Favorieten Reviews

Horloges onder de 100 euro

esprit horloge

Herinner jij je je eerste horloge nog? Ik wel! Het had een lichtblauw leren bandje en een witte wijzerplaat met een vlindertje erop. Of ik toen al kon klok kijken, weet ik eigenlijk niet, maar ik vond het een geweldig ding. Vandaag de dag vind ik horloges nog steeds erg leuk. Ze zijn niet alleen handig (tijdens tentamens bijvoorbeeld), maar voegen ook nog wat extra’s aan een outfit toe. En aangezien we helaas niet allemaal een geldboompje in de tuin hebben, deel ik vandaag mijn favoriete horloges onder de 100 euro! 


Horloges onder de 100 euro – deel 1

horloges onder de 100 euro

Oké, dat eerste horloge is helemaal ‘Kim’. Ik heb een heeele lange tijd een Fossil horloge gedragen en daar doet hij mij ook meteen aan denken. Al moet ik zeggen dat ik deze wel een stuk mooier vind, dan die ik een hele tijd heb gedragen, haha. Een lichtblauw leren bandje met een wit/zilveren kast. Echt waar, ik vind hem prachtig! Neem ook eens een kijkje bij de betaalbare Fossil herenhorloges. Het is binnenkort Vaderdag (op mijn verjaardag!), dus wie weet zit daar wat bij :)

Nog een horloge met een blauwtint. Dit keer een wat stoerder model en een wat gewaagdere kleur. Swatch horloges zijn normaal gesproken niet helemaal mijn smaak, maar ik vind dit een hele mooie! Ook iets wat ik nog niet heb, dus dat is dan zo leuk om mee af te wisselen.

En als derde een roségoud dameshorloge op een smalle grijsleren band. Die kleurencombinatie vind ik werkelijk prachtig. Zelf draag ik nu sinds twee jaar een stalen DKNY horloge, dus op dit moment gaat mijn oog vooral uit naar leuke kleurencombinaties. Oh, en €69,95 in de sale – een fijn bedrag!


Horloges onder de 100 euro – deel 2

horloges onder de 100 euro

Jaaa, dit horloge heb ik zelf besteld! En ik ben er zo, zo, zo blij mee. Zoals ik net al schreef, droeg ik eigenlijk altijd mijn stalen – best wel dure – DKNY horloge, maar ik vind dit Esprit horloge nu eigenlijk leuker! Mijn polsen zijn nogal smal, maar ik hoefde er niet eens een gaatje bij te prikken – het paste precies! Het is ook gewoon fijn dat ik nu een beetje kan afwisselen. Ik had altijd in mijn hoofd dat horloges heel duur zijn, maar die €64,96 (in de sale) valt mij eigenlijk nog mee.

Een klassiek stalen dameshorloge op zwart leren band. Wat ik zo fijn vind aan dit soort horloges is dat ze gewoon overal bij passen! En een zwart leren bandje vind ik sowieso erg mooi. Het staat altijd zo elegant.

Tenslotte een Casio! Heel populair in blogland. Ik moet zeggen dat ik er eerst niets van moest hebben. Ik vond ze zelfs ronduit lelijk. Máár, zoals met zoveel dingen, begin ik ze steeds leuker te vinden! Bij meerdere mensen heb ik ze al omgezien en zo een retro horloge staat eigenlijk wel heel leuk! Dit is trouwens niet de enige variant, er zijn nog veel meer Casio dameshorloges.


Zo, dat waren mijn favoriete horloges onder de 100 euro, welke vind jij leukst? Ik mag jullie met de code kimdonz36165p vijf procent korting geven op een volgende aankoop. Alle beetjes helpen hè! :)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

22 Comments

 • Reply Elles

  Wat een mooie horloges zeg! Mijn voorkeur gaat altijd uit naar degenen met iets (rosé)gouds. Ik vind het zo chic staan!
  Liefs,
  Elles

  10 juni 2016 at 06:12
  • Reply kim

   De laatste tijd ben ik daar ook weg van :) Terwijl ik eerst altijd voor ‘zilver’ ging!

   10 juni 2016 at 22:01
 • Reply Darina

  Wow dat blauwe Swatch horloge is mooi!

