Favorieten

Leuke wallpapers #3 | Laptop

5 - whale - go with the flow

Oké, oké, dit is qua weer niet de meest geweldige zomer, maar de komende dagen zou het weer wat beter worden! Daarom heb ik voor jullie last-minute nog wat zomerse screensavers uitgezocht. En wie weet, misschien krijgen we nog wel een hittegolf in de herfst. Alles is mogelijk, niet?


In de week dat ik net vakantie had (oh my, dat is alweer een maand geleden), zat ik wat te spelen met Photoshop. Mijn blog lay-out had ik onder handen genomen en het leek mij ook wek leuk om eens zelf een screensaver te maken. Eerlijk gezegd was ik alweer vergeten dat ik dat had gemaakt, totdat ik gisteren ineens zag dat een paar mensen hem hebben gepind op Pinterest. Tof om te zien dat het gewaardeerd wordt (ook al doe ik vrij weinig met Pinterest)!

youve got this2

 Daarnaast heb ik ook nog wat leuke achtergronden op Pinterest gevonden die ik een mapje heb bewaard! Sommige  screensavers heb ik wat met Photoshop aangepast. Er volgen nu wat favorieten :)

make it happen

Bron

Hand-Lettered-Watercolor-Wallpaper-Bright-Room-Studio-OSBP-Desktop

Bron

BH_Cabana_Wallpaper_20

Bron

BH_Cabana_Wallpaper_15

Bron

pineapple

Bron

5 - whale - go with the flow

Bron

Normaal ben ik helemaal niet zo van de quotes, maar af en toe zijn ze best leuk! Misschien een beetje cheesy, maar ze kunnen echt motiverend werken. En verder heb ik –  wat waarschijnlijk wel duidelijk is – een zwak voor pastelkleuren en schattige tekeningen! Het lijkt mij nou echt leuk om dat soort dingen zelf te kunnen maken.

Fijne zondag :-)

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

22 Comments

 • Reply Laura

  Leuke achtergronden! Ik vind die ananassen heel leuk. Ik heb het mezelf aangeleerd om iedere eerste van de maand al mijn wallpapers te veranderen haha!

  14 augustus 2016 at 08:16
 • Reply Roos | Soitsrose

  Die laatste is zo leuk!

  14 augustus 2016 at 08:56
 • Reply Darina

  Super leuk! Ik vind ze allemaal even leuk!

  14 augustus 2016 at 09:25
 • Reply Eva

  Ja, heel leuk! Vooral met die ananasprint (wat een woord :-)). Fijne zondag!

  14 augustus 2016 at 09:30
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Heerlijk zomers inderdaad. Het lijkt mij ook echt gaaf om zelf zulke mooie wallpapers te kunnen maken!

  14 augustus 2016 at 10:09
 • Reply Sandra

  Hihi, die laatste vind ik erg leuk! Ik heb ook een zwak voor van die schattige tekeningen trouwens. Dat trekt gewoon aan, haha. Wat Laura zegt over dat ze elke maand haar wallpaper veranderd, dat is echt een goed idee!

  14 augustus 2016 at 10:36
 • Reply Karolina

  Stunning! :)

  14 augustus 2016 at 18:57
 • Reply Kim

  Ik vins júist die met de quotes zo leuk! :-) Bedankt voor het delen.

  14 augustus 2016 at 19:06
 • Reply Kim

  Ik vins júist die met de quotes zo leuk! :-) Bedankt voor het delen.

  14 augustus 2016 at 19:06
 • Reply Resaarcle

  Helemaal fan van die walvis!

  14 augustus 2016 at 20:21
 • Reply Carola

  Die laatste is leuk!

  14 augustus 2016 at 21:07
 • Reply Anne

  Wat een leuke inspiratie, die met ”Go with the flow” is super nice!

  14 augustus 2016 at 21:11
 • Reply Kleine Prinses

  die laatste is leuk! Mooi!

  14 augustus 2016 at 22:21
 • Reply sammie

  Allemaal leuk, vooral de laatste 2 :) Ik heb altijd een foto op de achtergrond :)

  15 augustus 2016 at 09:23
 • Reply Lesley

  Die eerste geweldig! Een soort van power quote! Ik heb hem ook gelijk even gepind en ga hem als achtergrond instellen. Zo na de vakantie heb je een beetje power nodig af en toe hihi

  15 augustus 2016 at 19:47
  • Reply Kim

   Leuk Lesley! Dat is die ik zelf heb gemaakt :)

   17 augustus 2016 at 10:36
 • Reply Melike

  Ik was even op vakantie zoals je waarschijnlijk al gelezen had;) Maar ik ben weer terug! Vooral de go with the flow paper vind ik heel erg leuk. Dat heb ik deze week wel nodig haha. Even een after vakantie dipje overleven.

  15 augustus 2016 at 21:41
  • Reply Kim

   Yay leuk dat je weer terug bent! (Al is dat voor jou waarschijnlijk minder leuk haha). Na de vakantie heb ik ook altijd opstartproblemen…

   17 augustus 2016 at 10:37
 • Reply Marlies

  Ik vind ze wel lekker zomers! Leuk!

  17 augustus 2016 at 11:29
 • Reply Nesrin

  Ik vind die fruitschaal helemaal geweldig!

  17 augustus 2016 at 13:10
 • Reply Miriam

  Die laatste, superleuk! Ik denk dan vaak: jeutje wat simpel, had ik ook wel kunnen doen haha. Maarja…. ;p

  22 augustus 2016 at 21:48
 • Reply Shannon

  Superleuk! Ook ik heb een zwak voor pastelkleuren hoor… ;) Ik heb het hele internet afgezocht voor leuke achtergronden voor op mijn laptop alleen heb ik blijkbaar dus een andere grootte dan de meeste mensen. Iedere achtergrond is korrelig omdat de achtergrond of te klein of te groot is. Daarom ben ik echt superblij met deze achtergronden! Bedankt! Xx

  9 januari 2018 at 17:17
 • Leave a Reply