Mijn leven

De eerste paar herfst weken | Nieuwe camera en tentamens

herfstfoto amsterdam

Er ontbreekt op mijn blog een ritme. Of beter gezegd: bij mij ontbreekt een ritme. De laatste weken heb ik moeite om vaak wat online te gooien en vandaag vertel ik hoe dat komt. Daarnaast deel ik ook een paar foto’s die ik eergisteren heb gemaakt. Want hallooooo wat een mooi herfst weer ineens! 


Studie, studie, studie

Laatste jaar, dus dat veroorzaakt wel wat stress. In een vorig artikel schreef ik dat ik misschien al in januari klaar kon zijn. Nou, mooi niet. In januari heb ik (als het goed is) mijn scriptie en tentamens afgerond. Maar door een overgangsregeling moet ik in de maand mei nog een opdracht inleveren. Wat ik nogal belachelijk vind, maar goed. Er is daardoor wel een kleine last van mijn schouder. Als ik nu een paar vakken niet meteen haal, is het geen ramp.

20161030173453

Nieuwe camera

Ooooh jongens. Ik ben ZO blij met mijn nieuwe camera. Het is de Panasonic Lumix G7 geworden. Op een gegeven moment wist ik echt niet meer welke ik nou moest kiezen en deze werd door een cameraverkoper online aangeraden. Dus daar vertrouwde ik maar op. En nogmaals: ik ben er zó blij mee! Zelfs met de standaard lens kan je er prachtige foto’s mee maken. Het is altijd zoveel geld, maar ja, hobby’s kosten nou eenmaal vaak geld. En deze foto’s heb ik niet eens bewerkt!

Het maken van video’s

Door mijn nieuwe camera heb ik ook meteen wat video’s gemaakt. Gaat toch wel een stuk makkelijker hoor, nu met mijn Lumix. Ik moet mij nog even verdiepen in de instellingen, maar je schijnt er zelfs in 4k mee te kunnen filmen. (Volgens mijn vriend is dit heel goed, haha!). Volgen jullie mijn YouTube kanaal al?

herfst

Hoe gaat het met je fobie?

Nou, redelijk. Het ziek-zijn seizoen (herfst en winter) komt er weer aan en dat vind ik best lastig. Helemaal nu mijn moeder buikgriep/voedselvergiftiging heeft. Dan merk ik wel dat ik het echt een zwakke plek is. Al moet ik zeggen, dat ik er nog redelijk rustig onder bleef. Toch weer een vooruitgang? Hier in huis is bijna nooit iemand ziek. Zelf heb ik al 17 jaar niet overgegeven, dus ja, ik kom er ook gewoon weinig mee in contact.


Nou, ik ben weer uitgepraat! Vanavond moet ik een take-home exam inleveren en deze week begin ik aan mijn scriptie en een nieuw vak. Best chill hoor, een tentamen thuis maken. Aan de andere kant weet ik niet zo goed wat ik kan verwachten qua cijfer. Laten we maar hopen op een voldoende!

OJA, en ik wil iedereen die heeft gereageerd op mijn nieuwe haarkleur bedanken! Doet me goed :)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

21 Comments

 • Reply Romy

  Wat een onwijs mooie foto’s heb je gemaakt met je nieuwe camera! Leuke blog heb je, Kim! X

  31 oktober 2016 at 13:13
 • Reply Romy

  Wat een mooie foto’s heb je met je nieuwe camera gemaakt! Mijn vorige camera was ook een Panasonic Lumix en daar was ik erg blij mee.
  Wat vervelend dat je studie wat uitloopt! Maar aan de andere kant geeft het inderdaad ook wel wat speling. Zet hem op in ieder geval!

  31 oktober 2016 at 13:53
 • Reply sammie

  Prachtige foto’s! Inderdaad altijd duur een nieuwe camera maar wel super leuk om mee te spelen :)

  31 oktober 2016 at 14:14
 • Reply Nesrin

  Je hebt hele mooie foto’s gemaakt. Ik zat ook een tijd aan de Lumix te denken maar ik heb gekozen voor een Sony camera. Vervelend dat je studie uitloopt maar je krijgt gelukkig wel wat speling en dit lijkt mij heel erg fijn.

