Mijn leven

Blij makers #6

zwaan met kinderen

Terwijl ik dit blogje type, kijk ik voor de tweede keer Gotham (op de een of andere rare manier vind ik series de tweede keer dat ik ze zie vaak nog leuker? Tim vindt dat maar irritant, haha). Dit bracht mij op het idee om weer eens mijn blije momenten te delen. Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn blij-makers heb gedeeld, dus bij deze!


Hartjes voor:

Gotham voor de tweede keer kijken (inkopper) ♥ En nieuwe series ontdekken ♥ Het lekkere weer! Ik houd wel van temperatuurschommelingen, en in Amsterdam was er eigenlijk nauwelijks sprake van noodweer ♥ Mijn eerste echte vlog opnemen. Maandag komt er weer eentje online! ♥ Alle lieve felicitaties! Echt waar, de berichtjes bleven maar binnenstromen, via allerlei kanalen :) ♥ Leuke boeken lezen, volg je me al op Goodreads? ♥ Amsterdam centrum ingaan, in de vakantie moet ik dat echt vaker doen! ♥ Een nieuwe vlogcamera ♥ Een onverwacht verjaardags-cadeaupakketje van Iris ♥ Zwanen met kleine zwaantjes zien zwemmen ♥ Lekkere nieuwe recepten uitproberen ♥ Een mojito drinken, terwijl ik bijna geen alcohol meer drink ♥ EPIC was weer een groot succes ♥ Mijn nieuwe horloge ♥ Fitter worden met yoga en sportoefeningen op YouTube haha ♥ Leuke afspraakjes ♥ Eindelijk weer naar het strand gaan ♥ De lieve vader van mijn vriend die mijn tablet probeerde te maken ♥ Wat niet lukte en nu mag ik de zijne hebben! ♥ En tenslotte: het vooruitzicht van VAKANTIEEE (nog één hertentamen ♥ En dat betekent: binnenkort kan ik weer lekker veel blogjes lezen! Ik loop helaas errug achter ♥


Wat waren jouw blij makers de afgelopen tijd?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

16 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik hou van blij-makers :) Ben benieuwd naar 2e vlog, spannend! Ik heb vandaag mijn eerste video ooit online gezet haha. Wat zijn die zwanen cute <3 Aaah!

  25 juni 2016 at 07:29
 • Reply Charelle

  Oh Amsterdam Centrum is inderdaad echt zo’n blijmaker! Maar wel maar eventjes, daarna is de drukte en toestand meer een niet-blijmaker, haha! Datzelfde ervaar jij vast ook. :’] En ik vond het zo jammer dat ik niet aan EPIC mee kon doen deze keer, volgende keer doe ik dat sowieso weer! ^^

  25 juni 2016 at 08:18
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Super lief van de vader van je vriendin! Fijne blijmakers. Ik ben benieuwd naar je vlog.

  25 juni 2016 at 08:26
 • Reply Femke

  Wat een fijne blij makers en dat gevoel dat je vakantie dichterbij komt is heerlijk :-)!

  25 juni 2016 at 08:41
 • Reply Rowan

  Wat een heerlijk lijstje! Succes met je laatste tentamen!

  25 juni 2016 at 09:00
 • Reply Marion

  Hahahaha, ja ik kan series ook vaker dan één keer kijken. Eigenlijk gek, maar toch doe ik het regelmatig. Documentaires ook trouwens. Succes met je her!

  25 juni 2016 at 11:01
 • Reply Frédérique

  Wat een heerlijke lijstje, genieten! Ik vind het ook altijd zo fijn een goede serie nog eens te zien hihi! Bijna niemand herkent dit en kijkt me altijd raar aan als ik zeg dat ik dat soms doe ;)

  25 juni 2016 at 17:38
 • Reply Els

  Kun je iemand volgen dan op goodreads? Ik heb daar ook een account

  25 juni 2016 at 20:47
 • Reply Sandra

  Jaaa ik ben heel benieuwd naar de vlog! Super leuk! Wat super lief trouwens dat je de tablet van je schoonvader mocht hebben. Allemaal blije dingen dit, zo fijn. :)
  Succes met je her!!

  25 juni 2016 at 22:31
 • Reply Evelien

  Wat een fijne lijst! Mijn blij maker was het concert van Coldplay! Zooo tof! En ik heb ook bijna vakantie, idd tijd om meer blogjes te lezen/schrijven. Succes met je hertentamen!

  26 juni 2016 at 18:12
 • Reply Saskia

  Wat een fijne lijst met super lieve foto! <3
  EPIC was zeker top!

  26 juni 2016 at 18:29
 • Reply Miriam

  Yay, wat leuk om te lezen, ik word er helemaal blij van ;). Nieuwe series ontdekken: ken je Rectify al? Aanrader van de dag =)

  26 juni 2016 at 19:16
 • Reply Rachel Kromdijk

  Een mojito vind ik dus echt niet lekker! en thanks for sharing! ik kijk nu een aantal series haha Arrow ben ik overnieuw aan het kijken, pretty little liars wacht ik op de nieuwe afleveringen, orphan black wacht ik op de nieuwe afleveringen :P maar the vampire diaries wil ik overnieuw gaan kijken

  27 juni 2016 at 14:22
 • Reply sammie

  Ik zit nog steeds niet in de leesmodus, kijk liever tv de laatste tijd. Leuke lijst zo, dat het bijna vakantie is is voor mij ook een dikke blijmaker, ik moet nog 3 weken :)

  27 juni 2016 at 14:40
 • Reply Melike

  Super leuke blij makers! Mijn grootste blijmaker was wel dat ik mijn vluchten heb geboekt. Ik ga eerst naar Turkije en dan naar Portugal. Het is me nog niet eerder gelukt naar beide landen in dezelfde vakantie te gaan, zo veel zin in;)

  27 juni 2016 at 21:46
 • Reply Margo

  Wat een fijne blijmakers! ZO fijn dat je die iPad mag hebben! Geluk bij een ongeluk:)

  28 juni 2016 at 13:31
 • Leave a Reply