Films en series

Films die ik heb gekeken #2

films

Hallo hé, ik ben op dreef! Over het algemeen ben ik dus echt geen filmkijker. Doe mij maar series. En toch heb ik nu binnen één maand acht(!) films gekeken. En gelukkig vielen deze films beter in de smaak, dan de films uit mijn vorige film blogje :) Lees je mee?


SERENA

Oké, ik begin meteen met de film die ik het minst kon waarderen. Ik verwachtte een erg goede film, want: Jennifer Lawrence en Bradley Cooper (die samen in de geweldige film Silver Linings Playbook speelden). Daarnaast is het een drama film – I like – en speelt het zich af in de jaren 30. Op het eerste gezicht de ideale formule als je het mij vraagt. Helaas pakte het toch wat anders uit. Het eerste half uur beviel me prima, maar niet veel later vroeg ik mij af waar ik naar zat te kijken. Waar ging dit verhaal heen? Wat gebeurt er nou eigenlijk? Ik ging de film Imdb’en en kwam erachter dat het maar een 5,4 kreeg. En ik begreep waarom. Met het acteerwerk zat het wel goed, het was gewoon de verhaallijn die totaal niet boeiend was. Op de helft van de film zat ik vooral op mijn laptop te klooien, in plaats van de film te kijken. Eigenlijk hoef je na het zien van de trailer de film ook niet meer te zien.


INSIDE OUT

Een paar weken later keek ik de film Inside out (hij staat nu op Netflix!). Er was een periode dat ik graag animatiefilms keek (Despicable Me, Toy Story 3, Rio), maar de laatste jaren kwam het er steeds niet van. Zo zonde eigenlijk, want ik vond het meteen weer helemaal leuk. Ik kan me er echt over verbazen hoe mooi die films in elkaar zitten. En hoe leuk het ook voor volwassenen is om te zien. Sowieso vind ik het goed dat ze aandacht besteden aan emoties, en wat er gebeurt als je je mentaal niet helemaal goed voelt. Aanrader!YOU’RE NOT YOU

Laatst liep ik naar beneden en zat mijn vader deze film te kijken. Sinds we HBO hebben, kijkt hij regelmatig stukjes van films, om aan mama te bewijzen dat we die zender écht nodig hebben :-P. Ik bekeek de film dus vanaf de helft en eigenlijk beviel het mij wel. Goed genoeg in ieder geval om de film af te kijken. Het begon een beetje te knagen dat ik het begin had gemist, dus toen de aftiteling in beeld kwam, zocht ik de film via HBO Go op en ging ik de eerste helft terugkijken (echt een kim-actie). Het was een beetje een gekke volgorde, maar dat maakte de film niet minder leuk. Ik vond hem niet héél bijzonder (het onderwerp is ook niet erg origineel), maar wel mooi om te zien.


JURASSIC WORLD

Een paar maanden geleden zag ik Jurassic Park voor het eerst en ik vond hem eigenlijk wel vermakelijk! Dus toen ik een paar dagen geleden Jurassic World op HBO voorbij zag komen, was ik benieuwd. Het verhaal was een beetje hetzelfde, maar de beelden waren wel erg mooi (vooral vergeleken met Jurassic Park). En verder denk ik dat ik de enige volwassene ben die regelmatig last had van de schrikmomenten, haha. Maar dat maakte de film wel erg leuk!


Heb jij nog leuke filmtips?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

27 Comments

 • Reply Femke

  Van deze films heb ik alleen ‘Inside out’ gezien, die vind ik echt super, super leuk :-)!

  17 april 2016 at 07:38
 • Reply Monica

  Ik heb Jurassic word ook pas gezien en vond hem wel leuk voor op een zondagmiddag. Ben wel erg benieuwd naar You’re not you dus die komt even op mijn lijstje.

  17 april 2016 at 08:46
 • Reply Djuli

  Ik heb deze allemaal nog niet gezien. Inside Out en You’re Not You wil ik graag zien :)

  17 april 2016 at 09:10
 • Reply Sandra

  Ik ken deze films allemaal niet. Maar dat is niet gek, want ik ben ook niet zo’n film kijker, haha. Vorige week heb ik wel ‘Room’ gekeken, dat was écht een héle mooie film. Aanrader!

