Mijn leven Reviews

Gezien bij Etos: Sleek make-up!

20150916_142559-1

Ah oké, dit is dus iets waar ik super enthousiast over ben! Eergisteren ging ik even langs de Etos om wat natuurlijke anti-stress pilletjes te kopen (geen idee of het werkt, maar het proberen waard) en zag een hele Sleek afdeling. Sleek, een merk dat ik normaal via internet kocht, is nu in een winkel te koop, maar een paar minuten hiervandaan!

De afgelopen twee jaar ben ik me steeds meer gaan interesseren in make-up. Op de middelbare school vond ik mascara en een beetje foundation wel genoeg, maar nu ik ouder word, merk ik dat ik echt blij kan worden van een nieuwe oogschaduw palette of bronzer. Op aanraden van een vriendin kocht ik daarom een tijd terug het palette Storm en de Face Form Trio van Sleek.

DSC_1799 (2)

Mijn – duidelijk – gebruikte palette (€10,49)

DSC_1784 (2)

Face Form Trio (€13,49)

Sleekmakeup

De bronzer en highlighter gebruik ik elke dag, maar de oogschaduw had ik er al lange tijd niet bij gepakt. Een kwestie van veel keuze, oeps! Zonde, want dit is nou echt een budget product dat mooi is én lang blijft zitten.

Daarom stond ik eergisteren – met een paar andere vrouwen – enthousiast voor de rekken. Helaas laat mijn budget het nu even niet toe, maar wanneer ik weer wat geld heb, ga ik zeker wat nieuws aanschaffen :)

De verkoopster vertelde dat Sleek op dit moment maar bij een paar Etos filialen te koop is. Heb jij het merk al bij de Etos zien liggen?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

38 Comments

 • Reply kelly

  Ik ken heel het merk niet, maar ben benieuwd of wij deze ook hier hebben. Ik kom regematig bij de Etos en zag wel dat het huismerk in een nieuw jasje gestoken is. Ik koop veel etos huismerk make-up. Jammer…misschien wel mooier uiterlijk, maar ook gelijk veel duurder..:(

  18 september 2015 at 07:07
  • Reply kim

   Het nieuwe jasje vind ik wel leuk, maar wat stom dat de prijs ook omhoog geschoten is! Dan maar wat liever wat minder mooie producten hè…

   18 september 2015 at 08:33
 • Reply debby

  Jaaaah bij ons op het winkelcentrum verkoopt een drogist ook Sleek.

  18 september 2015 at 07:15
 • Reply Mariëlle

  Ik zal ook eens gaan kijken dan, Sleek is zo leuk!

  18 september 2015 at 07:49
 • Reply Maaike

  Ik ga er binnenkort ook eens naar kijken! Lijkt me zo gaaf als dat merk zo dichtbij te koop is, haha <3

  18 september 2015 at 09:23
 • Reply Nesrin

  Ik ga kijken! Ik ken het merk Sleek wel maar heb nog geen Sleek producten. Ben benieuwd.

  18 september 2015 at 09:44
 • Reply Margo

  Heee good to know dit zeg! Ben dol op hun mooie makeupjes! Heb hele mooie blushes van Sleek! Vind het fijn dat het zo betaalbaar is.

  18 september 2015 at 09:47
 • Reply Annelies

  Ik ken het merkt niet, maar ik ben nu wel heel benieuwd geworden. Oh, ik ben zo nieuwsgierig van aard…. ;-)

  18 september 2015 at 10:47
 • Reply Lesley

  OEEEEE GAAF!! Ik was het laatst al heel enthousiast tegen gekomen bij V&D en heb toen een nieuw palet gekocht, Komt natuurlijk nog een review van. Dit is echt zo een mooi merk. Het pigment is echt top! Ga snel kijken of mijn etos het ook verkoopt. Thanks voor deze melding!

  18 september 2015 at 10:50
  • Reply kim

   Oeeeh dat wist ik niet! Ik ben benieuwd naar je review :)

   18 september 2015 at 23:01
 • Reply Femke

  Zo fijn, ik heb eigenlijk geen idee of ‘mijn’ Etos nu ook Sleek verkoopt.. Ik kocht dat ook altijd via internet haha!

  18 september 2015 at 10:57
  • Reply kim

   Hahah, ik noem winkels al snel ‘mijn winkels’ als ze hier in de buurt zijn!

   18 september 2015 at 23:01
 • Reply Nienke

  Oh tof! Ik heb nog nooit producten van Sleek gebruikt, maar ben er wel benieuwd naar. Ik ga komende week even kijken of ik het bij een Etos zie liggen.

  18 september 2015 at 12:32
 • Reply Nicole

  Oeh ik ga snel even kijken. Ze hebben toevallig pas de Etos hier verbouwd en verplaatst dus ik heb hoop haha.

  18 september 2015 at 13:37
  • Reply kim

   Ahh ik hoop met je mee! :)

   18 september 2015 at 23:01
 • Reply Saar

  Ik kom eigenlijk nooit bij de Etos. Mooi palette!

  18 september 2015 at 13:53
 • Reply Nina Simplynspecial

  Die van ons verkoopt het helaas niet :( bummer! Ik krijg het zo snel ook niet gevonden helaas. Ik wil graag een Sleepk blush <3

  18 september 2015 at 14:19
  • Reply kim

   Ah wat jammer! Ik kon er op internet helaas ook niet zoveel over vinden. Mijn Etos schijnt ook sowieso meerdere merken te verkopen die ze bij andere Etos(sen) niet hebben..

