Mijn leven

Meet My Boyfriend TAG!

kim tim

Over mijn vriend heb ik het regelmatig op mijn blog. Niet gek, want hij is erg belangrijk voor me. Ik zat er al een tijdje over na te denken om een artikel over Tim(othy) – ja, Kim & Tim, mooi hè? – te schrijven, maar wist nooit goed hoe ik moest beginnen. Dat Lesley me voor haar zelfgemaakte ‘Meet My Boyfriend TAG’ tagde, kwam dus erg gelegen :) Benieuwd naar mijn vriend? Lees dan verder! 


Waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Op mijn 16e tijdens het uitgaan op een feest “Zonde” in de Paradiso! Ik kan me eerlijk gezegd niet heel veel meer van die avond herinneren (geef de drankjes maar de schuld!). Wel weet ik nog dat er heel veel klasgenoten waren en ik dus meteen allemaal opmerkingen kreeg over het feit dat ik de hele avond met Tim aan het dansen was!

Wat was jullie eerste date?

Haha, oké dat was een beetje fout. Tegen mijn ouders had ik gezegd dat ik bij een vriendin ging studeren – wat ik ook deed, maar rond 22:00 sprak ik in het centrum af met Tim. Ik was ZO zenuwachtig. Van tevoren hadden we elkaar best veel op MSN gesproken, maar we waren allebei nog jong en niet op zoek naar iets serieus. Op onze eerste date gingen we een paar kroegjes langs. Mijn ouders bleven me maar bellen wanneer ik naar huis zou komen, maar het was zo gezellig dat ik had afgesproken bij een vriendin die in het centrum woonde te blijven slapen. Uiteindelijk kwam ik rond 3:00 bij haar aan en was ze niet zo blij met me, haha…

Daarna heeft het trouwens nog wel twee jaar geduurd voordat we een relatie kregen!

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?

Mijn ouders ontmoette hij denk ik rond mijn 18e/ bijna 19e, toen we nog niet écht een relatie hadden, maar ook weer wel. Op mijn 18e net na het behalen van mijn middelbare schooldiploma, durfde ik bijna niks meer – mijn instortmoment. Naar zijn familie gaan, vond ik doodeng! Hen ontmoette ik daarom pas met Oudjaar in 2011. We hadden toen al een paar maanden officieel een relatie, maar hé: beter laat dan nooit!

vakantie Frankrijk
Frankrijk 2013

Wat vind je het leukst aan je vriend?

Een beetje cliché, maar hij is echt super lief. En enthousiast, en geeft me het gevoel dat ik de mooiste/slimste/liefste van de hele wereld ben. Nu weet ik wel dat dat niet zo is, maar ik geloof wel echt dat dat in zijn ogen zo is. Verder kan hij over veel dingen erg enthousiast zijn. Hij is super ambitieus en wanneer hij iets wil, gaat hij ervoor en lukt het hem ook. Dat vind ik heel bewonderenswaardig.

Wat was jullie eerste vakantie samen?

Naar mijn familie in Duitsland! Ik was zelf al twee jaar niet meer naar Duitsland geweest, omdat ik dat toen niet durfde. Dat mijn vriend die eerste keer na twee jaar weer meeging, maakte het extra mooi :) Het was een hele fijne tijd en hij kon het meteen heel goed vinden met mijn familie vinden. Mijn neefje kijkt er nu altijd meer naar uit dat mijn vriend komt, dan dat ik kom, haha!

526989_389682324426707_1479721657_n
Duitsland, 2012

Kleffie&Beffie of doe maar normaal?

Doe maar normaal! Mijn vriend is wel een beetje klef, maar ik helemaal niet. Behalve ’s avond tijdens het kijken van series. Dan eis ik wel een arm om me heen hoor!

Wat is jullie gezamenlijke hobby?

Thee drinken ;) Nee grapje, ehm.. We kijken graag series samen en genieten van het weer. In de zomer vinden we het heerlijk om buiten te zonnen. In een park, op het strand of aan het zwembad; dat maakt niet uit. We houden ook allebei van bordspellen, maar dat doen we eigenlijk bijna nooit.

In welke dingen verschillen jullie heel erg?

Ik houd erg van reality tv en drama series en mijn vriend totáál niet. Hij kan er dus echt niet tegen wanneer ik Teen Mom kijk, of films opzet waardoor ik moet huilen. Hij begrijpt niet waarom ik dat mezelf aandoe. Verder houd ik erg van lezen en hij helemaal niet. Tenzij hij onderzoek doet voor zijn eigen bedrijf. Dan leest hij heel veel, wat hij dan meteen weer kan toepassen. Hij is ook erg rationeel, terwijl ik meer leef op gevoel.

DSC_1228

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie heel erg?

Mijn vriend is een waaghals en ik totaal niet. Hij vindt het niet erg om risico’s te nemen en is altijd erg optimistisch. Ik houd meer van routines en ben erg risicomijdend. Waar hij kansen ziet, zie ik beren op de weg. Hij zegt dat we daarom ook goed bij elkaar passen. We houden elkaar in evenwicht!

Waar is hij goed in?

In té veel dingen! Hij is erg goed in sport. Op de middelbare school speelde hij op het hoogste niveau basketbal, maar wegens teveel blessures moest hij daarmee stoppen. Daarna wilde hij naar de HKU in Hilversum om Sound Design te studeren. Hiervoor moest hij allemaal opdrachten inleveren, omdat er maar een gering aantal studenten werden toegelaten. Nu een paar jaar later heeft hij zijn bachelor én Master gehaald met allemaal goede cijfers. Met zijn broer(tje) heeft hij een eigen luidspreker bedrijf opgezet wat tot nu toe heel goed loopt. Zoals ik al zei: als hij iets wil, vecht hij ervoor en lukt het ook.

DSC_0189
Optrek-oefeningen aan een basket

Hoe vaak zien jullie elkaar?

Dat verschilt heel erg. Soms twee keer in de week en soms vijf keer in de week. Het ligt er erg aan hoe druk we zijn. Hij heeft van die dagen dat hij pas om 3:00 slaapt en de volgende ochtend weer vroeg op moet om aan zijn bedrijf te werken en dan weer pas laat slaapt.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor?

Dat hij me blijft steunen. Ik weet dat ik niet altijd even makkelijk ben. Dingen als uiteten gaan, naar de bioscoop of op vakantie, zijn voor mij lastig. En geven veel stress. Soms botst dat wel, maar over het algemeen gaat hij er heel goed mee om.

Hoe zie je jullie toekomst voor je?

Rooskleurig! We hebben het al een hele tijd over samenwonen :) Op dit moment gaat eerst al zijn aandacht uit naar zijn bedrijf, en als dat goed loopt, kunnen we gaan denken aan samenwonen! Als het aan mij ligt ergens in Haarlem, of dichtbij het strand!


Ahhh ik vind dit echt een hele leuke TAG en zou het liefst iedereen taggen. Neem hem dus gerust over wanneer je het leuk vindt meer over je vriend te vertellen! Vermeld je dan wel de leuke maakster van de TAG? :)
Voor nu tag ik: Renske, Sandra, Silke, Femke en Margo!

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

31 Comments

 • Reply Ysanne

  Echt een leuke tag is dit :) wat zijn jullie lief samen en het klinkt idd echt alsof jullie elkaar goed in evenwicht houden :)

  19 augustus 2015 at 07:37
 • Reply Nikita

  Leuke tag! Blij om te zien dat jullie zo goed bij elkaar passen (;

  19 augustus 2015 at 08:00
 • Reply debby

  Wauw wat heb jij een mooie vriend :) en hoe leuk is deze tag, wat leuk om hem wat beter te leren kennen.

  19 augustus 2015 at 08:10
  • Reply Kim

   Ja hè, haha :D Neem jij hem ook over? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden :)

   19 augustus 2015 at 12:24
 • Reply Renske

  Wat een leuk artikel! :) Grappig om te lezen dat het zo lang heeft geduurd voordat jullie echt een relatie kregen, hihi. Leuk stel zijn jullie! X

  19 augustus 2015 at 08:13
  • Reply Kim

   Oh ja op een gegeven moment was ik daar niet zo blij meer mee hoor! Vrouwen raken toch sneller gehecht, haha..

   19 augustus 2015 at 12:24
 • Reply Femke

  Wauw, wat zijn je vriend en jij een mooi stel zeg. Hele leuke tag, thanks voor het taggen :-)! Ik heb al een hoop tags ingepland dus ik zal eens kijken wanneer ik deze doe haha :-)! Heeft je vriend dit artikel al gelezen, want ik vind je erg lief over hem :-)!

  19 augustus 2015 at 09:34
  • Reply Kim

   Dankjewel Femke :)! Hij heeft het artikel net gelezen en vond het inderdaad super lief! Hij weet natuurlijk wel hoe ik over hem denk, maar om het op mijn blog zwart op wit te zien, vond hij ook fijn :)

   19 augustus 2015 at 12:26
 • Reply Celine

  Ohh deze tag is zo leuk! Wat zijn jullie een leuk stel zeg!

  19 augustus 2015 at 10:18
 • Reply sammie

  Oh wauw, dat het na de eerste date nog 2 jaar geduurd heeft voor er een relatie kwam! Hele leuke tag en leuke foto’s!

  19 augustus 2015 at 10:24
 • Reply Kim

  Super leuk om je vriend zo wat beter te leren kennen (en jou natuurlijk ook, haha). Ik vind jullie samen echt tof. :)

  19 augustus 2015 at 10:38
 • Reply Emily Lotus

  Wat een super leuke tag zeg, en wat heb je ‘m leuk ingevuld! Echt mooi om te lezen hoe jullie relatie in elkaar zit. :)
  Mooi stel.

