Borstvergroting ondergaan pijnlijk?

Veel vragen over een borstvergroting kun je op het internet vinden. De vrouwen onder ons zijn vaak niet tevreden over hun borsten. De een vindt ze wat te groot en de ander daarentegen weer te klein. In beide gevallen is hier een geschikte oplossing voor te vinden. Voor een borstvergroting ben je bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Deze kliniek heeft deze ingreep al meerdere keren met succes afgerond. Het belangrijkste blijft de intake. Tijdens de intake worden de borsten en de huidplooi bekeken. Op basis daarvan gaan zij kijken of dat het mogelijk is om een cup groter te nemen. Ook de kosten worden berekend en deze krijg je van tevoren te zien.

De borstvergroting zelf

Zodra je hier allemaal doorheen bent gekomen, dan is het maken van een afspraak mogelijk. Voorafgaand aan de afspraak zullen de borsten worden “getekend”. Daarna zal je onder verdoving gaan zodat zij aan de slag kunnen. Het belangrijkste van allemaal blijft dat je na deze ingreep het zo rustig mogelijk doet. Niet bukken om iets op te rapen en al helemaal niet zwaar tillen! Al moet ik zeggen dat je het zelf snel genoeg merkt wanneer je iets teveel hebt gedaan.

Ik heb recent ook een ingreep gehad. Mijn borsten waren na mijn zwangerschap zo onwijs gaan hangen. Het zag er gewoonweg niet meer uit. Gelukkig heeft de dienstdoende arts van Kliniek Veldhoven er goed voor weten te zorgen dat mijn borsten er weer prachtig uit zien!