Favorieten

Leuke wallpapers voor de telefoon #2

lente wallpaper mobiel

Je zou het niet zeggen wanneer je de afgelopen dagen naar buiten hebt gekeken, maar het is toch echt lente! En bij de lente hoort een nieuwe afbeelding. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een paar leuke lente wallpapers voor de telefoon! 

Tot voor kort sierde nog een winter wonderland afbeelding mijn achtergrond en dat kan natuurlijk niet! Gelukkig is er zoiets als Pinterest – waar je genoeg leuke wallpapers voor op je mobiel kunt vinden! Ik moet zeggen dat ik wel nog wat aan Pinterest moet wennen. Deze vakantie ga ik mij er wat meer in verdiepen, want ik denk dat er meer uit valt te halen dan ik op dit moment doe.

Oja, en nu mijn tentamens zijn afgelopen, ben ik weer begonnen met tekenen. Wie weet probeer ik binnenkort wel zelf afbeeldingen te maken! Echt waar, als je nog iets zoekt om te ontspannen, dan is tekenen zeker een aanrader. De Flow verkoopt op dit moment een heel leuk tekenboek, waarbij je simpele plaatjes leert tekenen à la Flow. Daar schrijf ik binnenkort nog wel een blogje over :)

Lente wallpapers voor de telefoon

Lente wallpapers mobiel

Afbeelding 1 / Afbeelding 2 / Afbeelding 3

wallpapers mobiel lente

Afbeelding 1 / Afbeelding 2 / Afbeelding 3 

Mobiel wallpapers lente

Afbeelding 1 / Afbeelding 2 / Afbeelding 3 

De hoepelende bunny ben je al een keer tegengekomen in een blogje van mij, maar hij blijft gewoon leuk! Dit is toch wel waar ik van houd: niet te felle kleuren en redelijk rustig. Je wilt natuurlijk wel nog kunnen zien wat er op je mobiel gebeurt! Het voelt ook altijd weer fijn om een nieuwe achtergrond in te stellen. Alsof je mobiel dan weer een beetje nieuw is! :)

Van wat voor soort mobiele wallpapers houd jij? En wissel jij ook elk seizoen van wallpaper, of zelfs vaker?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

19 Comments

 • Reply Lesley

  Leuke achtergronden weer! Ik heb er weer een aantal opgeslagen!

  25 mei 2016 at 05:40
 • Reply Elles

  Dankjewel voor de achtergronden! Hoef ik niet meer te zoeken! ;)
  Liefs,
  Elles

  25 mei 2016 at 05:55
 • Reply Darina

  Leuk! Vind ze allemaal even mooi!

  25 mei 2016 at 05:56
 • Reply Sandra

  Die wereldbol, bloemen en bladeren vind ik zó leuk! Heb die wereldbol gelijk opgeslagen, hihi. Ga even kijken of hij leuk staat als achtergrond. :) Eigenlijk w8ssel ik bijna nooit van achtergrond en ik snap niet waarom… Het is juist leuk om af te wisselen. :)

  25 mei 2016 at 09:22
 • Reply sammie

  Ik heb gewoon altijd een zelf gemaakte foto als achtergrond :)

  25 mei 2016 at 09:47
 • Reply Eva

  Wow, leuk zeg! Die met de bladen vind ik het leukst! Dat rustige is ook precies mijn smaak. Leuk dat je dit uitzoekt.

  25 mei 2016 at 10:58
 • Reply Amélie Cammeaert

  Ik plaats liever een photo van mijn vriendinnen maar deze wallpapers zijn echt zo schattig!

  25 mei 2016 at 12:30
 • Reply Forever38.com (Vera)

  Wat een leuke achtergrondjes zeg ! Ik moet eerlijk bekennen dat ik al jaaaaren dezelfde (standaard) achtergrond heb. Ik ben wel toe aan wat vernieuwing en ga voor die met die klaprozen.

  25 mei 2016 at 14:14
 • Reply Shannon Sheila

  Hihi gelijk heb je met deze lente- wallpapers. Word je vrolijk van! Ik heb zelf een heel mooi schilderachtig plaatje van een softijsje op m’n achtergrond. Met een kersje er bovenop ;)

  25 mei 2016 at 15:23
 • Reply Melike

  Wat een leuke idee, zo’n walpaper voor je lente gevoel. Ik merk dat ik ook hopeloos op zoek ben naar dingen waar ik dit gevoel kan krijg, want inderdaad van het weer moeten we het even niet hebben;) Ik gebruik eigenlijk nooit walpapers op mijn mobiel, je brengt me op een idee!

  25 mei 2016 at 20:59
 • Reply Irma

  Ik kan niet kieeezen.

  26 mei 2016 at 10:00
 • Reply Rachel Kromdijk

  Ze zien er super leuk uit vooral die pastel tinten, super!

  26 mei 2016 at 12:47
 • Reply Bente

  Ik moet bekennen dat ik gewoon een standaard Android wallpaper heb ;) Maar die olifanttjes vind ik wel echt heel erg leuk :D

  26 mei 2016 at 14:02
 • Reply Natasja

  Allemaal hele leuke achtergronden!

  26 mei 2016 at 15:12
 • Reply Sabine

  Leuk! Vooral die met die roze bloemetjes :)

  26 mei 2016 at 16:04
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Die met de klaproos vindt ik erg leuk! Ik heb zelf altijd een foto als achtergrond :)

  26 mei 2016 at 19:27
 • Reply Astrid

  Leuk! Ja het voelt inderdaad als nieuw wanneer je een nieuwe achtergrond instelt he? Ik heb meestal een foto op de achtergrond.

  26 mei 2016 at 21:56
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Hier zitten mooie achtergronden bij! Zelf heb ik altijd een foto van mijn nichtje en mij op mijn achtergrond. Dat wilde ze graag. Eens in de zoveel tijd maken we dan weer een nieuwe.

  28 mei 2016 at 18:47
 • Reply Jennifer

  Aaah het konijntje met die hoepel omheen is zo schattig!

  1 juni 2016 at 18:33
 • Leave a Reply