Mijn leven

I Wish TAG

i wish

Gisteren werd ik door Deisy getagd de I Wish TAG in te vullen. Een tag waarbij er geen angsten zijn en dromen mag! Heerlijk toch? Benieuwd welke superpower ik zou willen hebben, welke angst ik weg zou willen nemen en wie ik getagd heb? Lees dan snel verder!


Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Het klinkt misschien gek – met mijn studie Bedrijfskunde – maar zoals ik al een keer heb aangegeven, zou ik graag een beroep willen uitoefenen waarbij ik mensen help. Niet in de psychische zorg, want dat lijkt me erg heftig, maar meer iets richting counseling. Of studieadviseur. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik een Master Human Resource Management ga doen of iets richting Counseling.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Dat is een makkelijke: een huis! Voor mij – als 23-jarige studente – is elk huis dat groter is dan 40 m2, in Amsterdam staat en geen ongedierte heeft al superoverdeven luxe, haha. Momenteel woon ik nog bij mij ouders, want de woningen hier zijn voor mij niet betaalbaar. Bovendien ga ik er alleen maar op achteruit als ik nu uit huis ga. Mijn vriend heeft nu gelukkig zijn Bachelor én waarschijnlijk Master gehaald, dus we hopen over een jaartje samen te kunnen wonen.

Zouden we wel een appartement hebben? Dan zou ik héél graag een strandhuisje willen. Hallo, hoe leuk zou dat zijn!?

DSC_1077

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Kijk, deze vraag vind ik wel lastig. Ik kijk vooral van die lugubere series, zoals Hannibal, Game of Thrones en Pretty Little Liars en uit die wereldjes wil ik zo ver mogelijk vandaan blijven!

Ik weet niet of veel mensen de serie (nog) kennen, maar ik kies dan voor Summer uit The OC. Tien jaar geleden was ik verslaafd aan die serie en sinds een paar maanden kijk ik alle afleveringen weer terug :-). Shoppen, in het zwembad chillen, feestjes en strand. Ja dat zou me wel bevallen!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Naar huis! Stom hè? Het zou mijn angsten zóveel minder maken, wanneer ik zou weten dat ik elk moment naar huis zou kunnen en er binnen een paar seconden zou zijn! Dat zou voor mij de drempel ook lager maken om ergens naartoe te gaan waar ik het niet zo goed ken.

nelson mandela quote

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Eigenlijk kan ik alles eten zonder dik te worden. Nu ik op een normaal gewicht zit, vind ik dat heerlijk, maar toen ik nog ondergewicht had, niet. Wanneer ik alles zou kunnen eten zonder misselijk te worden? Dan zou dat pizza zijn. Shoarmapizza met knoflooksaus, YUM!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Mijn angst om me slecht te voelen – en de bijbehorende fobie. Toevallig had ik het er gisteren met de studieadviseur nog over. De meeste mensen vinden het niet fijn om zich slecht te voelen (bijvoorbeeld misselijk, duizelig of grieperig), maar ik ben er echt báng voor. Ik zit erover na te denken om een cursus Mindfulness te doen, zodat ik alles hopelijk wat gemakkelijker kan accepteren.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Teleporteren. Dat vond ik wel een hele goede! Als ik mezelf nou ook nog eens naar andere plekken zou kunnen teleporteren, zou het helemaal ideaal zijn. De hele wereld over, in een oogwenk :-)!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Er zijn drie bands/artiesten die ik heel graag live wil zien en dat zijn Bruce Springsteen, Guns N Roses en The Beatles. Het zou toch wel heel mooi zijn als John Lennon en George Harrison voor mij uit de dood zouden willen opstaan en een privé concert zouden geven?

Artiesten die ik wél al o.a. live heb gezien: Bob Dylan (2x), Sean Paul en Trey Songz. Dat zijn er niet veel, maar was wel erg leuk!

beatles-1600x1200
Bron

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Eén dier maar? Dat vind ik een rot vraag. Het liefst woon ik in een dierentuin! Maar als ik er nu even eentje maar mag kiezen, kies ik voor een ezel!

ezels

Deze mooie TAG is bedacht door Olga en moet natuurlijk worden doorgegeven. Ik tag Carlijn, Sandra en Kaylee! Geheel vrijblijvend natuurlijk ;-)

Welke superpower zou jij willen hebben?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

28 Comments

 • Reply Creabeaatje34

  Wat een leuke tag en leuk ingevuld :D

  21 juli 2015 at 08:59
 • Reply Mylou

  Leuke tag! Ik heb hem met plezier gelezen :)

  21 juli 2015 at 09:55
 • Reply Ariane

  Leuke antwoorden! Moeilijk om uit één dier te kiezen hoor…

  21 juli 2015 at 10:02
 • Reply Kim

  Leuk om te lezen. :) Heb ik toch nog weer nieuwe dingen over je geleerd, haha.

  Bieden ze bij jou in de buurt een cursus Mindfulness aan? Je hebt het er al eerder over gehad en als je denkt dat het je kan helpen… Waarom dan niet proberen? :)

  21 juli 2015 at 10:07
  • Reply Kim

   Dat denk ik wel! Maar ik ga het eerst online uitproberen. Wilde een abonnement nemen op Psychologie Magazine en daarbij bieden ze ook een online cursus Mindfulness aan. Ben benieuwd!

