel erg leuk staan, lekker vlot ook :) Ben benieuwd hoe het wordt als je het gaat kleuren :D

  14 oktober 2015 at 12:39
 • Reply Kim

  Wauw! Het staat je echt heel mooi! :)

  14 oktober 2015 at 12:53
 • Reply Sandra

  LEUK!! Echt ontzettend leuk! Het zal inderdaad even wennen zijn ja. Ben benieuwd of je nog gaat verven. Ik denk dat het wel leuk is eigenlijk!

  14 oktober 2015 at 13:05
 • Reply evelien

  ah dit staat echt zo onwijs leuk! Ik hou van kort haar, vind dat altijd zo verfrissend. <3

  14 oktober 2015 at 13:26
 • Reply Bibiane

  Wauw, wat mooi!! Ik loop er ook al een hele tijd mee, want met een grijpgrage baby is het ook zoveel handiger….

  14 oktober 2015 at 13:44
 • Reply Femke

  Staat je goed Kim, zo kort! Erg mooi :-)!

  14 oktober 2015 at 13:50
 • Reply Marion

  Meis, dit staat je prachtig!!!

  14 oktober 2015 at 14:03
 • Reply Desiree

  Oh dit staat je goed hoor Kim! Snap dat je eraan moet wennen en vroeger moest huilen bij de kapper. Same here! Mijn haar is nog altijd heilig en als iets of iemand eraan zit of het verpest, kan ik spontaan in de stress schieten en er enorm onzeker van worden. Logisch dat jou dit ook gebeurde door al het haaruitval! Het ziet er nu weer lekker gezond uit! :-)

  14 oktober 2015 at 14:07
 • Reply Nienke

  Wauw, ziet er echt mooi en fris uit! Zelf heb ik ook enorm veel last van haaruitval. Ik word er echt niet goed van, letterlijk overal liggen haren van mij op de vloer en ik kan soms gewoon echt plukken uit mijn hoofd trekken. Daarnaast is het ook altijd vet. Blegh. Ben benieuwd naar je artikel over de middeltjes die je gebruikt!

  14 oktober 2015 at 14:57
 • Reply Liese

  Ziet er direct een hele pak frisser uit! Ik ben echt geen held in naar de kapper gaan, ik probeer het altijd zo lang mogelijk uit te stellen en vraag stiekem altijd hetzelfde kapsel. Oepsie ^^

  14 oktober 2015 at 15:05
 • Reply Danielleeee

  Wat een mooie lengte, staat je prachtig!

  14 oktober 2015 at 16:07
 • Reply Lieke

  Wat staat dit kapsel je leuk!
  Ik hoop voor je dat de stress snel afneemt en daarmee ook je haaruitval. :)

  14 oktober 2015 at 16:19
 • Reply Lilian

  Wauw, staat je heel erg goed!

  14 oktober 2015 at 17:30
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat staat het je goed!

  14 oktober 2015 at 18:04
 • Reply Ilse

  Ziet er heel goed uit! Staat je ook erg mooi :)

  14 oktober 2015 at 18:46
 • Reply Anne-Sterre

  Heel verschil, staat een stuk vlotter. Groeit inderdaad zo weer aan, bij merk ik na een week vaak al dat het weer zichtbaar iets langer is.

  14 oktober 2015 at 20:13
 • Reply Angelique

  Wat staat het je goed Kim! Leuk. Je haar groeit inderdaad heel snel!

  15 oktober 2015 at 15:40
 • Reply Lysanne

  Dit korte kapsel staat je erg mooi!!

  15 oktober 2015 at 17:40
 • Reply Els

  Wat een heerlijk stoer kapsel!

  15 oktober 2015 at 18:48
 • Reply Simone

  Heel herkenbaar die haaruitval. Vervelend is dat he! Ik vind je alledrie de kapsels super staan, maar vooral het korte staat je goed! En inderdaad het lijkt zo een stuk voller :) Leuk hoor een spoeling heerlijk voor de herfst, keertje wat anders. Maar idd, even wennen aan het korte haar en dan eens kijken! Ik vind jou sowieso een pracht meid om te zien!

  15 oktober 2015 at 19:51
 • Reply marjolein

  Staat je onwijs goed zo!!!

  15 oktober 2015 at 21:57
 • Reply Manouk

  Staat je echt heel goed!! Ik heb laatst ook mijn haren een stuk korter geknipt (ongeveer 20 cm eraf) naar een lange bob, maar ook ik ga binnenkort de schaar er weer in laten zetten om een echte bob te knippen. Dat korte haar is zo makkelijk!

  17 oktober 2015 at 14:30
 • Reply Lore

  Zo mooi !

  17 januari 2016 at 21:35
 • Leave a Reply