Bloggen Favorieten

Favoriete blogs #1

favoriete blogs

Regelmatig kom ik blogjes tegen die ik zo leuk vind, dat ik ze graag met jullie wil delen. Op Sandra’s blog zie ik elke maand “Leuke blogs om te volgen” voorbijkomen en ik moet zeggen dat het bij mij ook wel begon te kriebelen om zo een rubriek te beginnen. Daarom bij deze! Zelf volg ik verschillende soorten blogs en daarom probeer ik het lijstje elke keer gevarieerd te houden. De blogjes die dit keer voorbijkomen, vind ik dus niet per se leuker dan de blogjes die ik de volgende keren noem, maar zitten wel op mijn favorietenlijstje!

Aroundsan – Ik begin meteen met Sandra’s blogje! De positiviteit spat van haar blog. Gelukkig zijn met de kleine dingetjes – dat vind ik zo mooi aan haar blog. Ook al werkt haar gezondheid niet altijd mee, staat er wel altijd weer een leuk/grappig/mooi blogje online. Binnenkort gaat ze met haar vriend op vakantie naar Maleisië! Ik kijk nu al uit naar de prachtige foto’s en verhalen!

MontévieRenske volg ik – volgens mij – vanaf het begin. Ze had een blogje over tuinieren en er volgden al snel lange reacties. Nu laten we niet alleen meer lange reacties achter op elkaars blog, maar ook op WhatsApp, haha! Op Montévie vind je blogjes over uiteenlopende onderwerpen: haar vriend lieve G., haar master – een ingewikkelde naam die ik steeds vergeet -, en leuke reisjes/gebeurtenissen die ze meemaakt. En dat allemaal met mooie foto’s (ja echt, Renske!) om het af te maken.

Female Verdict – Ondanks dat Kaylee’s blog laatst viral ging – ze bakte cookie dough van Ben & Jerry ijs, hoezo geniaal? – vind ik dat Female Verdict nog wat extra aandacht verdient. Kaylee schrijft over allerlei zaken vanuit een eerlijk en vrouwelijk perspectief. Lees jij graag persoonlijke artikelen, over fitness en/of over powervrouwen? Dan moet je zeker een kijkje nemen!

Dansen in de storm – Ook Kim’s (YAY-naamgenoot) blog volg ik vanaf het begin. Haar fijne schrijfstijl en vaak moeilijke onderwerpen, zorgen ervoor dat ik regelmatig wat leer. Je vindt overigens niet alleen heftige onderwerpen op haar blog. Haar lieve huisdier Meneer Konijn komt ook vaak aan bod! Tot ongenoegen van mijn vriend, want nu wil ik ook een konijn, haha!

Kende jij deze blogjes al? :)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

31 Comments

 • Reply Margo

  Leuk, hier zitten ook een aantal van mijn favo’s tussen! :)

  31 augustus 2015 at 06:11
 • Reply Esther

  Leuk om andere bloggers in het zonnetje te zetten op deze manier! De blog van Kim en Renske ken ik al, maar die andere 2 nog niet. Ik ga zeker even een kijkje nemen :) X

  31 augustus 2015 at 06:53
 • Reply Simone

  Aroundsan en Dansen in de storm ken ik en lees ik ook! :) De andere twee ken ik nog niet, dus daar ga ik zeker eens een kijkje nemen. Ik vind deze artikelen altijd erg leuk om te zien. Nadeel is wel dat ik nu 1700 ongelezen blogs heb en niet eens de tijd krijg om ze allemaal te lezen, haha. Zo jammer.

  31 augustus 2015 at 07:08
 • Reply sammie

  Leuke blogjes, ik kende ze nog niet allemaal!

  31 augustus 2015 at 07:10
 • Reply Renske

  Superlief dat je mijn blog benoemt! :-) Haha, mijn master heeft ook een ingewikkelde struikelnaam. :p Ik ga snel spieken bij de blogjes van Sandra en Kaylee, aangezien ik die blogjes nog niet ken. Leuke rubriek!

  31 augustus 2015 at 07:12
 • Reply Kim

  Wauw, dankjewel Kim, dat had ik niet verwacht! :)
  Enneh, dat konijn.. gewoon zeggen dat jij ‘m zult verzorgen. (Heb je vast al geprobeerd hè? Dan zou ik gaan voor blijven zeuren tot ‘ie het zat wordt, haha)
  Ik vind Renske’s blog ook heel erg tof! De andere twee kende ik nog niet goed, dus daar ga ik even een kijkje nemen.
  Liefs

  31 augustus 2015 at 08:12
 • Reply Logophile

  Echt leuk artikel! Zo leren wij ook weer nieuwe blogs kennen!

  31 augustus 2015 at 08:21
 • Reply saskia

  Een aantal blogs ken ik ook en lees ik ook graag :) De blogs die ik nog niet ken ga ik even op kijken.

