Big green egg raad ik aan iedereen aan

big green egg

De big green egg is een heel handig apparaat om buiten te kunnen koken. Zelf ben ik echt gek op koken en alles wat daar mee te maken heeft. Daarom ben ik echt heel erg blij met het apparaat. Ik heb hem vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen van mijn man. Hij wist dat ik al heel erg lang zoiets wilde. Zeker nu wij de tuin twee jaar geleden helemaal hebben opgeknapt. Daardoor eten wij eigenlijk elke dag buiten in de zomer. Het is dan heerlijk dat jij niet de hele tijd op en neer moet gaan naar de keuken, maar gewoon kan koken in de tuin.

bbq

De big green egg zorgt voor een speciale smaak

Naast dat de big green egg heel erg handig is, geeft de barbecue ook nog eens een speciale smaak aan eten. Het is een manier van koken waar warmtegolven ontstaan. Het ei is warmte weerkaatsend en heel goed geïsoleerd. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Ik raad aan om je goed in te lezen over elk model. Elke is namelijk weer anders. Niet alleen qua werking maar ook qua prijsklasse. Zelf ben ik voor het grote model gegaan aangezien ik een groot gezin heb.

bbq

Lekker barbecueën met het hele gezin

Ik ben echt heel erg tevreden over de big green egg en ik zou er niet meer zonder kunnen. Ik geniet er echt van om lekker met mijn gezin te barbecueën in de zomer. Het leuke aan het apparaat is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Je leert er echt mee koken en verschillende smaken mee te creëren. Het is hartstikke leuk als jij er wat meer handigheid in krijgt. Mocht jij een keer wat later in het jaar willen barbecueën als het al wat kouder buiten is? Dan is dat geen probleem, want jij kan hem ook in de winter gebruiken.