Bloggen Mijn leven

Ik heb een zwak voor Blog Trends

DSC_0377 (4)

Bloggen is niet alleen leuk, maar je leert er ook een hoop van! Met name over producten die je echt moet hebben. Nu staat dat er natuurlijk niet zo expliciet, maar dat is wel hoe mijn brein werkt. Zodra er allemaal bloggers enthousiast over iets schrijven, begint het bij mij te kriebelen. Dat wil ik ook!

Welke trends heb ik dankzij het bloggen ontdekt?

Washi Tape

Hier had ik een paar maanden geleden dus nog nooit van gehoord! Nu geef ik toe dat ik ook niet heel creatief ben aangelegd. Of nou ja, ik deed gewoon weinig creatieve dingen.
En nu ik blog wil ik daar toch verandering in brengen! Ik zit er zelfs over na te denken om ook zo een mooie planning te maken met behulp van washi tape, zoals ik veel bloggers zie doen!

Edit: Hier ben ik ondertussen mee aan de slag gegaan.

DSC_0385 (2)

MAC Lipsticks

Een paar jaar geleden volgde ik een Amerikaanse Vlogger. Het moment dat ik voor het eerst kennis maakte met MAC. Dit meisje had een kast vol met MAC lipsticks. Ja, echt. In die tijd was ik nog niet zoveel met make-up bezig, dus kon ik me goed inhouden. Maar nu ik steeds vaker van alles en nog wat op mijn gezicht smeer, ging ik toch overstag. Mijn eerste drie MAC lipsticks zijn een feit!

Hoelahoepen

Hoelahoepen deed ik al toen ik klein was. Niet voor de strakke buik, de goede conditie of smalle taille, maar gewoon omdat ik het leuk vond. Aangezien sporten en ik niet zo goed samengaan, leek het me fijn om weer te beginnen met hoelahoepen! Eerst ging ik een weekje hoepelen met een oude kinderhoepel (super leuk!). En voor mijn verjaardag vroeg ik een sporthoepel (minder leuk!). Pfff, in het begin deed het flink pijn. Ik moet nog even inkomen, maar in de zomervakantie wil ik het elke dag doen!

Lush

Een merk dat je op veel blogjes ziet verschijnen, maar ik nog nooit heb uitgeprobeerd. Eerlijk gezegd vind ik het ook allemaal erg prijzig. Maar ik geef toe, benieuwd ben ik wel! Wie weet koop ik mijn eerste product van verjaardag geld!

Smoothies

Heel mooi al die foto’s (en vast ook heel lekker!), maar vinden jullie het niet vervelend om die blender elke dag weer schoon te maken? Mijn blender heb ik al járen niet gebruikt. Ik weet nog dat ik er maanden om zeurde en toen ik er eenmaal één kreeg, heb ik hem na twee mislukte smoothies weer weggelegd en hem er nooit meer bij gepakt!
Nu wil ik graag aan mijn luiheid werken, dus wie weet pak ik hem binnenkort weer uit de kast :-)

Aan welke ‘blogtrends’ doe jij mee?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

47 Comments

 • Reply Esther

  Ah wat leuk hihi! Washi tape is zo leuk om te hebben maar ook echt om er mee te knutselen en frutselen :) Hoelahoepen is bij mij ook door gekomen, maar vind de meeste stiekem toch wel duur hihi. Liefs

  5 juli 2015 at 08:27
 • Reply britta

  Leuk artikel! Ik doe eigenlijk aan weinig trends mee als ik er zo over nadenk. Vaak vind ik dingen wel leuk, maar denk ik dat het niet wat voor mij is of dat ik het niet kan. Daarnaast heb ik ook geen blog waar ik over deze onderwerpen praat, dus is er voor mij wat minder reden om mee te doen.

  5 juli 2015 at 09:05
 • Reply Kaylee Roxanne

  Haha I feel you. Als ik iets vaker dan 2x voorbij zie komen moet ik het ook hebben. Vooral de hoepeltrend trok me eerst niet, en nu roep ik non-stop hoe graag ik een hoepel wil.

  5 juli 2015 at 09:48
 • Reply Rianne

  Sinds ik bij zoveel mensen washi tape zie, krijg ik ook echt zin om het te kopen en zo’n fancy planner te maken! Maar volgens mij ben ik daar niet creatief genoeg voor haha! Misschien dat ik het gewoon een keer moet proberen, al die kleurtjes en printjes zijn wel heel leuk ja!

