Films en series

Favorieten Netflix | Series #7

favoriete-series-netflix

Het is weer tijd om wat leuke series met jullie te delen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar Netflix blijft maar series online gooien, waardoor ik het knap lastig vind alles bij te houden. Maar hé, ik doe mijn best hè! Bij deze dus vijf series die ik laatst op Netflix heb ontdekt.


Luke Cage – IMDB: 8,0

Given superstrength and durability by a sabotaged experiment, a wrongly accused man escapes prison to become a superhero for hire.

Tja, na Gotham, Dare Devil en Jessica Jones, konden we Lucas Cage ook niet weerstaan. De eerste paar afleveringen zat ik er nog niet echt in, maar vanaf aflevering drie begon het ergens op te lijken! Sowieso is het niet vervelend om naar Luke te kijken hoor. Als er weer een mooie-mannen-blogje komt, staat hij er op. Als ik het niet vergeet.


Narcos – IMDB: 8,9

A chronicled look at the criminal exploits of Colombian drug lord Pablo Escobar.

Geen grap, door deze serie ben ik begonnen met Spaans te leren. Echt, ik vind Narcos GEWELDIG. Alleen dat zielige koppie van Pablo Escobar al, haha! Niet de gehele serie is het Spaans trouwens. Het wordt op een mooie manier afgewisseld. Sowieso vind ik de wisselwerking tussen de narcos wereld en (corrupte) politie leuk om te zien. Dikke aanrader dus.


Orange is the new Black – IMDB 8,3

The story of Piper Chapman, a woman in her thirties who is sentenced to fifteen months in prison after being convicted of a decade-old crime of transporting money to her drug-dealing girlfriend.

Deze serie kijk ik al helemaal vanaf het begin. Toch heb ik hem nooit in mijn favorietenlijstje meegenomen, omdat ik na seizoen 2 was afgehaakt. Bijna twee maanden geleden begon ik weer met kijken en nu heb ik alles gezien. En ja hoor, vond het weer helemaal leuk!


Designated Survivor – IMDB: 8,1

A low-level Cabinet member becomes President of the United States after a catastrophic attack kills everyone above him in the Presidential line of succession.

Aan deze serie zijn Tim en ik pas net begonnen. Heel veel kan ik er nog niet over zeggen, maar het valt zeker in de smaak! Het heeft naar mijn mening wel een hoog Hollywood-gehalte, maar dat vind ik ook wel leuk hoor. Sowieso vind ik het niet verkeerd om Kiefer Sutherland (voor mij ook wel bekend als Jack Bauer uit 24) weer eens in een serie te zien spelen. Toch snap ik het ook wanneer deze serie je niet trekt. Het is redelijk zoetsappig allemaal.


Ray Donovan – IMDB: 8,3

Ray Donovan, a professional “fixer” for the rich and famous in LA, can make anyone’s problems disappear except those created by his own family.

Ja, ja, deze heb ik al een keer benoemd, maar ik noem hem gewoon nog een keer. Ik ken bijna niemand die dit kijkt, terwijl het zo een goede serie is! Dit is ook zo een perfecte serie om samen met je vriend te kijken. Zowel leuk voor mannen als voor vrouwen. We zijn nu net klaar met het laatste seizoen en wachten op een volgend seizoen :).


Dat waren weer een paar Netflix series die ik de afgelopen tijd heb bekeken! Ondertussen ben ik weer aan twee nieuwe begonnen, dus ik ben lekker bezig, haha.

Wat zijn jullie favoriete Netflix series?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

10 Comments

 • Reply Ricardo

  Luke Cage ben ik na aflevering 1 vergeten, toch nog maar eens verder kijken. Designated Survivor volg ik ook, al vind ik de bijrol van Maggie Q als FBI detective veel interessanter en het leukste aspect van de serie. Ray Donovan staat nog op de lijst, Narcos heeft me nooit aangetrokken eigenlijk.

  17 november 2016 at 10:05
 • Reply Sandra

  Narcos staat hoog op mijn ‘nog te kijken lijstje’! Mijn vriend is daar ook helemaal enthousiast over. Ray Donovan lijkt mij ook leuk! Daar had ik nog nooit van gehoord.
  Mijn favoriete serie tot nu toe is Marco Polo. Die zou ik nog wel 5 keer opnieuw willen kijken, hihi.

  17 november 2016 at 10:58
 • Reply Inge

  Ik ben vooral benieuwd naar Narcos, hoor er veel over! :-)

  17 november 2016 at 11:07
 • Reply Sarah

  Orange Is The New Black is ook één van mijn favorieten. Zalige reeks is dat. Luke Cage lijkt me ook nog wel leuk om naar te kijken. Moet ik op mijn to-watch lijstje zetten :)

  17 november 2016 at 13:02
 • Reply Catherine

  Die laatste twee ken ik nog niet en ga ik zeker even bekijken, maar luke cage, orange is the new black en Narcos heb ik allemaal gezien en ik kan niet wachten op de nieuwe seizoenen! Fijn rijtje :)

  17 november 2016 at 14:32
 • Reply Romy

  Orange is the New Black vind ik geweldig! De andere series heb ik nog iet gezien. Narcos lijkt me best wel gaaf!

  17 november 2016 at 18:51
 • Reply Sammie

  Ik kijk deze allemaal niet, haha. Ik ben net weer begonnen aan Gilmore Girls en Tommy en ik kijken samen naar The Walking Dead en The Crown

  17 november 2016 at 20:02
 • Reply Rowan

  Leuke tips! Ik ken van dit lijstje alleen orange is the new black, geweldige serie!

  18 november 2016 at 09:12
 • Reply Renske

  Waarom kan ik maar één serie tegelijk kijken? Haha! Luke Cage staat in ‘Mijn Lijst’, die wil ik ook nog zien! Ik ben nu Breaking Bad aan het kijken, echt een leuke serie!

  20 november 2016 at 14:29
 • Reply Eva

  Over Narcos heb ik goede verhalen gehoord! Wij zijn nu bezig met The Walking Dead. We zijn verslaafd :-)

  20 november 2016 at 17:10
 • Leave a Reply