Mijn leven

I Love Summer Tag

i love summer

Een tijdje geleden werd ik door Amy getagd om de I love Summer Tag in te vullen. Een Tag verzonnen door The Life Factory. Hoewel de zomer al een tijdje aan de gang is, wilde ik hem graag nog invullen. Met dit mooie weer is bij mij het zomergevoel namelijk weer helemaal terug :-)


Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Bananen schepijs met spikkeltjes! Zo yum, en al veel te lang niet gegeten! Verder maak je me ook érg blij met Ben & Jerry Cookie Dough. Laat ik jullie ook maar meteen vertellen waar ik niet van houd: chocolade schepijs. Dat krijg ik echt niet weg, haha! 

Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?

In de zomer zie je mij vooral in blousejes en korte broekjes met sandalen eronder. Of slippers. Naar het strand of zwembad draag ik het liefst een jurkje. Lekker luchtig en gemakkelijk.

DSC_0980 (2)

Wat is je favoriete zomerse drankje?

De laatste tijd probeer ik weleens alcoholische drankjes uit, maar ik vind het nog steeds niet zo lekker. En aangezien snel-dronken-worden-tijdens-feestjes niet meer tot een van mijn doelen behoort (wat word ik oud hè?), drink ik het ook nauwelijks.
Wat ik wel lekker vind? De ijskoffies van de MAC Donalds! Of simpele ijsthee. Water doet het trouwens ook goed, wanneer het echt heel warm is.

Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?

Zonnen en zwemmen! Daar maak je mij echt gelukkig mee. Een zwembad, blauwe lucht & zon en een goed boek. Dan ben ik een gelukkig mens.

Turkije, 2012

Turkije, 2012

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Van alles een beetje. Een beetje foundation, een beetje bronzer, een beetje oogschaduw, een beetje wenkbrauwpoeder en meestal toch wel veel waterproof mascara.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Dat zijn er eigenlijk meerdere! Vooral nummers die me aan ‘vroeger’ doen denken.


Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Barbecue! Pizza blijft ook altijd een favoriet, maar zodra je voor het eerst kunt barbecueën, voelt het wel echt als zomer. Wat vind ik het lekkerst met barbecueën? Stokbrood met kruidenboter. Lekker makkelijk hè?

Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?

Deze zomer vond ik het leuk om zelf afbeeldingen te maken. Eerst tekeningetjes maken, deze inscannen en vervolgens met Photoshop inkleuren.

Zomer is fijn

Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Sun van Schizeido was een favoriet. En White Musk van The Bodyshop.

Welke plannen heb je voor de zomer?

Echt specifieke plannen had/heb ik niet. Wat ik fijn vind, is zo vaak mogelijk dagjes weg te gaan. Naar een andere stad of ‘gewoon’ in Amsterdam. Er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken. Verder wil ik wat vaker fietsen en heb ik over anderhalve week een hertentamen. Dat wordt dus even stampen en daarna heb ik nog twee weekjes vrij!

De meiden die ik tag zijn Renske, Angelique en Rianne! Voel je vrij om de tag wel óf niet in te vullen :)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

20 Comments

 • Reply Ariane

  Haha, voor stokbrood met kruidenboter heb je niet eens een barbecue nodig! Maar ik vind dat ook het lekkerste van barbecuen hoor, ik hou sowieso niet veel van vlees.
  Leuke tag!

  7 augustus 2015 at 08:27
  • Reply Kim

   Nee klopt en toch eet ik het bijna nooit zonder barbecue. Eigenlijk zonde, maar zo blijft het wel speciaal :)

   7 augustus 2015 at 20:57
 • Reply Femke

  Yeahhh Sean Paul hahaha! Leuk :-)! Bananenijs is zo lekker, yummy!