  5 juli 2015 at 09:53
 • Reply Ysanne

  Haha ja heel herkenbaar lijstje. Smoothies drink ik ook veel vaker (ik zie in verband met spended time online haha). En denk dat het ook heel erg voor Mac geldt bij mij. Grappig eigenlijk.

  5 juli 2015 at 09:56
 • Reply Sharon

  Wat een leuk artikel dit! Heel herkenbaar haha

  5 juli 2015 at 09:57
 • Reply Maaike

  Haha leuk artikel zeg! Ik moet zeggen dat ik me ook nog aardig in hou. MAC heb ik nog nooit aangeschaft, maar ga ik zeker een keertje doen. Daarnaast heb ik al wel Victoria’s Secret producten aangeschaft, omdat ik ze vaak voorbij zag komen. Ook de lipsticks van Gosh, daar ben ik voor gevallen, maar dat was niet echt een blogtrend haha

  5 juli 2015 at 10:30
 • Reply Nesrin

  I feel you Kim ;-)

  Hoelahoepen is echt heel leuk enne Lush heeft echt lekkere producten.

  5 juli 2015 at 10:45
 • Reply Femke

  Ik doe eigenlijk niet zo mee aan blogtrends maar vind ze wel leuk om te lezen! De enige blogtrend waar ik benieuwd naar ben is hoelahoepen haha! Smoothies maak ik al vaak, washi tape vind ik leuk maar is mij te druk. Lush vind ik heerlijk, er zit alleen geen winkel bij mij in de buurt en ik vind het best een beetje prijzig :-)!
  Mooie layout heb je meis!

  5 juli 2015 at 10:46
 • Reply Sas

  Ik heb eigenlijk juist wat tegen blogtrends.. Ik doe daar dus dan eigenwijs niet aan mee, of doe dingen later.

  5 juli 2015 at 10:56
 • Reply Kim

  Hahaha, Kim, ik moet het weer eens met je eens zijn. Dit is echt alsof ik het heb geschreven. Zelfs die MAC lipsticks. En ik draag niet eens make up!!! Hahaha!

  5 juli 2015 at 11:27
 • Reply Manon

  Zo makkelijk ging ik dus ook mee in de washitape hype! Dat pro healthy lifestyle is ook wel een beetje op mij overgeslagen (schrijf ik, lurkend aan aardbeienwater, hihi)

  5 juli 2015 at 12:32
 • Reply Nina Simplynspecial

  Leuk artikel ;) Herkenbaar ook! MAC is ook echt ‘de ontdekking’ sinds ik blog hihi. Lush zeker proberen ;) Het is inderdaad prijzig, maar het meeste is het zeker waard wat mij betreft.

  5 juli 2015 at 15:19
 • Reply Inge

  Ik ben meestal niet zo van de trends, maar de hoelahoop is toch wel iets dat op mijn lijstje staat. Niet omdat iedereen hem heeft of ‘om te hebben’ maar om er ook iets mee te gaan doen.
  Ondanks dat ik Lush echt heel erg tof vind, koop ik er niet zo heel vaak dingen. Gewoon, omdat ik niet heel vaak van dat soort beauty/body producten koop :)

  5 juli 2015 at 19:39
 • Reply Esmeralda

  Ik heb een tijdje washi tape gebruikt om m’n papieren agenda op te fleuren maar sinds ik m’n iPhone 6 als agenda gebruik heb ik die washi tape niet meer aangeraakt. Wel maak ik bijna elke dag smoothies <3

  5 juli 2015 at 20:24
 • Reply Eef

  Leuk! Moet zeggen dat ik Washi tape ook steeds leuker begin te vinden. M’n blender gooi ik eigenlijk altijd in de vaatwasser als ik ‘m heb gebruikt hierdoor vind ik het schoonmaken niet echt vervelend en een lekkere smoothie maakt het schoonmaken waard ;)

  6 juli 2015 at 07:36
 • Reply Laura

  Ik word altijd hebberig van nagellakjes en zo. En verder smoothies en hardlopen, maar dat laatste kan niet meer vanwege kapotte knieën :(

