Mijn leven

Cadeaus door de jaren heen

Moederdag

Door de jaren heen heb ik mijn moeder verrast met mooie en (een paar) minder mooie cadeaus. Aangezien het bijna Moederdag is, leek het me leuk om jullie mijn creaties als kind en (mis)kopen op latere leeftijd te laten zien!

Kindercreaties

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet of deze cadeaus voor Moeder- of Vaderdag waren, maar het draait om hetzelfde principe. Knutselwerkjes van een kind. Wanneer ik nu naar deze creaties kijk, zie ik vooral stofvangers. Maar als moeder kun je zoiets vast waarderen!

Moederdag cadeaus

Mijn vriendinnen lachen zich rot wanneer ze een cactus zien met mijn chagrijnige hoofd erin. Ik ben heel erg benieuwd wat mijn moeder (of vader?) dacht toen ze dit cadeau kreeg.

Kindercadeaus

Daarna kwam de zakgeld-periode. Het werd tijd om ‘echte’ cadeaus voor mama te kopen. Ik kan me niet heel veel meer herinneren van deze tijd, behalve een grote roze leguaan. Nee geen echte, maar een knuffelleguaan. Ja echt, ik was een jaar of 9/10 en dat was mijn Moederdagcadeau. Volgens mij was ze er niet erg blij mee, want de volgende dag lag hij in mijn kamer.

Cadeaus van de afgelopen jaren

Het blijft lastig vind ik, het kopen van leuke cadeaus. Zelf zou ik met ongeveer het gehele assortiment van de Tuinen blij zijn, maar mijn moeder is wat lastiger.
Een tijd lang spaarde ze bedeltjes van Trollbeads, handig was dat! Op haar verjaardag, feestdagen en Moederdag kreeg ze bedeltjes. Verder heb ik haar ook andere sieraden cadeau gedaan waar ze erg blij mee was. Sieraden doen het dus vaak goed!

Sieraden WE

Oorbellen – WE, Bedeltjes – Trollbeads, Ketting – Steps

Daarnaast is ze gek op sjaaltjes. Dit is een van de sjaals (van Nelly) die ik heb uitgezocht. Qua sjaaltjes hebben we dezelfde smaak, dus die lenen we (ik vooral van haar) ook regelmatig van elkaar!

Nelly sjaal

En dit jaar? Dit jaar koop ik een Dopper voor mijn moeder! Lieve Marion doet er mij een cadeau en ik weet dat mijn moeder er ook al een hele tijd eentje wil. Straks hebben we allebei een Dopper en hoeven we geen plastic waterflesjes meer te kopen!

Weet jij al wat je met Moederdag gaat geven?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

24 Comments

 • Reply Kim

  Grappig om te zien hoe cadeau’s door de jaren heen veranderen. Met het cadeau van dit jaar zal ze vast heel erg blij zijn. :)
  Fijn weekend!

  8 mei 2015 at 09:24
  • Reply Kim

   Ja ze weet al dat ze het krijgt :) Ze vond het zo leuk dat ik een Dopper kreeg van Marion, dat ik het meteen een mooi cadeau voor Moederdag vond!

   8 mei 2015 at 11:16
 • Reply Nina Simplynspecial

  Wat leuk dat ze allemaal bewaard zijn gebleven! Super leuk om eens terug te zien allemaal ;) Super lief van Marion he, een topper.

  8 mei 2015 at 09:37
  • Reply Kim

   Ik gok dat dit mijn mooiste creaties waren haha, de rest was nergens meer te bekennen!

   8 mei 2015 at 11:15
 • Reply Renske

  Haha, die cactus, geweldig! Net als dat verhaal van de roze leguaan trouwens! Ik heb mij soms ook afgevraagd of mijn ouders altijd blij waren met de cadeaus die ze kregen. Ik kan het me bijna niet voorstellen, haha! ;)

  8 mei 2015 at 10:12
 • Reply Nicole

  Wat leuk om te zien haha!

  8 mei 2015 at 10:36
 • Reply Kiss & Make-up

  Wat is een Dopper precies? :-) Nog nooit van gehoord.

