Het belang van de schoen

Over het algemeen is het niet het eerste deel aan iemands outfit wat opvalt, de schoenen. Toch is het een cruciaal deel, als de schoenen niet leuk staan bij de rest van de outfit ziet het geheel er een stuk minder leuk en verzorgd uit. Dames zijn volgens het standaard beeld druk bezig met elk deel van de outfit en hebben wel honderden paren schoenen waar elke ochtend met zorg een paar van wordt verkozen om te matchen met de kledij. Bij heren is dit anders, ze lijken er minder op te letten en schieten maar snel in het paar instappers heren wat ze elke dag dragen zonder enige zorg.

Verschillende soorten heren schoenen

Bij herenschoenen lijkt het dan soms ook alsof er geen enkele variatie is. Jongeren dragen sneakers, volwassenen dragen een lak veterschoen, over het algemeen in de kleuren zwart of bruin. Dit beeld is echter incorrect. Er zijn nog zoveel meer soorten en kleuren voor de mannen te verkennen. Om te beginnen met de sneaker, er zijn sneakers in alle kleuren en stijlen. En naast sneakers en veterschoenen zijn er ook nog veel andere modellen schoenen. Zo zijn er instappers heren, gespschoenen, boots en ga zo maar door. In elk van deze modellen is ook nog veel meer variatie mogelijk dan alleen saaie, basis kleuren. het lijkt misschien soms een risico om een schoen te kopen die niet overal bij past, maar dit kan erg goed uitpakken.

Meer schoenen, meer stijl

Schoenen zijn dus een belangrijk deel van een outfit, zelfs al is het niet het eerste deel wat opvalt. Daarom is investeren in meer dan één paar schoenen ook een goede beslissing. Als de schoenen niet bij de outfit passen doet dit af aan het geheel. Een paar basic schoenen kan natuurlijk altijd, maar dit voegt niets toe en kan de outfit zelfs in zijn geheel saaier maken. De gewaagde soorten schoenen die niet overal bij passen, zijn ook juist de schoenen die de gekozen kleding voor de dag nog beter maken. Zo zie je er niet saai en kleurloos uit, maar indien goed gekozen, juist leuker en unieker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *