Mijn leven

En dan heb je ineens een katten instagram account

katten-instagram-account

Precies twee maanden en twee dagen geleden lag ik in bed en kwam ik met het geniale idee om een katten instagram account aan te maken. Nou ja, dat idee zat al langer mijn hoofd, maar 21 april trok ik – eindelijk – de stoute schoenen aan. Ik beken dat ik er zelf ook een beetje om moest lachen, maar hé, tot nu toe bevalt het prima!

Zoals ik al eerder heb geschreven leek Instagram mij ‘vroeger’ he-le-maal niets. Ik dacht ook serieus dat je daar alleen je selfies kwijt kon. En ze naar mijn vriend sturen is één ding, maar om ze allemaal op een pagina te plaatsen? Dat zag ik niet zo zitten. Echter, toen ik begon met bloggen, zag ik dat heel veel bloggers Instagram accounts hadden. En dat die gevuld waren met foto’s van diverse dingen. Verrekt, het zag er nog best leuk uit ook!

Katten instagram account

Door het bloggen heb ik dan ook ontdekt dat ik het echt heel leuk vind om foto’s te maken. En door ze op Instagram te plaatsen, voelt het nog alsof je ze met een doel maakt. Anders staan ze daar maar op je telefoon of camera, haha. En aangezien ik op mijn blogaccount niet alleen maar gevolgd word door crazy cat lady’s, leek het mij verstandig om jullie niet helemaal vol te spammen met mijn kattenfoto’s en hier een apart account voor aan te maken!

katten instagram account

En echt waar, er ging een wereld voor mij open. Er zijn zoooooooveel kattenliefhebbers. Je houdt het niet voor mogelijk. Zo heb ik ook allemaal nieuwe termen geleerd als: furriends = friends en caturday = saturday. Wat mij daarnaast verbaast, is dat ik binnen een maand al rond de 350 volgers zit! Ik ben benieuwd hoe dat blijft doorgroeien.

Dus zit je erover na te denken om een dierenaccount aan te maken? Gewoon doen joh! Ik haal er in ieder geval plezier uit!

Wil je mij volgen? Dit is mijn account!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

18 Comments

 • Reply kimmetjekims

  Wat een prachtige beestjes! En super leuk dat het zo goed gaat. Ik volg je vanaf nu ook hoor, ik ben gek op dieren en vind het leuk om zulke accounts te volgen naast alle beauty en fashion accounts.

  23 mei 2016 at 06:10
 • Reply Darina

  Wat leuk! Ik ben dol op katten. Ik volg je!

  23 mei 2016 at 06:11
 • Reply sammie

  Leuk dat je daar een apart account voor hebt gemaakt en mooie foto’s staan er op. Verbaasd me niks dat het aantal volgers snel stijgt, katten liefhebbers vinden een account wat vol staat met katten natuurlijk hartstikke tof.

  23 mei 2016 at 09:20
 • Reply Wanda

  Wow, wat zijn je katten ongelofelijk fotogeniek joh! Ik heb ook een kat, Clooney, maar zodra ze mij ziet met mijn camera, dan rent ze keihard weg, dus helaas heel weinig foto’s van onze kat.

  23 mei 2016 at 11:01
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Ahh wat leuk zeg! Goed zeg dat dat zo snel groeit. Ik neem ook even een kijkje haha! xx

  23 mei 2016 at 11:59
 • Reply Sandra

  Haha, dit vind ik zó leuk! Ik ga je volgen hoor! Wist helemaal niet dat er zo veel accounts zijn joh, wat leuk. :)

  23 mei 2016 at 13:36
 • Reply Elles

  Haha super leuk! Ik ga je volgen Kim!
  Liefs,
  Elles

  23 mei 2016 at 13:53
 • Reply Marushi

  Hahah wat een geweldig idee! Echt hele leuke foto’s heb je gemaakt! -x-

  23 mei 2016 at 17:19
 • Reply Dalinka

  Caturday vind ik een veel leuker woord dan saturday haha! Volgens mij kan zo’n account heel hard doorgroeien, dus ben benieuwd hoe het zal gaan. Maar jouw katten zijn ook prachtig en je maakt mooie foto’s, dus ik snap het wel:-D

  23 mei 2016 at 17:30
 • Reply Nina Simplynspecial

  Groot gelijk, je hebt ook hele mooie beestjes en je maakt erg mooie foto’s van ze ;) Ik volg je, en ook met mijn account van Kenzo haha.

  23 mei 2016 at 17:56
 • Reply Melissa

  Je foto’s van je katten zijn ook echt te leuk!

  23 mei 2016 at 18:11
 • Reply Mylene

  Suuuperleuk! Mooie foto’s maak je. Ik krijg dan meteen zin om door die zachte haren te kroelen, haha.

  24 mei 2016 at 15:50
 • Reply Mariet

  Ik ben ook dol op Instagram! En post met enige regelmaat ook wel eens foto’s van mijn kiddiez Arie en Miep. Wat leuk dat je echt een kattenaccount hebt gemaakt! En al zoveel volgers, wauw! Mooie foto’s plaats je!

  24 mei 2016 at 17:45
 • Reply Melike

  Hihihi wat een geniaal idee! Ik heb het inderdaad al vaker gezien dat dit soort accounts heel populair zijn. Je foto’s zien er ook super leuk uit!

  24 mei 2016 at 21:09
 • Reply Shannon Sheila

  Wauw, wat een mooie foto’s! Het was me inderdaad al opgevallen dat kattenaccounts vrij veel volgers hebben. Kattenlovers all over de world united hihi. Het is dus zeker geen slecht idee.

  24 mei 2016 at 21:30
 • Reply Margo

  Ahhh ja wat leuk! Je katten zijn inderdaad supermooi. Ik ga je volgen, heb een zwak voor mooie poessies haha!

  25 mei 2016 at 12:26
 • Reply De Hoestende Avonturier

  Hilarisch haha, ik had geen idee dat dat DE weg is naar succes op Instagram ;D Maar ik snap wel heel goed dat je het leuk vindt. Ik moet me altijd inhouden met foto’s van m’n hond en heb daar ook wel een apart account voor overwogen!

  25 mei 2016 at 23:02
 • Reply Maaike

  Wat een prachtige katten heb je, logisch dat die veel volgers trekken!

  31 mei 2016 at 20:18
 • Leave a Reply