Films en series

Films die ik heb bekeken #3 | Netflix films

netflix-films

Pff nou, dit blogje heeft een eeuwigheid tussen mijn concepten gestaan. Op de een of andere manier vind ik het lastig om over films te schrijven. Ik ben echt een serie-persoon. Maar goed, ik vind het toch wel leuk om even wat films te delen die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ze staan alle vier op Netflix!


Adam – IMDB 7,2

Adam, a lonely man with Asperger’s Syndrome, develops a relationship with his upstairs neighbor, Beth.

Ik begin even met de leukste film van allemaal! Adam. Oh jongens, dit is zo een lieflijke film. Waarbij ik dan niet weet of ik moet lachen of huilen. Eigenlijk zou iedereen hem gezien moeten hebben (al denkt Tim daar heel anders over). Het gaat over een man met asperger en hoe hij dealt met een relatie. In 2009 hadden een vriendin en ik deze film allebei op tv gezien en hij had toch wel indruk gemaakt, haha. Toen hij op Netflix verscheen hebben we hem daarom ook allebei nog een keer gekeken!


In Your Eyes – IMDB 7,1

Two seemingly unconnected souls from different corners of the United States make a telepathic bond that allows them to see, hear and feel the other’s experiences, creating a bond that apparently can’t be broken.

Een film waarvan ik eigenlijk niet had verwacht dat ik hem goed zou vinden. Toch was ik meteen vanaf het begin geboeid. De hoofdpersonages vond ik leuk en het verhaal redelijk origineel (maar goed, ik kijk dus ook niet vaak films). Is het geloofwaardig? Nee. Maar wel vermakelijk!


Flipped – IMDB 7,7

Two eighth-graders start to have feelings for each other despite being total opposites.

Een schattige film over twee kinderen/tieners en hun ‘relatie’. Wat ik tegelijkertijd leuk én minder leuk vond aan deze film, was dat je het verhaal steeds eerst vanuit het perspectief van de jongen zag en daarna vanuit het meisje. In het begin is dat nieuw en verfrissend, maar na een tijdje begon het mij toch een beetje te vervelen.


The Fundamentals of Caring – IMDB 7,4

A man suffering an incredible amount of loss enrolls in a class about care-giving that changes his perspective on life.

Het lijkt nu net alsof ik alleen maar dramafilms kijk, haha! Maar goed, Tim wil nooit drama films zien, dus als hij er niet is, zorg ik voor mijn portie drama. Het begin deed me een beetje denken aan een stukje uit het boek Me Before You, toen dacht ik al: onee hè daar gaan we. Toch heeft de film me positief verrast. Het stoorde mij zelfs niet dat Selena Gomez er een rol in speelde.


Dat waren ze! Hebben jullie nog Netflix film tips? Ze hebben zo een groot aanbod dat ik door de bomen het bos niet meer zie, haha. Dan kies ik er maar gewoon eentje uit, op hoop van zegen.

Kende jij deze films al?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

9 Comments

 • Reply Miss B Blogzthingz Over..

  Hi Girl! Leuke Films I will keep them in mind!
  Uhmm nee ik kende films eigenlijk niet dus ik heb er echt veel aan gehad!
  ThnQ for sharing Dear voor deze Films tips!

  Hugz, Miss B.?

  18 oktober 2016 at 07:06
 • Reply Eva

  Nee, ik ken ze nog niet maar Adam komt nu op het lijstje. Leuk!

  18 oktober 2016 at 07:24
 • Reply Romy

  Ik ken ze geen van allen! Maar Adam lijkt me wel erg leuk!

  18 oktober 2016 at 07:47
 • Reply Sandra

  Ken ze allemaal niet, maar ik kijk ook eigenlijk bijna nooit films. Adam lijkt mij wel leuk om een keer te kijken! Lijkt mij wel interessant hoe ze dat hebben neergezet, iemand met asperger in combinatie met een relatie. :)

  18 oktober 2016 at 13:03
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Hihi nee, maar ik ben ook niet zo van de films.

  18 oktober 2016 at 17:19
 • Reply Galina

  Hahaha, die opmerking over Selena Gomez :’) The Fundamentals of Caring staat bij mij ook op het lijstje, maar het is inderdaad ook een film die ik alleen moet kijken, omdat manlief er niet zo van houdt. De andere films kende ik overigens niet, ga de trailers even kijken. The Theory of Everything is onlangs toegevoegd, die staat ook op het lijstje (en ook om alleen te kijken :P)

  18 oktober 2016 at 18:06
 • Reply Evelyne

  Ik heb al een tijdje niet naar films gekeken *oeps* Maar Adam lijkt mij wel een leuke film.

  18 oktober 2016 at 18:25
 • Reply Lique van SestraNova

  Adam word dus de volgende film die ik ga kijken, haha thanks voor het leuke lijstje.

  19 oktober 2016 at 16:46
 • Reply Melike

  Wat leuk Flipped heb ik ook gezien en ik vond hem ook zo cute. Echt zo’n feel good film. De andere films lijken me ook super leuk dus ik ga ze even onthouden;)

  22 oktober 2016 at 09:12
 • Leave a Reply