Mijn leven

Mijn kamer is een ravage

DSC_1733

Is het echt zo erg? Ja. Het is zo erg dat ik momenteel op zolder slaap.

Hoe heeft het zo ver kunnen komen?


Het is gelukkig niet mijn schuld dat mijn kamer niet begaanbaar is. Ik ben inderdaad een sloddervos, maar ik heb het nooit zo ver laten komen dat ik niet meer in mijn eigen bed kon slapen. Behalve die ene keer toen ik klein was, en ik vond dat ál mijn knuffels mijn bed verdienden, en ik er niet meer in paste. Maar dat terzijde.

It wasn’t me

Nee, ik mag lekker iemand anders de schuld geven. De loodgieter, die (zes jaar geleden!) twee muurtjes in mijn kamer heeft gebouwd, zodat onze badkamer (die naast mijn kamer is) uitgebouwd kon worden, en we een bubbelbad konden kopen. Hier was ik overigens een voorstander van, want ik had een grote kamer en leverde graag een stukje kamer in, in ruil voor een bubbelbad.

Helaas, heeft meneer loodgieter zijn werk niet helemaal goed gedaan en kwam er vocht door een muur heen met kleine schimmelplekken als gevolg (ja bah!). We dachten dat dit was opgelost, maar een paar dagen geleden kwamen we erachter dat onder mijn behang (dat er nu twee jaar opzit) de hele muur vies – eh ja, beschimmeld– was.

Nu slaap ik dus op zolder en hopen we dat een échte loodgieter (ik ben inderdaad van mening dat die vorige niet helemaal geschikt was) het snel oplost!

Voordelen

◌ Nieuw behang! Ik werd al helemaal gek van die grijs/witte zebra print, dus dat mag de deur uit.
◌ Ik wil mijn kamer anders indelen. Nu alle kasten middenin mijn kamer staan, is het eerste stapje al gezet.
◌ Misschien voel ik me wel beter als mijn kamer weer helemaal schoon is? Oké dat zou eigenlijk een geluk bij een ongeluk zijn.
◌ Op zolder wordt het rond 6 uur al helemaal licht. Dus ik ben bezig met het creëren van een gezonder slaapritme.

Nadelen

◌ Het wordt lastig om mijn verjaardag voor vriendinnen hier te vieren, want het kan nog even duren voordat het allemaal opgelost is. Over twee weken begint de tentamenweek en daarna is het al vakantie en is het helemaal een rommeltje qua schema’s.
◌ Het is gewoon vies. Volgens mij niet schadelijk, maar het is niet bepaald een fijn idee.

Qua tekst komt het (gelukkig) niet helemaal overeen, maar het is zo een heerlijk nummer.

Previous Post Next Post

Dit vind je misschien ook leuk

36 Comments

 • Reply Sandra

  Ah bluh! Schimmel op de muren is zo vies. Gelukkig zijn er meer voordelen na nadelen voor je. Alsnog wel vervelend natuurlijk! Het leuke is wel dat je je kamer nu opnieuw kan opleiden met nieuw behang enzo!

  18 juni 2015 at 08:19
  • Reply Sandra

   Haha, oeps! Opleiden =inrichten. Leuk zo’n autocorrectie!

   18 juni 2015 at 08:20
   • Reply Kim

    Haha, mijn kamer opleiden!
    Ja daar heb ik zin in :)

    18 juni 2015 at 12:55
 • Reply Susan

  Aaaw bah, vet vervelend. Fijn zo’n loodgieter! Hopelijk wordt het in de zomer niet te warm op de zolder!

  18 juni 2015 at 08:42
  • Reply Kim

   Ai, daar zat ik ook al aan te denken! Het wordt dan altijd een sauna boven. De temperaturen zijn nu gelukkig nog goed!

   18 juni 2015 at 12:56
 • Reply Tiffany

  Wat vervelend voor je, hopelijk wordt het snel opgelost en weet de nieuwe loodgieter wel wat hij doet. Haha, ik dacht meteen aan dat nummer toen ik het kopje ‘wasn’t me’ las.

