Duurzaam zijn door een e-bike online te kopen bij Fast & Furious Scooters

Bij Fast & Furious Scooters kan je de eerste stap zetten om duurzaam te zijn door online een e-bike te kopen. De website is naast de grootste webwinkel voor scooters tevens ook de beste plek om op zoek te gaan naar de ideale elektrische fiets. De e-bike geeft je de mogelijkheid om sneller met een fiets te gaan dan ooit tevoren, terwijl je zelf nauwelijks moeite hoeft te doen. Het rijtuig bevat namelijk een elektrische motor met een aandrijving via een accu. Deze accu kan steeds weer opnieuw thuis of bij één van de vele oplaadpalen door heel Nederland opgeladen worden. 

Snel, maar milieuvriendelijk

De opnieuw oplaadbare accu van de e-bike zorgt ervoor dat je met hulp van de motor snel overal naartoe kan gaan met het rijtuig. Maar het grote voordeel in tegenstelling tot andere gemotoriseerde voertuigen is dat de e-bike dus zeer milieuvriendelijk is. Het rijdt volledig op elektrische stroom. Daarmee hoef je ook niet steeds weer bij te tanken, aangezien de e-bike geen brandstof verbruikt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de motor niet te gebruiken. Je kan namelijk gewoon de automatische trapondersteuning die de motor inschakelt uitzetten. Zo spaar je stroom uit en kan je nog langer met de accu in de motor doen.

Voor een goede prijs te leasen

Bij Fast & Furious Scooters heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe e-bike meteen te kopen of te leasen. Door de elektrische fiets te leasen, kan je een hoop geld overhouden. Je betaalt het nieuwe rijtuig namelijk in termijnen af. Het maandelijkse tarief voor de lease wordt van tevoren bepaald, onder meer door de totale prijs van de e-bike. Maar daardoor ben je uiteindelijk per maand niet veel kwijt, en kan je ondertussen gewoon meteen al gebruik maken van jouw gloednieuwe e-bike. Je kan de fiets met de gratis bezorgdienst van de website zo snel mogelijk voor jouw deur laten leveren. Daardoor hoef je niet lang te wachten voor je kan rijden op jouw e-bike.