  6 juli 2015 at 11:27
 • Reply sammie

  Hihi, ja door bloggen en blogjes lezen kom je veel leuke dingen tegen. Iets wat ik vaak zie maar helemaal niet wil hebben zijn de lush producten. Washi tape had ik al voordat ik begon met bloggen maar wist helemaal niet dat het zo’n hype was :)

  6 juli 2015 at 11:37
 • Reply Emily Lotus

  Haha ja, heel herkenbaar!
  Over de smoothies trouwens: als je een magic bullet koopt, kan je daar ook smoothies mee maken. En dat is echt veel makkelijker schoonmaken dan zo’n grote onhandige blender. Enige nadeel is dat je maar één grote smoothie per keer kan maken, of twee normale.

  6 juli 2015 at 11:59
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Ik ben nooit zo van de trends. Gelukkig maar, bespaart me volgens mij een hoop geld, haha!

  6 juli 2015 at 12:18
 • Reply Northflix

  Haha, wat herkenbaar! Maar het bespaart me ook geld, want soms wil ik iets en blijkt het een flut product te zijn.

  6 juli 2015 at 13:26
 • Reply lin mommysworld

  Haha hier wil ik ook altijd alles proberen! Leuke blog!!

  6 juli 2015 at 13:38
 • Reply Saar

  Oooh heel herkenbaar. Ik ben totaal geen beautymeisje maar weet vaak wel heel veel van beautytips etc. Puur door de blogs die ik lees. Daarnaast heb ik ook veel te veel washitape, kom ik graag bij de Lush en Primark en ben ik dol op nagellakjes!

  6 juli 2015 at 14:02
 • Reply Kim | lifeisanadventure

  Leuk artikel! Ik doe zover ik weet niet zoveel met trends mee, haha. Wat die smoothies betreft, blender in de vaatwasser als je die hebt ;) Hoef je ook niet af te wassen

  6 juli 2015 at 14:18
 • Reply Tineke

  Haha! Heel erg herkenbaar, vooral de Mac lipsticks en Lush! Ik vind trouwens dat je een hele leuke blog hebt en ben je meteen gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  6 juli 2015 at 14:37
 • Reply Lena

  Washi tape heb ik vooral via Youtube ontdekt, maar Mac lipstick en smoothies? Jep, daar doe ik ook aan mee haha. Alleen aan Lush doe ik net zoals jij nog niet mee, maar wie weet ooit ;)
  Trouwens, nog zo’n trend: Tony’s Chocolonely. Eerst begreep ik echt niet waar de hype om ging, maar ik kocht onlangs de reep met zeezout en karamel en OMG hoe lekker is die!!!
  Je hebt trouwens een super mooie lay-out/theme ;)
  x

  6 juli 2015 at 14:48
 • Reply Bianca

  Haha hetzelfde hier met de hoepel, ik heb ook een hekel aan sport en ben begonnen met hoepelen maar het doet echt wel pijn zeg! De andere trends volg ik niet :)

  6 juli 2015 at 15:35
 • Reply Lisa

  Ik ben ook blij dat ik via het bloggen veel trends leerde kennen. Ik heb heel veel dingen te danken aan bloggen. Alleen hoolahoopen is niet mijn ding.

  6 juli 2015 at 16:02
 • Reply robin

  ik heb precies hetzelfde haha! ken Lush ook alleen maar door blogland en MAC kende ik wel maar wist niet echt wat het eerst was.. nu ben ik hooked. ><; geef veel te veel geld aan MAC en Lush uit, lol.

  6 juli 2015 at 17:03
 • Reply marjolein

  Het is ook niet zo raar dat je er hebberig van wordt, denk dat bijna iedere blogger daar last van heeft haha x

  6 juli 2015 at 20:29
 • Reply Renate

  Leuk artikel! Ik heb eigenlijk nooit over na gedacht welke blog trends ik ook na doe. Ik weet wel dat ik niet zo snel geïnteresseerd ben om iets na te doen, maar er zijn vast enorm veel make-up merken die ik heb leren kennen door het bloggen!

  6 juli 2015 at 21:26
 • Reply Els

  Haha, herkenbaar. Vooral die eerste van de washitape. Ik maak ook mijn planning met washitape :-). Lush ken ik eigenlijk alleen van blogger. Wil je dat binnenkort eens cadeau doen, maar het is zo duur :-(.

