Mijn leven

Mijn eerste ‘liefdes’

mooie-mannen

Laatst beluisterde ik een liedje van Nelly en dacht ik terug aan de tijd waarin ik hem nogal leuk vond. Dit bracht mij op een idee om een blog te schrijven over allemaal zangers en acteurs die heel lang geleden mijn aandacht trokken. Al twee keer heb ik een mooie mannen blogje geschreven, dus bij deze mijn smaak van zo een 15 tot 5 jaar geleden!


Nelly

Laten we beginnen met Nelly. Dilemma was een van de eerste singles die ik van mijn eigen geld heb gekocht (je weet wel, toen we nog cd-spelers hadden). Maar pas bij het nummer Hot in Herre vond ik hem écht leuk (ik was toen maar liefst 10 jaar oud!). En ik moet zeggen, ik vind hem nog steeds wel oké. Al is het goed dat hij die pleister tegenwoordig achterwege laat.


Josh Holloway

Ja, toen. En nog steeds. Zoals ik al vaaaak heb gezegd, vond ik Lost geweldig (al vanaf mijn 12e). En meteen vanaf het begin was ik team Sawyer. Een vriendin was team Jack, dus zoals jullie  begrijpen misschien wel dat dat soms botste..

tumblr_n7qu80s48r1sat8rxo1_1280

Bron


Jive Jones

Hahaha, oké ik vraag mij nu af of iemand hem überhaupt (nog) kent? Zijn blauwe haren vond ik fascinerend. Hem ook trouwens. Dit nummer komt uit 2001, dus was ik 9 jaar oud.


Channing Tatum

Door Step up, en later ook Dear John. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem nu niet zo aantrekkelijk meer vind. Waar zal dat aan liggen? Ik ben nu dus ook naar een foto aan het zoeken, maar ik vind hem op geen een foto leuk staan haha.

dear-john-wallpaper-dear-john-9765320-1280-1024

Bron


Viggo Mortensen

Hahaha oh jongens. Hem heb ik nog als screensaver gehad ooit! Maar dan wel in zijn Aragorn kostuum. Jeetje, wat was ik teleurgesteld toen ik zag hoe hij er in het echt uit zag :’). Mijn vriend en ik hebben een Lord of the Rings kaartspel (echte nerdo’s zijn we) en ik wil altijd Aragorn. Ook al is dat misschien niet de meest tactische zet. Ik krijg nu ook echt zin om LOTR weer voor de miljoenste keer te zien.

viggo-mortensen-lord-of-the-rings

Bron


Verder vond ik vroeger Milo Ventimilago (Jess uit Gilmore Girls) al leuk, Zack van Saved by the Bell en Ryan uit the OC. Oja, en zoals ik al eens eerder heb geschreven: Boris van idols, haha. Ik vond zelfs een tijdlang een cartoon leuk. Tja, alles kan als je jong bent.

Wie vond jij vroeger leuk?

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

18 Comments

 • Reply Eva

  Haha leuk om je oude liefdes te zien. Hmm ik durf het bijna niet te bekennen maar ik was groot fan van Peter Andre… Van voor jouw tijd (ben oud :-))…

  30 september 2016 at 08:34
  • Reply Kim

   Haha, ik moest hem even googlen :) Nog nooit van hem gehoord!

   1 oktober 2016 at 18:51
 • Reply sammie

  Channing Tatum, Jive Jones en Viggo Mortensen (zoals ie hier boven staat afgebeeld) allemaal leuk. Meneer Tatum vind ik nog steeds wel leuk :)

  30 september 2016 at 08:43
 • Reply Charelle

  Haha zo grappig ik vond Josh Holloway vroeger helemaaal niet knap. Nu wel! :”D

  30 september 2016 at 10:39
 • Reply Marieke

  Ik was vroeger fan van Nick van The Backstreet Boys, Leonardo diCaprio (voordat Titanic uitkwam) en Johnny Depp toen hij nog niet zo weirdo was. Maar goed, dan heb ik het wel over inmiddels 20 jaar geleden. Nu ben ik fan van Julian Morris van PLL :-)

  30 september 2016 at 12:24
  • Reply Kim

   Mijn moeder ik waren volgens mij lichtelijk fan van Brian. Nu zou mijn keuze niet meer naar hem uitgaan haha. Julian Morris is schattig :) Speelde ook soms in Once upon a Time!

   1 oktober 2016 at 18:54
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Hahaha wat leukkk! Jaaa, het blauwe haar van Jive Jones! Memories ;)

  30 september 2016 at 13:31
 • Reply Sher

  Hahahha jaaaa Aragorn! Ik was ook zo teleurgesteld toen ik zag hoe Viggo Mortensen zonder zijn kostuum eruit zag :’)

  30 september 2016 at 16:50
 • Reply Audrey

  Haha, Jive Jones, dat is lang geleden! Ik vond Billy Crawford altijd zo leuk. Je weet wel, van Trackin’ :)

  30 september 2016 at 18:06
  • Reply Kim

   Oja die ken ik nog wel! Dat nummer stond suuuperlang in de hitlijsten. Wij deden altijd dat dansje na haha.

   1 oktober 2016 at 18:54
 • Reply Dalinka

  Jive Jones hahaha. Ik moet zeggen dat ik wel naar zijn muziek heb geluisterd..naja eigenlijk alleen naar Me Myself and I. Ik vond Aaron Carter leuk toen ik een jaar of 8/9 was. En ik weet niet of ik dit moet vertellen, maar ik heb de jongste van de Hanson broers ook even leuk gevonden. Ik denk dat ik het hierbij maar laat hahaha

  30 september 2016 at 19:27
  • Reply Kim

   Hahaha ik ken de Hanson broers helemaal niet! Maar ik ben wel benieuwd naar de rest :D

   1 oktober 2016 at 18:56
 • Reply Mariska

  Haha wat leuk om te lezen! Ik vond Nelly een beetje ongemakkelijk want ik heb een tante die ook zo heet xD Maar dat nummer was echt tof toen.

  1 oktober 2016 at 09:56
 • Reply Susan

  Haha jaaa, Sawyer van Lost! Ik was ook in zijn team :)

  2 oktober 2016 at 06:20
 • Reply Galina

  Jive Jones ;’), ik wist ook gewoon gelijk over wie je het had, want ik vond hem ook leuk :P Team Sawyer hier ook. Verder een huge crush gehad op Eric uit True Blood en Johnny Depp in Cry Baby :P

  2 oktober 2016 at 13:18
 • Reply Melike

  Hihi Nelly vond ik ook echt geweldig! En Channing Tatum kom ik denk ik nooit overheen haha. Ik kan wel honderd keer naar Magig Mike en Step Up kijken;)

  2 oktober 2016 at 19:19
 • Reply Nicole

  Haha wat grappig he hoe je smaak kan veranderen! Ik was helemaal gek van chad micheal murray (One Tree Hill)

  5 oktober 2016 at 14:42
 • Reply ricardo

  Hoi Kim

  28 januari 2017 at 13:29
 • Leave a Reply