Meer te weten komen over cabaret? Ga naar cabarettoenennu.com

show

Wil jij graag wat meer weten over cabaret? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op de website cabarettoenennu.com. Hier vind je verschillende informatie over cabaret. Cabaret is een beroep dat zich al heel lang voortzet in Nederland. Cabaret werd vroeger altijd geluisterd via de radio. Hier luisterde het hele gezin dan samen naar. In de jaren heen is de wereld van de cabaret erg verandert. De manier van presenteren en de verschillen in de grappen die toen der tijd werden verteld en de grappen die zich nu in het heden spelen. 

show

Wat is er te vinden op cabarettoenennu.com?

Op deze website zijn er verschillende dingen te vinden. Je kan jezelf hier aanmelden als jij een grote fan bent van theater en cabaret. Ook kan je hier verschillende grote cabaretiers vinden. Een paar van deze grote cabaretiers zijn bijvoorbeeld:

  • Youp  van `T hek: Dit is een van de bekendste cabaretiers in Nederland. Als je het over dit onderwerp hebt is de kans groot dat je zijn naam als eerst hoort. Hij is ook een van de oudste die nog mee gaat met deze tijd. Ook heeft hij al jarenlang ervaring met het optreden als cabaret. Youp staat bekend om zijn grote mond tijdens zijn prestaties. 
  • Javier Guzman: Javier is echt een typische cabaret uit deze tijd. We leven in de tijd waarin vertellen over je eigen problemen een normale zaak is. Veel cabaretiers doen dit dan ook tijdens hun act en praten veel over hun privéleven.

Voor meer informatie kan je naar de website gaan die bovenaan is geme