  31 augustus 2015 at 08:23
 • Reply Anne-Sterre

  Ja, dit zijn inderdaad leuke blogs om te lezen!

  31 augustus 2015 at 08:23
 • Reply Emily Lotus

  Ja, fijne blogjes! Eentje ervan kende ik nog niet, zal eens kijken. :)

  31 augustus 2015 at 08:28
 • Reply BySilke

  Deze klinken als hele leuke blogjes! Ik ken vooral Sandra, maar ga ook eens kijken naar de andere :)

  31 augustus 2015 at 08:40
 • Reply Sandra

  Hahaha Kim! Hoe krijgen we het toch voor elkaar om dit artikel op dezelfde dag te plaatsen? Ik lig in een deuk hier! Super leuk dat je mijn blog noemt. De andere twee ken ik, maar nog niet super goed dus ik ga strakjes nog even goed kijken. Leuk dat je ook deze rubriek bent begonnen! :)

  31 augustus 2015 at 08:58
 • Reply Northflix

  Ah, daar staan 2 bij die ik nog niet ken!
  Je brengt me trouwens wel op een idee voor een leuke rubriek…
  Ik zie ook zo vaak blogs/artikelen waarvan ik denk “Jij verdient meer aandacht/groter publiek!”.

  31 augustus 2015 at 09:24
 • Reply Kaylee Roxanne

  Wat lief Kim, bedankt! Ik had toevallig een blog in de planning staan met inspirerende bloggers waar jouw naam in voorkomt (en dat zeg ik niet pas na dit artikel, dat had ik al 2 weken geleden bedacht!), dus hoe toevallig is dat? Ik kom super graag op jouw blog, dus het is een hele eer om hier genoemd te worden. Ik neem gelijk even een kijkje bij de andere blogs, die klinken super leuk!

  31 augustus 2015 at 09:24
 • Reply Annelies

  Leuke blogs! Ik kende ze nog niet allemaal. Ik ga eens een kijkje nemen. X

  31 augustus 2015 at 09:35
 • Reply Femke

  Oehh ik ken ze nog niet allemaal, ga eens lekker rondneuzen :-)! Ik heb toevallig ook een artikel klaar staan voor over een tijdje met blogs, leuk om andere blogs in the spotlight te zetten!

  31 augustus 2015 at 09:57
 • Reply Bibiane

  Hier zitten ook zeker enkele van mijn favorieten bij en de rest ga ik nu even bekijken!

  31 augustus 2015 at 11:10
 • Reply Marion

  Nee, ik ken ze nog niet allemaal. Kim volg ik al wel een hele poos en dat is één van de blogs die ik dagelijks lees!

  31 augustus 2015 at 11:46
 • Reply Bente

  De blog van Kaylee ken ik niet! Daar ga ik eens lekker op rondneuzen! Want de overige blogs uit dit lijstje vind ik ook erg leuk! :)

  31 augustus 2015 at 13:33
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat leuk! Ik kende ze nog niet allemaal! Ga zeker even kijken!

  31 augustus 2015 at 14:21
 • Reply Angelique

  Leuk om te lezen, ik ken ze niet allemaal. Ik ga zeker even kijken bij de andere blogs!

  31 augustus 2015 at 15:07
 • Reply Nicole

  Wat een leuke blogs! Ik kende ze eigenlijk allemaal nog niet!

  31 augustus 2015 at 16:41
 • Reply Nina Simplynspecial

  Weer een paar (voor mij) nieuwe blogs :) Ga zeker nog een kijkje nemen!

  31 augustus 2015 at 17:22
 • Reply Nesrin

  Lief zo een lijst! Ik ken er een paar niet en ik ga doorklikken.

  31 augustus 2015 at 17:38
 • Reply Ysanne

  Leuk! Ik kende ze nog niet allemaal :) Sandra’s blog is ook een van mijn favo’s.

  1 september 2015 at 02:46
 • Reply debby

  Ja de blog van Sandra is echt leuk. De andere ken ik nog niet echt

  1 september 2015 at 05:53
 • Reply Sax and the Pretty

  Nou zeg, ik kende er geeneen. Dankje! x

  1 september 2015 at 10:35
 • Reply Rianne

  Ohh deze rubriek vind ik altijd zo leuk, dan ontdek ik weer leuke nieuwe blogjes! Deze ken ik allemaal al, zijn stuk voor stuk hele leuke blogs en (voor zover ik dat dan kan zeggen) leuke meiden! :)

  1 september 2015 at 13:07
 • Reply Lysanne

  Ik kende deze blogs nog niet. Zal zo direct gelijk een kijkje nemen

  1 september 2015 at 15:27
 • Reply Laura ☾elia V

  Kende ze allemaal nog niet, leuk artikel XXXX

  1 september 2015 at 15:30
 • Reply Romy

  Leuk, deze kende ik nog niet! X

  28 oktober 2015 at 16:36
 • Leave a Reply