   19 september 2015 at 18:09
 • Reply Sandra

  Leuk dat de Etos het ook verkoopt nu! Kan heel goed begrijpen dat het handig is dat de Etos het nu ook verkoopt. :)

  18 september 2015 at 18:30
 • Reply Renske

  Ooh, leuk! Hier bij de dichtstbijzijnde Etos nog niets gezien. ;-)

  18 september 2015 at 19:08
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat tof, maar ik ga niet enthousiast worden. Ik bedoel, Ik woon wel nog steeds in Zeeland. MUA wordt ook nergens in Zeeland verkocht, dus ik verwacht dit hier ook niet. Wat ik jammer vind, want daardoor heb ik het nog steeds niet. Vind online bestellen zo lastig met zulke dingen

  18 september 2015 at 21:28
  • Reply kim

   Dat is dan wel balen inderdaad. Wat dat betreft heb ik het goed in Amsterdam. Al moet ik dat ze de meeste leuke winkels in het centrum hebben. Daarom was ik wel verbaasd dat ze Sleek verkochten in een Etos die niet in het centrum ligt!

   18 september 2015 at 23:03
 • Reply Elise

  Oh, geweldig! Het is steeds beter verkrijgbaar, zag het laatst inderdaad ook al bij een afrowinkel en een aantal filialen van de V&D

  18 september 2015 at 23:24
 • Reply Kaylee Roxanne

  Ik had zelfs nog nooit van het merk gehoord! En dat, dames en heren, is waarom ik nooit een carrière als beautyblogger na kan streven. Wel echt heel fijn als je zo enthousiast over een merk bent en het vervolgens vlakbij je huis verschijnt! Het staat je ook echt mooi, dus ik kan me voorstellen dat je als een kind in de snoepwinkel bent.

  En, werken de pilletjes? Of is dat nog te kort geleden om te kunnen zeggen?

  19 september 2015 at 12:02
  • Reply kim

   Haha, ik zou ook nooit een beauty blogger kunnen worden! Al vind ik het wel leuk er af en toe wat over te schrijven :)
   Ik ben er nog niet over uit… Je moet ze nemen wanneer je denkt veel spanning te krijgen. Dus maandag is het moment van de waarheid, vrees ik (drie uur lang bijles).

   19 september 2015 at 18:11
 • Reply Angelique

  Ik vind Sleek zooo’n fijn merk! Fijne producten heb je al van dit merk, ik had het oh so special palette.

  19 september 2015 at 15:42
 • Reply Lisa

  Waw. Etos breidt ook steeds meer uit zeg! Ik heb het bij mijne nog nooit gezien.

  19 september 2015 at 16:13
 • Reply Nathalie

  Ik hoop dat de Etos bij mij in de buurt ook sleek heeft.. Zou erg leuk zijn:)
  Liefs Nathalie

  19 september 2015 at 16:40
 • Reply Mandy

  Ohh wauw, ik wist dit helemaal niet! Bij ‘mijn’ Etos heb ik het nog niet gezien, maar misschien in de stad hier in de buurt. Ik hoop het :D

  19 september 2015 at 19:55
 • Reply Floor

  Ahhh, yess, Sleek<3

  19 september 2015 at 20:34
 • Reply Els

  Ik kende het merk eigenlijk nog niet. Zal binnenkort eens kijken bij de etos.

  20 september 2015 at 09:51
 • Reply Jenn

  Yeey, ik hoop dat ze ook bij de etos bij mij in de buurt verkocht worden!

  22 september 2015 at 09:38
 • Reply ItsCstyle

  Leuk artikel! Ik ben ook super blij dat Sleek nu ook beschikbaar is bij Etos, het merk is echt super goed (vind ik). Liefs

  23 september 2015 at 19:40
 • Reply sanne

  Ow ben enorme sleek fan heb al 15 paletten.
  Welle etos ben je geweest? Na deze vlog te lezen al 7 bezocht en nergens kennen ze het.

  En de v en d ook? Hebben alle v en d deze? Dank je wel alvast. Tof stukje weer. X

  18 november 2015 at 17:23
  • Reply kim

   Hoi Sanne! Wat vervelend dat je nergens Sleek kunt vinden. Ik heb Sleek bij de Etos op het Ecruplein in Amsterdam gezien (Pieter Calandlaan 212C). Dat ligt in de Aker. Op de V&D site kun je kijken welke filialen Sleek bij jou in de buurt verkopen :)

   19 november 2015 at 11:12
 • Reply sanne

  Ooops b en v zitten naast elkaar en uit enthousiasme verkeerd getypt… blog bedoel ik natuurlijk. X

  18 november 2015 at 17:24
 • Reply London

  Kan ik in amerdam kopen bij leise plein of niet waar heb jij gekocht

  13 februari 2016 at 00:41
  • Reply kim

   Op het Leidse plein weet ik het niet. Ik heb het bij de Etos op het Ecruplein (Pieter Calandlaan 212C) gekocht. Volgens mij stopt tram 1 daar!

   15 februari 2016 at 17:56

  Leave a Reply