  17 april 2016 at 09:23
  • Reply kim

   Jaaa Room móet ik echt zien! Lijkt me zo een mooie film :)

   17 april 2016 at 10:15
 • Reply Ricardo

  Die andere vier bewaar je voor deel 3? Ik heb Inside Out en Jurrasic World gezien, vond ze beide erg goed. Serena trok me al niet en nu al helemaal niet. Die andere wil ik op zich nog wel eens zien.

  17 april 2016 at 09:24
  • Reply kim

   Ja! Het werd anders net wat teveel in één keer, haha.

   17 april 2016 at 10:15
 • Reply Mariska

  Inside out vond ik echt heel erg leuk! Jurassic world heb ik ook gezien, tijdje terug alweer, die was ook leuk inderdaad.

  17 april 2016 at 09:52
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Inside out heb ik al veel positieve reacties op gezien. Die wil ik wel eens zien! Zelf ben ik ook niet zo’n film kijker.

  17 april 2016 at 10:22
 • Reply Eva

  Ik heb alle Jurassic films gezien. Super tof! :-)

  17 april 2016 at 10:29
 • Reply Northflix

  Ik kijk weinig films momenteel.
  Jurassic World wil ik nog wel zien.
  Volgens mij heb ik mijn neefje laatst Inside Out laten kijken op Netflix, maar zelf heb ik het niet zo gevolgd.

  17 april 2016 at 10:47
 • Reply Kelly

  Ik ben wel nieuwsgierig naar You’re not you!

  17 april 2016 at 11:03
 • Reply Susan

  Inside out! Love it! Enne jurassic world was ook erg gaaf. De rest ken ik nog niet (:

  17 april 2016 at 11:29
 • Reply Margo

  Woehoee fijne tips!! Ik ga zeker weer even deze noteren want ik kan wel wat tips gebruiken :) Ben altijd hopeloos lang op zoek in Netflix haha. Thanks Kim!

  17 april 2016 at 12:06
 • Reply Evelyne

  Ik moet bekennen dat ‘k al een hele lange tijd geen film meer bekeken heb *oeps* Toch kijk ‘k graag naar films, maar momenteel heb ‘k veel te veel dagelijkse afleveringen op de Digibox staan die ‘k dan in ’t weekend kijk

  17 april 2016 at 12:16
 • Reply Marushi

  Inside out vond ik echt geweldig! <3 -x-

  17 april 2016 at 12:36
 • Reply Amélie Cammeaert

  De film Inside Out heb ik ook bekeken en ik vond hem zo tof!
  Echt leuk gedaan!

  17 april 2016 at 13:26
 • Reply Marieke

  Het is echt al super lang geleden dat ik naar een film heb gekeken, maar Jurassic world wil ik nog graag zien!

  17 april 2016 at 13:34
 • Reply Renske

  Inside Out wil ik nog eens zien! You’re not you lijkt mij ook een mooie film trouwens! Gisteravond heb ik toevallig The boy in the striped pajamas gezien. Huilen! ;-)

  17 april 2016 at 14:45
 • Reply Saar

  Ik wil Inside Out ook nog gaan bekijken.

  17 april 2016 at 19:48
 • Reply Dalinka

  Je bent zeker goed op dreef! Ik heb geen van deze films gezien, maar Inside Out lijkt me heel leuk. Die ga binnenkort maar eens kijken!

  17 april 2016 at 20:33
 • Reply Melike

  Serena en you’re not you heb ik ook gezien. Vooral Serena vond ik echt heel appart en grillig.

  17 april 2016 at 21:53
 • Reply Iris

  Inside Out heb ik toevallig afgelopen weekend gezien en vond die echt heel leuk, precies wat ik er van gehoopt had. Jurassic wil ik nog heel graag zien.

  18 april 2016 at 08:33
 • Reply sammie

  Jurrasic world hebben we toen in de bios gezien, vond het een toffe film. De andere ken ik allemaal niet.

  18 april 2016 at 12:07
 • Reply heidi

  Wat leuke films heb je bekeken meid.

  18 april 2016 at 20:15
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Ik heb alleen Jurassic World gekeken in de bios. Inside out lijkt me ook wel leuk!

  19 april 2016 at 18:10
 • Reply Resaarcle

  Ik vond Inside Out ook verrassend leuk. En vreemd ook een interessante invalshoek, wat toch verrassend blijft voor een kinderfilm.

  27 april 2016 at 19:54
 • Leave a Reply