  7 augustus 2015 at 08:47
 • Reply Dina

  Wat is zijn al die kleine tekeningetjes leuk gelukt zeg, heel mooi gedaan! Sean Paul vond ik vroeger ook altijd heel erg leuk, maar ik vraag me nog steeds altijd af wat die gast nou allemaal zegt in zijn liedjes. :P Oh meeeen, en Beenie Man.. Ik was deze muziek gewoon echt al helemaal vergeten.

  7 augustus 2015 at 08:58
  • Reply Kim

   Hahha vaak wil je ook helemaal niet weten wat hij zegt volgens mij! En bij Beenie man al helemaal niet :p

   7 augustus 2015 at 20:58
 • Reply Ysanne

  Mmm ja de ijskoffie bij de Mac is inderdaad heel lekker :) leuke tag!

  7 augustus 2015 at 09:25
 • Reply Margo

  Chocolade ijs niet wegkrijgen? WAT IS DIT NOU :D Haha, grapje. Ik vind je illustraties zo mooi! Keep going :)

  7 augustus 2015 at 09:53
 • Reply creabeaatje34

  Leuke tag en leuk ingevuld meid! :D

  7 augustus 2015 at 10:00
 • Reply Rianne

  Haha ik ben bij een bbq ook altijd degene die vooral de stokbroodjes met smeersels wegvreet! :D Leuke dat je me getagd hebt, ik ga ‘m doen!

  7 augustus 2015 at 11:23
  • Reply Kim

   Ik ben benieuwd naar jouw invullingen :)

   7 augustus 2015 at 20:58
 • Reply Kim

  Ik vind jou tekeningetjes zo onwijs leuk! :)

  7 augustus 2015 at 11:45
 • Reply Anne-Sterre

  Stokbrood met kruidenboter, absoluut. Die muziekjes was ik gewoon totaal vergeten haha

  7 augustus 2015 at 11:52
 • Reply Sandra

  Die tekeningetjes zijn goed gelukt zeg, leuk! En stokbrood bij de bbq is gewoon een van de beste dingen ja, haha.

  7 augustus 2015 at 13:21
 • Reply Nicole

  Hele leuke tag. Super leuk ingevuld!

  7 augustus 2015 at 13:42
 • Reply Renske

  Sean Paul! Jeugdsentiment, haha. Super leuke TAG. :) En bedankt voor het taggen. Deze komt zeker terug op mijn blog. Hij is leuk. Net als jouw tekeningetjes. Heel tof gedaan!

  7 augustus 2015 at 17:25
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik ga deze tag ook nog invullen, vind ‘m leuk! Die afbeelding is echt supergoed gedaan :) Ik vind ‘m echt tof! Heb je weleens Liefmans gedronken, en dan met veel ijs? Dat is echt super lekker, en niet te sterk!

  7 augustus 2015 at 19:42
  • Reply Kim

   Jaa heerlijk hè die vragen met het lekkere weer :)
   Liefmans kende ik niet, maar heb net even gegoogeld! Als het naar bier smaakt, lus ik het helaas helemaal niet! Mijn moeder komt vaker met bijvoorbeeld Radlers aan en voor mij zijn die mixjes zelfs vaak nog te overheersend haha.

   7 augustus 2015 at 21:00
 • Reply Nina Simplynspecial

  Liefmans wordt min of meer gezien als bier, maar het smaakt naar mijn mening absoluut niet naar bier. Dat lus ik namelijk zelf ook niet hihi. Ik zou zeggen, probeer eens een flesje. Het is lekker fruitig en lichtzoet. Radlers vind ik ‘bieriger’ (is dat een woord haha) dan Liefmans!

  7 augustus 2015 at 21:55
 • Reply All About Bertina

  Hele mooie foto’s heb je gebruikt.
  Ik snap niet hoe je niet kunt houden van chocolade ijs.
  Hele leuke antwoorden, leuk artikel om te lezen.

  8 augustus 2015 at 20:01
 • Reply Angelique

  Wat een leuke sandalen! Gaaf die kleur. Leuk ingevulde tag, bedankt voor het doorgeven :)

  10 augustus 2015 at 12:13
 • Leave a Reply