  31 oktober 2016 at 14:15
 • Reply Anna Gerrie

  Ah wat vervelend dat je studie uitloopt! Maar je foto’s zien er wel heul mooi uit :) Ik snap dat je er blij mee bent.

  31 oktober 2016 at 15:38
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Heel veel succes met je tentamen!

  31 oktober 2016 at 19:49
 • Reply Romy

  Ah wat een leuke foto’s! Als ik dit zo zie kan ik echt niet wachten om ook een nieuwe camera aan te schaffen! Naar zeg dat je moeder voedselvergiftiging heeft, jij ook succes daarmee! En nog veel succes met je tentamen!

  31 oktober 2016 at 21:07
 • Reply Kim

  Leuk dat je een nieuwe camera hebt!

  31 oktober 2016 at 21:14
 • Reply Monique | WritingMonique

  Wat een prachtige (herfst)foto’s! Heel mooi!

  1 november 2016 at 08:58
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat een mooie fotos zeg! Enne, heel veel succes met je tentamen. Stiekem dus blij dat ik daar vanaf ben ;)

  1 november 2016 at 12:03
 • Reply Saskia

  Succes met je tentamen! Gaat vast helemaal goed komen.. En wat een prachtige foto’s van deze mooie natuur.

  1 november 2016 at 12:06
 • Reply Kimberly

  Prachtige foto’s zeg!

  1 november 2016 at 12:17
 • Reply Melike

  Ik snap helemaal dat het je niet altijd lukt om met regelmaat te posten. Je wil niet weten hoe ik daarmee worstel. Soms is het echt beter om even los te laten;) Wat super gaaf dat je een nieuwe camera hebt! En het is inderdaad zo mooi buiten. Ik heb ook constant zin om foto’s te maken als ik buiten ben;) Heel veel succes meis met alles!

  1 november 2016 at 13:35
 • Reply Sandra

  Je nieuwe camera maakt mooie foto’s Kim! En video’s ook, valt mij echt op. :) Gekukkig dat je er blij mee bent! Het is toch altijd een (duur) gokje haha.
  Hopelijk ging je thuis examen gister goed? En ik snap zeker dat de spanning even wat hoger is nu tijdens de ‘ziekte’ maanden. Knap dat je je niet laat kennen en je je toch nog aardig rustig hebt gehouden. You goooo!!

  1 november 2016 at 15:54
 • Reply Naomi

  Hele mooie foto’s! Een nieuwe camera is altijd wel leuk :) veel succes ook met je verdere studies!

  1 november 2016 at 17:35
 • Reply Nienke

  Wauw wat een mooie foto’s zeg! Ik zat stiekem ook alweer een beetje na te denken over een nieuwe camera (volgens mij heb ik dezelfde als jij hiervoor had, toch?) maar het is inderdaad zó veel geld en ook zó veel keuze. En ik vind het trouwens echt leuk dat je meer met video’s bezig bent! Hopelijk durf ik dat binnenkort ook eens. :)

  1 november 2016 at 18:51
 • Reply Rebecca

  Wauw wat een prachtige foto’s!
  Heel vervelend inderdaad dat iedereen weer ziekig word

  1 november 2016 at 21:40
 • Reply Galina

  Wauw, mooie foto’s zeg! Altijd even een investering, maar zo te zien is het dat helemaal waard. Succes nog met het tentamen? Zelf nog nooit een take-home tentamen gehad, lijkt me echt heerlijk!

  2 november 2016 at 13:39
 • Reply Rachel

  wat een prachtige foto’s heb je gemaakt ik heb de canon g7x mark ii gekocht dus ik ben benieuwd naar de foto kwaliteit!

  2 november 2016 at 16:50
 • Reply Marlies

  Succes met je laatste loodjes!
  En echt prachtige foto’s. Ik ben ook op zoek naar een nieuwe camera en snap je volledig dat je het na een tijd gewoon niet meer weet!

  2 november 2016 at 23:54
 • Reply Renske

  Wauw, Kimmie! Die nieuwe camera van jou is echt een topper! Sommige foto’s had ik al gezien. Ze zijn echt heel gaaf! :-)

  6 november 2016 at 11:57
 • Leave a Reply