Favorieten Mijn leven

Geurkaarsen | “Light a Candle, Feed a child”

bwc

Zodra het kouder wordt buiten, gaan bij mij de kaarsjes en waxbranders weer aan. Heerlijk! Wel doe ik dit met mate, aangezien mijn vriend stage heeft gelopen bij Philips en mij heeft gewezen op de gezondheidsrisico’s :-) Benieuwd naar mijn favoriete kaarsjes en het mooie initiatief “Light a Candle, Feed a Child”? Lees dan verder!

Zullen mijn scentchips ooit opraken?

Al een ruime tijd geleden kocht ik scentchips in, met het idee dat ze zo op zouden zijn. Maar nee hoor, na een jaar is mijn voorraad nauwelijks geslonken. Jeetje, wat doe je lang met die dingen! Erg goed natuurlijk, maar aan de andere kant verbied ik mijzelf er nu meer van te kopen, wat weer een beetje jammer is, haha.

Scentchips zijn tegenwoordig op steeds meer plekken verkrijgbaar. Zelf heb ik ze in mijn tuincentrum gekocht, maar ik zag ze ook bij de Tuinen! Leuke waxjes om cadeau te doen!

Bridge Water Candle Company – Light a Candle, Feed a Child

Daarnaast koop ik graag kaarsjes van Bridge Water Candle Company. Ook deze heb ik in mijn tuincentrum gekocht. Wij hebben echt een énorme tuincentrum en volgens mij hebben jullie al door dat ik vooral naar de kaarsjes (en kerstspullen) kijk, en niet zozeer naar de planten. 

Tot nu toe heb ik alleen nog maar de kleine kaarsjes van dit merk uitgeprobeerd – die heerlijk zijn en waar je ook ontzettend lang mee doet – maar ze hebben nog veel meer producten. Wat ik bijvoorbeeld erg goed vind aan Bridge Water Candle Company, is dat ze bij bepaalde product aankopen, geld doneren aan Rice Bowls, een non-profit organisatie die eten geeft aan weeskinderen. “Light a Candle, feed a child”.

light a candle, feed a child

Dit geldt onder andere voor de Small and Large jar candles. Geuren die ik tot nu toe erg lekker vond, waren Daisy Days, Spring Dress, White Cotton, Welcome Home en Silent Night. Binnenkort ga ik weer eens langs het tuincentrum om te kijken of ze de Jar Candles hebben. En anders bestel ik ze via de Nederlandse webshop. De Amerikaanse webshop geeft meer informatie over hun project.


Mijn blogje leek wel erg op reclame hè? En dat was het eigenlijk ook wel, maar niet tegen een vergoeding of iets dergelijks. Ik vind dit gewoon een erg mooi initiatief!

Wat zijn jouw favoriete geurkaarsen? 

Afbeelding bron

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

13 Comments

 • Reply Sanne

  Wat een mooi blogje! Ook een mooi initiatief van light A candle feed A child. Ik heb zoveel favoriete geurkaarzen, dat ik ze niet kan tellen op 2 handen!

  19 december 2015 at 07:49
 • Reply Charelle

  Oh wat leuk ik wist dit helemaal niet! Ik heb zelf ook een jar candle van de Bridge Water Company (Cinnamon Buns, hij ruikt echt heeeerlijk), maar wist niet dat ze zo’n mooi initiatief hadden. Mijn moeder koopt ze ieder jaar rond Kerst en gaat er ook altijd voor naar het tuincentrum, nergens anders te vinden! Jammer dat je via de webshop niet eerst kunt ruiken, haha. (A)

  19 december 2015 at 08:13
  • Reply kim

   Haha ik wist het ook niet, totdat ik een keertje ging opzoeken of ik ze ook online kon bestellen :)
   Oh Cinnamon Buns lijkt me ook echt héérlijk!

   20 december 2015 at 13:45
 • Reply Femke

  Een goed initiatief vind ik dit zeker. Ik koop altijd geurkaarsen via een collega van mij. Die heeft een eigen interieur en lifestyle winkel aan huis en verkoopt de lekkerste geurkaarsen. Deze geurkaarsen ken ik eigenlijk helemaal niet.

  19 december 2015 at 08:46
 • Reply Marion

  Wat een mooi initiatief. Ik vroeg me inderdaad af of het gesponsord was dit artikel. Niet dus. Ooooh dat brengt een lach op mijn gezicht. Niets mis met gesponsorde artikelen hoor, zo bedoel ik het niet, maar ik vind het gewoon heel erg mooi als mensen belangeloos een product promoten waar ze achter staan. Doe je goed, Kim. Fijn! XXX

  19 december 2015 at 09:10
 • Reply Dina

  Ooh wat geweldig, dit vind ik een mooi initiatief! Herkenbaar trouwens, van de Scent Chips. Ik kocht meer dan anderhalf jaar geleden een paar en toen begin dit jaar nog een paar en ze gaan NOOOOOIT op. Tenminste zo lijkt het, inmiddels is mijn voorraad wel al best geslonken.

  19 december 2015 at 09:46
 • Reply Jolet

  Wat een mooi idee! En geurkaarsen vallen sowieso altijd wel in de smaak. Het idee dat een kaarsje dan brandt voor iemand anders maakt het nog specialer!

  19 december 2015 at 10:28
 • Reply Mariëlle

  Het is zeker een mooi initiatief :)

  19 december 2015 at 10:34
 • Reply Jeanine

  Zeker weten een mooi initiatief. Altijd leuk om mooie spulletjes te kopen waaraan je ook nog eens een goed gevoel aan overhoudt. :-)

  19 december 2015 at 12:50
 • Reply Inge

  Mooi initiatief inderdaad. Ik heb bijna nooit geurkaarsen aan, want het is niet goed voor vogels. :)

  19 december 2015 at 18:14
 • Reply De Hoestende Avonturier

  Wat fijn, bedrijven die dit soort initiatieven nemen! Ik ken het merk niet maar zal er volgende keer in het tuincentrum eens naar kijken. Scentchips heb ik niet en ben ik ook niet zo nieuwsgierig naar, want een geurkaars vind ik toch gezelliger en wat subtieler meestal. Tips voor nieuwe, lekkere en betaalbare merken altijd welkom :) En euh, ik ben ook wel benieuwd naar de gezondheidsrisico’s waar je vriend het over had!

  19 december 2015 at 23:25
 • Reply Renske

  Wat een prachtig initiatief zeg! :) Daar wil ik ook zeker wel een kaars van kopen.

  Mijn Scentchips zijn trouwens ook niet op te krijgen, haha. Ik heb er nog zoveel!

  20 december 2015 at 13:16
 • Reply Evelien

  Wat een bijzonder initiatief! Ik hou ook echt van kaarsjes tijdens deze donkere dagen dus dit ga ik zeker onthouden! :-)

  21 december 2015 at 19:47
 • Leave a Reply