  18 juni 2015 at 08:48
  • Reply Kim

   Heerlijk nummer <3

   18 juni 2015 at 13:23
 • Reply kelly

  hiihi…dat einde! Schimmel is inderdaad vies. In ons onderhuis hebben we heel veel moeten klussen en aanpassingen gedaan, omdat het zo ontzettend vochtig is daar. Zo balen..alle muren steeds vies en muf, constant nieuw behang en verf…nu meer ventilatiepunten maken, tussenwanden, isolatie etc. is het eindelijk al heel lang weg. Misschien een optie om een partytent in de tuin t zetten en daar in te slapen en je feestje te houden? :P

  18 juni 2015 at 09:31
  • Reply Kim

   Oohh wat vervelend zeg! Dat lijkt me ook wel een gedoe. Gelukkig is dat nu in orde :)
   Wij hebben er in mijn kamer blijkbaar ook al een tijd last van, zonder dat we het wisten. Die nieuwe badkamer zit er nu al 6 jaar. En het behang dat nu helemaal beschimmeld is, zat er ook alweer twee jaar. Bah!

   18 juni 2015 at 13:00
 • Reply Kim

  Laten we maar naar alle voordelen kijken, hihi.
  Nieuw behang kiezen is altijd leuk (en moeilijk!), het opnieuw indelen zal nu ook makkelijker zijn én je ontwikkelt een gezond slaapritme. Niks dan voordelen. ;)
  Liefs

  18 juni 2015 at 10:04
  • Reply Kim

   Oef ja! Echt, in een moment van verstandsverbijstering heb ik toen voor een zebraprint gekozen!

   18 juni 2015 at 13:01
 • Reply creabeaatje34

  Ah bah, dat is echt niet fijn. Wat stom dat die man daar niet beter op lette. Vakmanschap noemen ze dat?

  18 juni 2015 at 10:15
  • Reply Kim

   Ja, dat was echt geen vakman! Het ging al mis toen hij een douchekop wilde plaatsen op een verkeerde hoogte. Hij had geen idee waar hij mee bezig was!

   18 juni 2015 at 13:02
   • Reply creabeaatje34

    Oh jeetje, dat is lekker zeg. Misschien moeten ze een nieuw programma op rtl 4 maken: Help, mijn klusser klust! ;)

    18 juni 2015 at 17:11
 • Reply Emily Lotus

  Oef wat vervelend zeg! Hoop dat ’t snel opgelost is.

  18 juni 2015 at 10:28
 • Reply Ysanne

  Haha ik had vroeger ook altijd ál mijn knuffels op mijn bed. Nul comfortabel maar dat maakte niet uit. Vervelend van die schimmel, gaat toch in de lucht zitten enzo. Hopelijk wordt het snel opgelost :)

  18 juni 2015 at 10:49
 • Reply Iris

  Hahaha dat liedje erbij maakt het net weer even wat vrolijker, en goed dat je ook even hebt gekeken naar de positieve dingen :D Hopelijk doet deze loodgieter het wel goed!

  18 juni 2015 at 10:52
 • Reply Kimberly

  It wasn’t me, hahaha. Zo grappig. Balen zeg maar hopelijk kun je snel je kamertje opknappen!

  18 juni 2015 at 11:02
 • Reply Nesrin

  Ai ai ai schimmel. Bah.

  Wel leuk dat je nu aan de slag mag toch een geluk bij ongeluk.

  Shaggy!! Heerlijk nummer.

  18 juni 2015 at 11:51
 • Reply Nicole

  Ah wat vervelend zeg! Maar gelukkig heeft elk nadeel ook zijn voordeel!

  18 juni 2015 at 11:53
 • Reply sammie

  Oh vies en vervelend! Veel schimmel kan ook invloed hebben op je gezondheid dus goed dat jullie het gevonden hebben! Op naar een nieuwe look in je kamer ;)

  18 juni 2015 at 11:57
 • Reply Kaylee Roxanne

  Aah vervelend zeg, maar gelukkig bekijk je het van de bright side. Is het bubbelbad feest wel doorgegaan? Want dan kun je alle kamer stress gewoon van je af laten bubbelen. Goed excuus om je productiviteit even op standje nul te zetten.