  6 juli 2015 at 21:31
 • Reply debby

  Nu ik niet meer blog op mijn oude blog over beauty en nu een persoonlijke blog heb over gelukkig zijn merk ik dat ik minder met de trends meega. 1 wel namelijk die washitape.

  7 juli 2015 at 07:35
 • Reply Monique | WritingMonique

  Wat een leuk artikel! Heel herkenbaar; vooral de smoothies en hoelahoepen zijn nu overal haha!

  7 juli 2015 at 08:23
 • Reply Ysanne

  Haha wat een tof artikel! Ik herken dit heel erg. Voor mij zijn het vooral de MAC lipstiften die ik door blogland heb leren kennen. Iets minder voor de portemonnee maar ik ben er heeel blij mee :)

  7 juli 2015 at 10:02
 • Reply Mariëlle

  haha wat grappig, ik herken mijzelf hier ook heel erg in. Door het bloggen ben ik ook aan MAC geraakt en sinds kort ook het plannen mét washi tape!

  7 juli 2015 at 11:13
 • Reply Case van den Dungen

  Leuk artikel! En lekker crea bea! Als ik creatief wil beginnen is het alleen maar een bende in huis haha.
  Ik hou het bij Nail Art.

  Liefs
  http://www.beautycase4u.nl

  7 juli 2015 at 11:39
 • Reply Wendy

  Zo ontzettend herkenbaar. Ik heb echt een doos vol met washi tapes, vorig jaar zomer (tijdens mijn vakantie) leefde ik op groene smoothies en ik baal als een stekker dat ik geen bad heb, want ik wil ook de bathbombs en bubblebars van Lush proberen.

  7 juli 2015 at 13:22
 • Reply kelly

  hahahah….wat een leuk bericht!..Maar uhh..nee ben hier niet gevoelig voor. Gelukkig maar, want heb al een groot gat in mijn hand.

  7 juli 2015 at 13:31
 • Reply Manon

  Ik moet er zelf nog mijn draai er een beetje in vinden als beginnende blogger, sommige dingen vindt ik nog wel erg lastig! Maar ja, ik heb ook dat washi tape gekocht om een mooi blognotitie boekje te maken hihi!
  Verder krijg ik de neiging om overal foto’s van te maken haha!

  7 juli 2015 at 15:44
 • Reply Ina

  Leuk artikel, niet te vergeten de moleskine notitieboekjes!

  7 juli 2015 at 16:08
 • Reply We Are Travellers

  Hoelahoepen en smoothies haha leuk! Deed ik vroeger ook al & smoothies zijn inderdaad altijd lekker!

  7 juli 2015 at 17:46
 • Reply Jantine

  Washi-tapes heb ik ook, eigenlijk al voordat ik veel blogs ging lezen. Ik heb een tijd best actief aan postcrossing gedaan, en de postcrossers waren eerst met verleiden haha. Een trend waar ik nu dus ook zeker aan meedoe is kaartjes aan de muur hangen met washi-tape, wel jammer dat ik moest kiezen, want er passen geen honderden kaartjes aan mijn muur :-P

  Smoothies zijn ook lekker. Gelukkig hebben we een blender voor op de keukenmachine, zonder dat motortje eronder is het veel makkelijker schoonmaken.

  Oh ja, en plantjes in kopjes heb ik ook!

  7 juli 2015 at 21:15
 • Reply Sanne

  vooral de smoothies en zo herkenbaar allemaal. Ik heb ook een paar dingen bijgeleerd en zo leer je altijd iets nieuw.

  7 juli 2015 at 21:48
 • Reply Natascha - Pixel Purrfect

  Hihi ik maak me ook schuldig aan de meeste van deze “blogger-dingen” :D Vooral die mac-verslaving is er pas gekomen door te bloggen.

  7 juli 2015 at 22:28
 • Reply Elfi

  Hahaha die washitapes.. Sinds Mascha heb ik er ook een stuk of tien liggen, haha.

  10 juli 2015 at 01:10
 • Reply Norine

  Heel leuk artikel. Ik doe niet zoveel mee met blogtrends nog. Misschien voor later

  21 juli 2015 at 10:55
 • Leave a Reply