  10 juni 2016 at 06:23
 • Reply Charelle

  Het horloge van Swatch vind ik het mooist van deze serie, maar je hebt een leuke collectie samengesteld zo! ^^

  10 juni 2016 at 07:57
 • Reply Lesley

  Het horloge wat je besteld hebt vind ik erg mooi! Ik hou vaak van wat grotere en bredere horloges. Heb nu altijd die van Guess om (verschillende soorten maar zijn wel een beetje soortgelijk)

  10 juni 2016 at 08:47
  • Reply kim

   Mijn andere is ook een stuk groter! Dit is dus wel even wennen :) Guess horloges vind ik altijd erg mooi, maar wel prijzig!

   10 juni 2016 at 22:02
   • Reply Lesley

    Ja dat snap ik! Ja ze zijn niet goedkoop. Naja die van mij heb ik wel altijd weer goedkoop op de kop getikt. De ene kocht ik in Amerika 3 jaar geleden, daar zijn ze echt stukken goedkoper en de andere op een veiling voor all in 60 euro. Ik zoek altijd net zo lang tot ik hem voor de prijs heb die ik wil haha

    11 juni 2016 at 07:06
 • Reply Annika

  Wat een mooie horloges! Die van Esprit zijn heel gaaf! :)

  10 juni 2016 at 09:46
 • Reply Sandra

  Dat horloge die je besteld hebt is tof! Gaaf model! Zelf vind ik de Casio horloges erg leuk, daarom draag ik er ook eentje hihi. Moet wel zeggen dat ik er niet aan wende dat ik de tijd kan zien op mijn horloge in plaats van op mijn telefoon. :’)

  10 juni 2016 at 12:49
  • Reply kim

   Bij jou vind ik hem dus ook leuk staan! Bij veel mensen trouwens. Tims broer had er laatst ook een gekocht, haha. Je ziet ze echt steeds meer!

   10 juni 2016 at 22:03
 • Reply Shannon Sheila

  Leuke horloges! Ik ben stiekem ook wel van de retro. Maar dan wel heel stiekem, want ik draag eigenlijk nooit horloges. Eerlijk is eerlijk ;) Ik gebruik gewoon mijn telefoon voor de tijd en heeeel af en toe, als ik dat niet vergeet, een horloge erbij.

  10 juni 2016 at 13:23
  • Reply kim

   Een horloge is ook niet alleen voor de tijd hè :D Haha, nee, ik begrijp wel wat je bedoelt. Ik merk dat ik vooral in de winter vaak horloges om heb. In de zomer laat ik ze vaak liggen. Is ook niet zo mooi een witte plek waar je horloge zat.

   10 juni 2016 at 22:04
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Helaas kan ik geen horloge dragen, mijn huid gaay ervan irriteren. Zelf vind ik de Cluse horloges die mijn vriendinnen hebben wel heel erg mooi.

  10 juni 2016 at 16:34
 • Reply Laura

  Mooie horloges! Ik vond casio ook eerst altijd heel lelijk maar begin ze steeds leuker te vinden, grappig hoe dat werkt.

  11 juni 2016 at 14:37
 • Reply samanthvanderleest.nl

  Heel leuk om te zien! Echt best leuke horloges voor die prijs.
  Liefs, Sam

  11 juni 2016 at 18:52
 • Reply Melike

  Hele mooie horloge opties. Ik wil eerlijk gezegd nog het liefst een Casio. Ik weet het, het is heel cliche;) Je blog is trouwens verandert of niet! Ik vind heel mooi geworden, zo is hij net even wat overzichtelijker!

  11 juni 2016 at 20:45
  • Reply kim

   Ze zijn wel lekker voordelig en staan je vast goed! :)
   Hé wat leuk dat het je opvalt! De afgelopen uren heb ik aan mijn lay-out lopen sleutelen, haha!

   11 juni 2016 at 20:52
 • Reply Nesrin

  Ik vind zo een Casio horloge nog altijd leuk. Ik ben heel saai en draag elke dag hetzelfde horloge. Ik zou vaker moeten afwisselen.

  11 juni 2016 at 21:37
 • Reply Marsha

  Die van Esprit vind ik wel erg mooi! Over het algemeen draag ik niet echt vaak horloges. Mijn telefoon is aan mijn hand vergroeit haha -x-

  12 juni 2016 at 11:30
 • Reply Renske

  Wauwie! Dat horloge van Fossil is echt heel gaaf! Hij lijkt wel een beetje op jouw Esprit horloge, haha. Ik word hier hebberig van. :’)

  12 juni 2016 at 12:49
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Mooie horloges, ik draag eigenlijk nooit een horloge :o Toch zou ik er wel graag één van Cluse willen

  14 juni 2016 at 14:20
 • Leave a Reply