Reviews

MAC Fanfare lipstick Review

mac fanfare

Vorig jaar ging het ineens best snel met mijn MAC lipstick verzameling. Zo ging ik van geen naar drie in één maand. Twee MAC lipsticks had ik van de moeder van mijn vriend gekregen en de derde kocht ik er zelf snel achteraan. Daarna was er even een jaar een MAC-stilte. Laatst begon het toch weer te kriebelen. En met het einde van de tentamenweek in zicht en wat financiële meevallers, mocht ik van mezelf eentje aanschaffen. Het werd MAC Fanfare!

MAC lipstick swatches

Een van mijn eigenschappen – die ik zelf wat minder vind – is dat ik mij probeer te verzetten tegen hypes. Waarom nou? Er is toch eigenlijk niks mis mee? Maar goed. MAC lipsticks zijn al een hype, dus met mij gekke hersenkronkel wilde ik liever niet voor bekende kleurtjes als Faux of Please Me gaan (ook al vind ik die wel heel mooi), maar koos ik voor Fanfare! Zelf had ik al de kleuren On Hold (roodachtig), Vegas Volt (koraal) en Plumful (paarsig), dus vond dit roze kleurtje wel een mooie toevoeging :). De swatch van Fanfare ziet er op mijn arm een stuk donkerder uit dan op mijn lippen.

swatch mac fanfare

MAC Fanfare cremesheen

MAC Fanfare is een cremesheen lipstick – wat betekent dat het medium tot maximaal dekt en de kleur mooi is op te bouwen. Tot nu toe vind ik dit de fijnste finish, dus ging ik daar ook bewust naar op zoek. Wat ik verder erg fijn vind, is dat je nauwelijks velletjes ziet.

Look

mac fanfare review

(Joe, lekker confronterend deze foto!)

MAC fanfare review

Maar het was het wachten waard hoor! Ik ben er hartstikke blij mee! Zoals ik van de andere MAC lipsticks gewend ben, blijft hij een paar uurtjes zitten – mits ik niet eet. Na het eten is het toch wel nodig weer even bij te stiften. Mijn lippen worden er niet droog van en de kleur verdwijnt geleidelijk van mijn lippen. Ik heb expres voor een kleurtje gekozen dat niet erg afwijkt van mijn eigen lipkleur. Een lipstick die ik elke dag op kan doen!

MAC Fanfare koop je bijvoorbeeld bij Douglas voor €19,50

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

17 Comments

 • Reply Lonneke

  Wat een heerlijk zomers kleurtje zeg. Het staat ook mooi bij je, dit is ook zeker een kleurtje voor mij.

  8 juni 2016 at 06:52
 • Reply Bellamy Blogzthingz Over..

  Heyhey Girl ! Great review!!1
  Nice color het staat je mooi?

  Liefs, Miss B.

  8 juni 2016 at 07:02
 • Reply Sanne

  Leuk kleurtje, dat je heel erg mooi staat. Jammer genoeg is het bij mij ook een Mac-stilte, hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

  8 juni 2016 at 07:52
 • Reply Nicole

  Ik heb deze kleur nog niet vaak voorbij zien komen maar wat is ‘ie ongelofelijk mooi zeg!

  8 juni 2016 at 08:05
 • Reply Eva

  Prachtige kleur en staat je heel goed!!

  8 juni 2016 at 08:26
 • Reply Mariska

  Niet zo’n super bekende kleur maar wel een heel erg mooie nude!

  8 juni 2016 at 08:29
 • Reply Darina

  Ik moet bekennen dat ik nog nooit een Mac lipstick heb gekocht :) maar ik ga dat nu wel doen. De plumful kleur vind ik heel mooi!

  8 juni 2016 at 09:29
 • Reply Elles

  Van deze kleur heb ik nog nooit gehoord! Een super mooi kleurtje. Staat je goed Kim!
  Liefs,
  Elles

  8 juni 2016 at 10:29
 • Reply Nesrin

  Prachtige kleur Kim, staat je heel goed. Het ziet er heel natuurlijk uit op jouw lippen.

  8 juni 2016 at 15:02
 • Reply Amélie Cammaert

  De kleur vind ik echt heel mooi!

  8 juni 2016 at 18:10
 • Reply Nienke

  Mooooi! Ik wil echt al lang mijn eerste MAC lipstick aanschaffen, maar ik weet gewoon niet welke. Je hebt ook allemaal verschillende soorten en zo en dan raak ik al snel het spoor bijster, haha. Deze dekt wel heel mooi!

  8 juni 2016 at 18:17
 • Reply Iris

  Deze is moooi! Prima voor elke dag :) mijn mooiste vind ik op dit moment mehr, maar er zijn zoveel mooie haha

  8 juni 2016 at 19:22
 • Reply Annika

  Mooie kleur! Staat je goed! :)

  9 juni 2016 at 09:25
 • Reply Marsha

  Mooi zacht kleurtje vind ik! Staat je goed! ^^ -x-

  9 juni 2016 at 18:07
 • Reply Anna gerrie - Beautyonthefarm

  Mooie kleur!

  9 juni 2016 at 19:26
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik vind hem vrij subtiel, maar daardoor juist wel mooi :) Ik vind het wel weer tijd voor een nieuwe MAC lipstick haha. Ik heb Stone op het oog. Die vind ik zo gaaf!

  9 juni 2016 at 21:17
 • Reply Melike

  Hij is echt heel erg mooi. Subtiel, maar wel opvallend genoeg. Ik begin ook steeds meer verslaafd te raken aan Mac lipsticks hihi

  9 juni 2016 at 21:24
 • Leave a Reply