   21 juli 2015 at 10:11
 • Reply Maaike

  Hahah een ezel zou ik ook wel graag willen hebben, lijken me hele lieve dieren. Leuk ingevuld, deze tag!

  21 juli 2015 at 10:11
 • Reply Norine

  Wat een ontzettend leuk geschreven tagliatelle en originele antwoorden! Heel leuk!

  21 juli 2015 at 10:36
 • Reply Ysanne

  Oeh ja doe mij ook maar zo’n strandhuisje. Studieadviseur lijkt mij ook altijd al een leuk beroep :) Leuke tag!

  21 juli 2015 at 10:43
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Leuke tag!! Een strandhuisje lijkt mij dus drie keer niks, haha. De hele dag door het hele huis zand heen hebben is niks voor mij. De locatie is overigens wel geweldig. :)

  21 juli 2015 at 11:46
  • Reply Kim

   Ja, maar niet om te wonen hè! Een strandhuisje als extra huisje, voor als het lekker weer is :)

   22 juli 2015 at 19:20
 • Reply Sandra

  Ahh een strandhuisje lijkt me ook wel fijn, maar dan wel op een rustig plekje. Het nadeel is wel dat het 9 van de 10 keer stuift op strand… Hmm, dat moet je dan maar voor lief nemen! Leuke antwoorden heb je gegeven Kim. :) Haha, ik moest net echt even lachen. We hebben gewoon elkaar getagd op dezelfde dag!

  21 juli 2015 at 12:28
  • Reply Kim

   Ja klopt, maar ik zou het alleen als extra huisje willen :) En dat je daar dan misschien één nachtje slaapt als het lekker weer is. En verder lekker chillen op het strand!
   Hahaha, ja ik ook! Lekker toevallig weer.

   22 juli 2015 at 19:21
 • Reply Femke

  Leuke tag om te lezen :-)! Zelf heb ik hem een tijdje geleden ook gevuld.. :-)!

  21 juli 2015 at 13:08
 • Reply Kaylee Roxanne

  Leuk ingevuld en ook hele leuke vragen! Een ezel is wel een heel origineel diertje, schattig ook. En nee, met Hannibal zou ik ook geen kopje thee willen drinken (en al helemaal geen hapje willen eten!).

  21 juli 2015 at 13:14
 • Reply Rianne

  Leuke vragen (en antwoorden)! :D

  21 juli 2015 at 13:53
 • Reply Delphine

  Leuke eerlijke tag! Teleporteren zou wel geweldig zijn ja!

  21 juli 2015 at 14:40
 • Reply Sas

  Erg leuke antwoorden heb je gegeven op de vragen. Met plezier gelezen :-)

  21 juli 2015 at 15:23
 • Reply Nesrin

  Mooi ingevuld Kim. En in elk huis groter dan 40m2 ;-) zonder ongedierte haha.

  21 juli 2015 at 17:12
 • Reply Dina

  Aaaah dit is zo’n leuke TAG om te lezen! Leuk dat je ‘m hebt ingevuld. :D

  21 juli 2015 at 20:27
 • Reply Nina Simplynspecial

  Hele leuke tag :) Een ezel lijkt me ook wel wat! En een strandhuisje, yes please. Hoe heerlijk is dat?!

  21 juli 2015 at 20:58
 • Reply Natascha - Pixel Purrfect

  Leuke tag! Ja een huisje kopen is echt zo ontzettend duur :-( daarom huren we momenteel helaas…

  21 juli 2015 at 22:14
 • Reply Elfi

  Omg ja, een ruim huis in Amsterdam zonder ongedierte. Amen!

  21 juli 2015 at 22:36
 • Reply marjolein

  Super leuk heb je deze tag ingevuld. Ik zou ook echt een huis kopen! x

  22 juli 2015 at 06:20
 • Reply Monique | WritingMonique

  Heel leuk om te lezen. Wij zijn momenteel aan het zoeken naar een huisje maar het is inderdaad ontzettend duur.

  22 juli 2015 at 08:28
 • Reply Saar

  Leuke tag! En pizza met knoflooksaus, hmmmm!

  22 juli 2015 at 11:16
 • Reply Margo

  Wat leuk om je zo beter te leren kennen. The OC, wow, that takes me back. Altijd inderdaad de favoriete wereld om te willen zijn ;)

  22 juli 2015 at 12:38
 • Reply Martine

  Wat een leuke tag en zoooo schattig, die foto’s met de ezel! <3

  22 juli 2015 at 16:42
 • Reply Deisy

  Ik had gisteren je leuke invulling al gelezen hiHi, maar helemaal vergeten te reageren #oeps! Oeeeh summer van the oc vond ik vroeger ook altijd zo’n leuk karakter. Ik hoop trouwens echt dat je die cursus mindfullness gaat doen: wellicht dat het je gaat helpen. Je verdient namelijk om van die fobie af te komen meis, je bent zo’n prachtig persoon namelijk. X

  22 juli 2015 at 20:48
 • Leave a Reply