Favorieten

Leuke wallpapers voor de telefoon

Hoofdafbeelding

Het vinden van een leuke achtergrond is bij mij altijd wel een dingetje. De standaard afbeeldingen op mijn telefoon vind ik wel leuk, maar die zijn het allemaal net niet. Dan heb ik een plaatje van een mooi eiland of spectaculaire bergtoppen die ik nooit heb gezien – en waarschijnlijk ook nooit in het echt zál zien. Zelfgemaakte foto’s vind ik vaak voor eventjes leuk en dan ben ik ook weer aan iets anders toe. Daarom ben ik Pinterest (mijn nieuwste verslaving) gaan afstruinen op zoek naar illustraties. Bij deze deel ik zes van mijn favorieten! 


Achtergronden mobiel

Afbeelding 1 /Afbeelding 2 /Afbeelding 3


wallpapers mobiel

Afbeelding 4 / Afbeelding 5 / Afbeelding 6


Vind je een illustratie leuk? Klik dan op de link eronder om naar de bijbehorende website te gaan! En wie weet zie je daar een paar afbeeldingen die nóg meer in de smaak vallen :) Op dit moment sieren afbeeldingen 4 en 5 mijn telefoon. Maar, ik ga gegarandeerd afwisselen. Vooral wanneer het zonnetje weer gaat schijnen, dan zijn de fellere kleuren weer welkom!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

22 Comments

 • Reply Sanne

  Zo’n leuke wallpapers! Ik wou ook mijn favorieten van deze hier opschrijven, maar ze zijn letterlijk allemaal even mooi!

  4 februari 2016 at 06:51
 • Reply Darina

  Hele mooie wallpapers! Ik vind de derde ook erg leuk!

  4 februari 2016 at 07:11
 • Reply Esmée

  Leuke wallpapers voor je telefoon!

  4 februari 2016 at 07:13
 • Reply Kirsten

  Ah ik hou van deze vrolijke wallpapers! Had dus nog kerstachtergronden op m’n mobiel (shame to me), maar daar heb ik nu mooi verandering in gebracht met ‘here comes the sun’.

  4 februari 2016 at 07:48
 • Reply Dina

  Aaah ik hou heel erg van dit soort achtergrondjes. Die met de beer vind ik het leukst. :D

  4 februari 2016 at 08:56
 • Reply Sandra

  De 5e vind ik vooral zó leuk! Van leuke wallpapers op je telefoon word je altijd zo blijjjjj. :D

  4 februari 2016 at 10:17
 • Reply Catherine

  Die bergen vind ik heel erg mooi! Houd van een rustige achtergrond (liefst met een foto van de natuur). Ik moet ook eens wat vaker op Pinterest rond neuzen!

  4 februari 2016 at 11:39
 • Reply Mariska

  Super schattig! Die beer is zo leuk :D

  4 februari 2016 at 12:36
 • Reply Leonie

  JA Pinterst! :D

  IK vind afbeelding 2 het leukst! Maar ik gebruik altijd een foto van mij en mijn man als achtergrond

  4 februari 2016 at 13:54
 • Reply Zo simpel is dan geluk

  Die zijn wel erg mooi ja. Ik denk alleen dat ik ruzie krijg met mijn nichtje als ik mijn achtergrond veranderd. Ik heb namelijk een foto van ons samen als achtergrond, dat wilde ze graag en eens in de zoveel tijd maken we een nieuwe. Schattig hè.

  4 februari 2016 at 16:01
 • Reply Charelle

  Oh vooral 2 en 4 vind ik heel erg leuk! ^^ Al 2 me wel een beetje aan Roodkapje doet denken, maar dan met een vos haha!

  4 februari 2016 at 16:59
 • Reply Anne

  Wauw, wat leuk! Ik ga ze er allemaal op zetten! Ik hou altijd wel van een beetje afwisseling. Leuk!

  4 februari 2016 at 17:44
 • Reply heidi

  Wat leuke wallpapers

  4 februari 2016 at 20:00
 • Reply Dalinka

  Wat een vrolijke wallpapers! Die unicorn vind ik echt geweldig, dus die heb ik meteen opgeslagen.

  4 februari 2016 at 20:42
 • Reply Anne-Sterre

  Ik herken dit helemaal, mijn telefoon staat er ook vol mee. Ik zoek vooral dingen in ‘watercolor’, vind dat zo mooi :)

  4 februari 2016 at 21:14
 • Reply Frédérique

  Oh deze zijn zo leuk en ook zo origineel! Dit is ook weer iets waar ik heel veel van wil kopen, maar nooit allemaal kan gebruiken natuurlijk. En dan ligt het een half jaar in de kast… hihi, één hoesje tegelijk.

  5 februari 2016 at 09:43
 • Reply José

  Hele fijne wallpapers! Ik hou van leuke illustraties!

  5 februari 2016 at 14:19
 • Reply Renske

  Aah, dat olifantje! Hoe cute! <3

  5 februari 2016 at 14:54
 • Reply Lesley

  Aaa die unicorn is cute! :D

  6 februari 2016 at 09:22
 • Reply Sas

  Yeah, wat een leukerds! Bedankt voor de inspiratie.

  6 februari 2016 at 10:48
 • Reply Lisa

  Wat een vrolijke en lievige pastelplaatjes. Nummer 4 is mijn fav. Ik ben dol op bergplaatjes.

  8 februari 2016 at 17:14
 • Reply Lore

  Leuke prentjes! Ik heb vaak problemen met het vinden van een leuke wallpapers voor mijn computer…

  2 maart 2016 at 19:16
 • Leave a Reply