  18 juni 2015 at 12:50
  • Reply Kim

   Dat bubbelbad hebben we nu al iets van zes jaar :) De renovatie was al een hele tijd geleden (dus moet je nagaan hoe lang dit probleem zich eigenlijk al voordoet, bah!). Goed idee, nu we een bad hebben, gebruiken we hem bijna nooit, haha!

   18 juni 2015 at 13:04
 • Reply Carlijn

  Shaggy!! Ik hoop echt dat het probleem snel wordt opgelost. Je eigen bed slaapt toch het lekkerst en het idee van zo’n vieze muur, daar zou ik ook smetvrees of emetofobie van krijgen :) En een nieuw behangetje is natuurlijk nooit verkeerd

  18 juni 2015 at 14:07
 • Reply Inge

  Oh balen zeg! Ik slaap ook op zolder, maar dat is dan ook gewoon omdat daar mijn slaapkamer is :)

  18 juni 2015 at 15:05
 • Reply Angelique

  Jeetje, die heeft zijn werk inderdaad niet goed gedaan. Maar hey, nieuwe inrichting (en behang)! Ik ben voor, haha,

  18 juni 2015 at 17:03
 • Reply Lena

  Dat liedje, haha. :D Zo enorm balen voor je zeg… Hopelijk raakt het snel opgelost. Goed dat je de positieve kanten er van kan inzien, that’s the spirit!
  Wat een mooie nieuwe header trouwens! :) (Als ik het me goed kan herinneren is die toch nieuw, als het niet zo is: sta me toe even door de grond te zakken van schaamte haha).
  Ik weet niet wanneer je juist verjaart, maar alvast een heel gelukkige verjaardag!
  xx

  18 juni 2015 at 17:08
  • Reply Kim

   Jaa, is nieuw! Leuk dat het je opvalt :) Zoiets simpels, maar ben er nog erg lang mee bezig geweest!
   Morgen ben ik jarig, bedankt! Ik heb alvast een verjaardags-blogje voor morgen ingepland, haha. xx

   18 juni 2015 at 17:13
 • Reply Femke

  Hopelijk is het snel opgelost en kan je met de hitte weer lekker van zolder af!!

  18 juni 2015 at 18:05
 • Reply Dina

  Ooh wat balen zeg. Ik snap wel dat je het een vies idee vindt, die schimmel, maar gelukkig zie je er ook weer voordelen in! (ennee, jij hebt je header anders gemaakt hè? Of ben ik aan het dromen?)

  18 juni 2015 at 20:39
  • Reply Kim

   Nee dat heb je goed gezien :) De andere was wat koel, vind dit meer bij de lente/zomer passen! (Nu het weer nog).

   18 juni 2015 at 21:44
 • Reply Sas

  Gelukkig veel voordelen ;-)
  Hopelijk is het snel opgelost, de rest

  18 juni 2015 at 21:15
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ah balen! Hopelijk is het snel gefixt en kun je snel weer je eigen kamer betrekken ;) Heb je al lekker genoten van het bubbelbad hihi?

  18 juni 2015 at 21:41
 • Reply EminasLifestyle

  Aah, bah! Dat is erg vervelend. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel want je mag je kamer opnieuw inrichten! Succes en ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  18 juni 2015 at 22:04
 • Reply Simone

  Ahh nee, wat een stombo! Wel super tof dat je nu lekker je kamertje mag opleuken! :D Dat vind ik ook altijd super leuk! Hoop dat het snel verholpen is!

  19 juni 2015 at 20:35
 • Reply Kamer verbouwen: mijn inzichten. - Kim Donz

  […] tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn schimmelkamer. Compleet gefrustreerd, want er waren twee muren verpest. Nu bleek dit achteraf niet het enige […]

  25 juli 2015 at 08:25
 • Leave a Reply