  19 augustus 2015 at 10:58
 • Reply Rianne

  Ahh heel leuk om te lezen! Mijn vriend kan ook echt niet tegen series als teen mom of catfish ofzo haha!

  19 augustus 2015 at 11:58
  • Reply Kim

   Haha! Catfish wil hij ook nooit zien, maar als ik het eenmaal kijk, is hij wel benieuwd hoe het afloopt :P

   19 augustus 2015 at 12:27
 • Reply Saar

  Wat een super leuke tag. Leuk om je vriend zo wat beter te leren kennen!

  19 augustus 2015 at 14:50
 • Reply Logophile

  Echt leuk om te lezen, ook leuke tag!

  19 augustus 2015 at 17:05
 • Reply Sophie

  Leuke tag! Fijn dat jullie zo verschillend zijn, maar toch zo’n goed koppel!

  19 augustus 2015 at 20:29
 • Reply Nina Simplynspecial

  Wat een leuke tag, ik ben ook door Lesley getagd en ga ‘m zeker nog invullen :) Wat lief dat je vriend je zo steunt. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend. Die moet je houden!

  19 augustus 2015 at 21:40
  • Reply Kim

   Ja ik zag dat je ook getagd was :) Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

   19 augustus 2015 at 23:09
 • Reply kelly

  Wat een leuke tag en mooie antwoorden! En spannend , die plannen voor het samenwonen!

  20 augustus 2015 at 07:26
 • Reply Els

  Wat leuk om je vriend zo te leren kennen! Echt super knap die master! En wat leuk dat hij een eigen bedrijfje heeft :-)!

  20 augustus 2015 at 08:11
 • Reply Lesley

  Leuk om je antwoorden te lezen op de vragen Kim! Je leert echt een beetje de persoon achter de blogster kennen hihi! Leuk die foto’s ook die je er bij hebt gedaan! Fijn dat hij je zo goed steunt xx

  20 augustus 2015 at 09:40
 • Reply Ariane

  Leuke tag! Wat jammer dat hij moest stoppen met basketballen.

  20 augustus 2015 at 11:08
 • Reply BySilke

  Hoe leuk ingevuld! Echt fijn om zo iets meer over hem -en jij- te weten te komen. Leve Teen Moms, haha! Mijn vriend kan er ook niet goed tegen, hoewel hij de laatste tijd vaak de TV al op MTV zet als ik kom, haha ;) Volgens mij vindt hij het leuker dan hij zelf wilt toegeven. Ik vind het echt een leuke TAG, maar ik ga hem toch niet invullen denk ik, hij is nogal gesteld op zijn privacy! Maar alsnog superbedankt voor het taggen, dat apprecieer ik echt :)

  20 augustus 2015 at 16:45
  • Reply Kim

   Haha lief dat hij MTV dan al opzet! Dat snap ik helemaal :) Ik moest het ook even aan mijn vriend vragen, maar hij vond het oké aangezien hij nu ook soms al op tv is met zijn bedrijfje!

   22 augustus 2015 at 20:51
 • Reply Nesrin

  Super leuk om jouw wederhelft ;-) online beter te leren kennen. Leuke tag en heel leuk ingevuld.

  20 augustus 2015 at 17:21
 • Reply Lena

  Jullie lijken me echt zo’n tof koppel! Leuke tag ook :D
  Haha, jullie eerste date. Typisch van die streken die pubers uithalen. Wel een grappig verhaal om te vertellen!
  Vroeger ging ik vaak babysitten in het dorp van mijn vorig vriendje. Na het babysitten ging ik dan altijd stiekem bij hem langs ’s nachts :p Herkenbaar dus.
  x

  20 augustus 2015 at 22:50
  • Reply Kim

   Hahaha! Zo cliché hè, en toch gebeurde dat!

   22 augustus 2015 at 20:52
 • Reply Kaylee Roxanne

  Wat een heerlijke tag! In heel veel dingen lijkt jouw vriend op de mijne. Heel erg leuk om je vriend zo te leren kennen, volgens mij zijn jullie een super leuk koppeltje samen!

  21 augustus 2015 at 12:03
 • Reply Sandra

  Leuk om meer over jullie samen te weten te komen! Er komen echt leuke vragen voorbij in deze tag. Zo te lezen zijn jullie echt een geweldig koppel samen. Op de foto in ieder geval wel! Ontzettend lief en dankbaar dat hij je zo goed steunt. Super leuk dat je mij hebt getagd! Ik twijfel nog of ik hem ga invullen, want mijn vriend houdt er niet zo van als dit soort dingen op internet staan. Ik ga nog even kijken wat ik doe dus! Maar ik vind het super lief van je, en wie weet komt de tag tóch nog online op mijn blog! :)

  21 augustus 2015 at 13:04
  • Reply Kim

   Ah dank je Sandra :) Dat begrijp ik, zij hebben er natuurlijk niet voor gekozen om te bloggen haha! Kijk maar even waar jullie je prettig bij voelen!

   22 augustus 2015 at 20:54

  Leave a Reply