  8 mei 2015 at 10:59
  • Reply Kim

   Een Dopper is een herbruikbaar waterflesje! Dus in plaats van plastic flesjes heb je een (mooi, milieuvriendelijk) waterflesje dat je kunt afwassen.

   8 mei 2015 at 11:15
 • Reply Ysanne

  Hahah die cactus met die foto, echt hi-la-risch. Leuk artikel dit, ik zou echt niet meer weten wat ik mijn moeder allemaal wel niet heb voorgeschoteld (misschien maar beter ook).

  8 mei 2015 at 11:35
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Superleuk! Ik maakte ook altijd van die klusbriefjes. Ik doe de afwas enzo. Haha. Gister liep ik met mama in de stad en ze vond een hoop leuk! Dus dat komt wel goed vanmiddag!

  8 mei 2015 at 11:45
  • Reply Kim

   Ahaha oja die klusbriefjes heb ik nooit gemaakt! Ah ja dat is fijn :)

   8 mei 2015 at 15:57
 • Reply Zonnewolk

  Haha, ach ja, die nutteloze, zelfgemaakte, vaak lelijke knutselwerken. Arme ouders! Al hoewel, die knutselwerken waren stuk makkelijker te bedenken dan een echt cadeau! Jouw chagrijnige hoofd erbij is trouwens echt geniaal!

  8 mei 2015 at 12:08
 • Reply kelly

  whahaahha…die cactus..vind hem zo leuk!!!

  8 mei 2015 at 12:42
 • Reply Nesrin

  Oh die cactus is geweldig!

  8 mei 2015 at 13:44
 • Reply Emily

  Super leuk artikel! Ik heb vroeger ook veel dingen geknutseld, elk jaar denk ik weer te kunnen plannen om weer eens iets te maken maar dan denk ik er pas op Moederdag aan haha!
  Dit jaar heb ik met m’n broertjes, zusje en stiefpapa een Pandora armband met bedel gekocht. Die heb ik zelf ook en vind ze erg leuk. Nu hadden ze een mooie actie dus dat gaat ze heel leuk vinden :)!

  8 mei 2015 at 17:57
  • Reply Kim

   Oh ja dat lijkt een beetje op mijn moeders armband! Ik vind ze echt heel mooi, maar erg duur.. Elk bedeltje is tussen de 30 en 60 euro. Bij elkaar kost zo een armband echt een vermogen!

   9 mei 2015 at 00:34
 • Reply Monique | WritingMonique

  WAt een onwijs leuk artikel. Ik geef mijn moeder het boek The Fault In Our Stars, gewoon omdat ik vind dat ze die moet lezen haha.

  8 mei 2015 at 18:04
 • Reply Angelique

  Wat leuk om te zien! Wij geven dit jaar een zilveren ring.

  8 mei 2015 at 19:49
 • Reply rehappy

  Wat leuk om te lezen! Haha die cactus vind ik echt geniaal!

  8 mei 2015 at 20:12
 • Reply Claudia

  Oeh een sjaaltje is altijd goed voor mijn moeder ;)

  8 mei 2015 at 23:24
 • Reply Irma

  Haha, die cactus -zooo leuk! Ik gaf mijn vader voor Vaderdag eens een hele grote steen, met daarop geschreven: jij bent een kei! (Ik vind ‘m nog steeds leuk haha!)

  9 mei 2015 at 12:00
 • Reply lieke

  Ah wat een leuk artikel. Heel leuk!!

  10 mei 2015 at 23:48
 • Reply sammie

  Hihi, stofvangers! :) Mijn mams was altijd met alles blij, zo kreeg ze toen ik klein was ieder jaar een kop en schotel vol met bonbons :)

  11 mei 2015 at 10:18
 • Reply Norine

  Leuk om te lezen hoe het door de jaren heen is verandert. Ik weet niet meer wat ik als eerste heb gemaakt met moederdag! Ben nu diep aan het nadenken maar niets schiet mij te binnen

  12 mei 2015 at 07:11
 • Leave a Reply